TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

VREI SĂ FII UN OM CU ADEVĂRAT FERICIT ?!?

VIZIONAŢI AICI UN FILM EXCELENT : „DRAGOSTEA VINE ÎNCET” !

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM EXCELENT : „UN LUTHER AL ROMÂNIEI” !

„Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa ! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6)

Într-o lume care zace în întuneric spiritual şi trăieşte FĂRĂ Hristos şi FĂRĂ Dumnezeu, iată că există şi oameni ca Michael W. Smith care încearcă şi reuşesc foarte bine să transmită UN MESAJ foarte important la care trebuie să reflectăm cu toată seriozitatea, mai ales pentru că ne batem cu pumnul în piept şi tot timpul zicem că suntem creştini ! Să ferească Dumnezeu să îndrăznească cineva să ne spună că de multe ori trăim ca nişte păgâni, deşi afirmăm că suntem creştini !!! Fericirea NU constă în paharul de băutură, nici în ţigară, nici în sex (care este un lucru îngăduit de Dumnezeu, dar NUMAI în anumite condiţii care te păstrează CURAT), nici în droguri, nici in cariera profesională, nici în poziţia socială deosebită ! Numai dacă-L ai CU ADEVĂRAT pe Dumnezeu în inima şi în viaţa ta, poţi să fii un om BINECUVÂNTAT şi FERICIT !!! Altfel… totul este o goană deşartă după vânt ! Singura soluţie eficientă este să-ţi clădeşti casa (adică să-ţi fundamentezi viaţa) pe Stânca Mântuirii ! Hristos poate fi Domnul şi Mântuitorul tău, Acela care te poate transforma radical dacă doreşti acest lucru cu adevărat !
Depinde DE TINE ce faci cu viaţa ta, ce decizie iei de-acum înainte ! Dumnezeu să-ţi ajute să nu mai stai pe gânduri şi să faci pasul hotărâtor în direcţia mântuirii sufletului tău !
Fii binecuvântat ! Fii binecuvântată !

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

Niciun răspuns to “VREI SĂ FII UN OM CU ADEVĂRAT FERICIT ?!?”

Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: