TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

DEPUTATUL MIRCEA LOBANOVICI PROPUNE O ZI NAŢIONALĂ DE RUGĂCIUNE ÎN ROMÂNIA

DEPUTATUL MIRCEA LOBANOVICI

În sfârşit, am plăcerea să public şi eu pe blogul meu o ştire îmbucurătoare în contrast cu tot ceea ce se întâmplă la ora actuală în Parlament, scandaluri şi certuri fără de sfârşit din care omul de rând nu mai înţelege nimic.
Domnul Mircea Lobanovici, deputat ales într-o circumscripţie din diaspora,
va iniţia două proiecte de lege care au ca obiectiv instituirea a încă două zile de sărbătoare nelucrătoare pentru români.
Cele două sărbători propuse de domnul deputat Lobanovici se vor numi ZIUA NAŢIONALĂ DE RUGĂCIUNE şi ZIUA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI
Domnul deputat Mircea Lobanovici a făcut următoarea declaraţie:
„”Voi propune o Zi Naţională de Rugăciune, pentru ca naţiunea română să aibă o zi nelucrătoare, în care poporul român, care se declară creştin, să poată să se roage. Să avem o zi, în care să putem să ne rugăm lui Dumnezeu”.
Domnia sa a mai menţionat faptul că încă nu a stabilit data exactă a acestei zile naţionale de rugăciune.
De asemenea, deputatul Lobanovici a mai precizat că propune ca în ziua de 20 iulie (de Sfântul Ilie) românii să poată sărbători Ziua Românilor de Pretutindeni.
„Să încurajăm românii să se întoarcă acasă şi să nu uite de unde au plecat”,
a mai spus domnul deputat Lobanovici.

SURSA : REALITATEA.NET

RUGĂCIUNE SINCERĂ ŞI ADEVĂRATĂ

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

2 răspunsuri to “DEPUTATUL MIRCEA LOBANOVICI PROPUNE O ZI NAŢIONALĂ DE RUGĂCIUNE ÎN ROMÂNIA”

 1. Eu propun ca zilele de Crăciun şi Paşte să fie folosite LA VALOAREA ŞI SEMNIFICAŢIA LOR REALĂ: NAŞTEREA RESPECTIV ÎNVIEREA MÂNTUITORULUI IISUS HRISTOS. NU AVEM NEVOIE DE O ZI SPECIALĂ RELIGIOASĂ PT. RUGĂCIUNE, AVEM NEVOIE DE RESPECT ŞI PREŢUIRE FAŢĂ DE DUMNEZEU !
  DE CE SĂ INVENTĂM ALTĂ ZI ?!? CA SĂ NE PUTEM DESTRĂBĂLA ŞI PENTRU A FOLOSI SĂRBĂTORILE DE CRĂCIUN ŞI PAŞTI ÎN ALTE SCOPURI DECÂT CELE PENTRU CARE SE SĂRBĂTORESC DE FAPT ???

  Dacă vreţi o zi specială de rugăciune, atunci hai să facem şi sărbătoarea Înălţării la ceruri a Domnului după 40 de zile de la Paşte (Sărbătoarea Rusaliilor) o zi specială de sărbătoare şi rugăciune cu vacanţa de la lucru (day-off).
  De asemenea, nu sunt de acord cu folosirea numelui Mântuitorului în acest sens.
  Desigur se pot inventa multe motive de sărbătoare şi prilejuri de a chiuli de la muncă: Ziua Recoltei, Sărbătoarea berii, Ziua Lenei şi Chiulului, Petrecerea pe banii contribuabililor, Sabotarea FNI, Petrecerea burlacilor, Sânzienele, Botezul focului, Ziua ocupaţiei comuniste, ziua ocupaţiei post-comuniste, ziua legionarilor, ziua homosexualilor, Ziua tăietorilor de frunze la câini, etc… Dar toate aceste petreceri nu au nimic în comun cu Biblia şi Cuvântul lui Dumnezeu şi nici nu Îl încântă.

  Weekend plăcut !

 2. Ar fi bine să existe multe asemenea zile, poate măcar aşa îşi vor aminti unii că şi-n cer e un PĂRINTE de povaţa căruia musai s-ascultam dacă vrem un loc în ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR.
  Doamne-ajută şi sporeşte !


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: