TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

TARE DE TOT ! ROMÂNIA SE AFLĂ PE LOCUL 2 ÎN EUROPA

Doua linii from Ovidiu Gramesc on Vimeo.

ROMÂNIA SE AFLĂ PE LOCUL II ÎN EUROPA ÎN CEEA CE PRIVEŞTE NUMĂRUL DE NAŞTERI ÎN RÂNDUL ADOLESCENTELOR !

Nu m-aş mira deloc ca peste vreo zece ani, România să se afle pe acest loc ruşinos, dar nu în Europa, ci în lume ! Vă întrebaţi de ce sunt atât de pesimist ?!? Nu cumva sunt realist ??? Nu cumva poporul român „creştin de 2000 de ani” este de fapt un popor de mari iubitori ai manelelor ordinare prin care este cultivată printre altele şi imoralitatea sexuală ?!? Uitaţi-vă un pic în jurul vostru ! Te duci în piaţa Bucur-Obor şi ziua în amiaza mare (ora 11.45) poţi asculta o melodie foarte „frumoasă” numită „pe la spate” ! Ţi se face greaţă şi te gândeşti că este un simplu accident şi că n-o să-ţi mai fie dat niciodată să auzi aşa ceva, mai ales când ai lângă tine şi un băieţel de 13 ani ! Dar nu numai când ai un copil lângă tine, ai dori să fii protejat de asemenea murdării, ci şi oricând mergi liniştit pe stradă sau în piaţă ! Autorităţile locale nu par a fi deloc deranjate, deşi sediul Primăriei Sectorului 2 se află la doi paşi de piaţa Obor, dar probabil că din birourile cu aer condiţionat şi ferestre termopan nu se aude nimic ! Până când oare vom suporta aşa ceva în capitala României secolului 21 ?!? Oare aşa va fi întotdeauna ? Nu se va schimba niciodată, nimic, în ţara asta ?!? Până când vom mai suferi ???
După ce părăsesc piaţa Bucur-Obor mă urc in tramvaiul 34 şi am o nouă „surpriză” ! Un individ nebărbierit emană un puternic miros de transpiraţie care mă determină să iau decizia să-mi amân cu câteva ore servirea mesei de prânz.
Este adevărat că încă nu s-au inventat apa şi săpunul, dar am informaţii sigure că în curând se vor inventa ! Întrebarea este DACĂ acel individ va apela vreodată la aceste „invenţii” ! Eu cred că nu va apela niciodată, dar sper din toată inima să mă-nşel !
În plus, nu era suficient că personajul respectiv a asfixiat un tramvai întreg cu odorurile lui, dar mai mult, a început să dea drumul la maximum la “muzica” de pe telefonul său mobil ! Vedeţi ce frumos este să trăieşti în România ?!? Nu s-au inventat încă apa şi săpunul, dar nu e nici o problemă, s-au inventat telefoanele mobile ! Nu credeţi că e suficient ? Mai avem nevoie şi de alte lucruri ??? Mai este nevoie să ne spălăm ? Dacă avem un mobil, o ţigară mizerabilă în gură, o sticlă de vodcă şi nişte manele, înseamnă că avem tot ce ne trebuie, nu-i aşa ?!? Viaţa e frumoasă !
Ca într-un vis urât, individul respectiv porneşte o melodie pe care tocmai am avut „plăcerea” s-o ascult mai devreme în Piaţa Bucur-Obor ! Nu-mi vine să cred că aţi ghicit ! „Melodia” respectivă se numeşte „pe la spate” !
Nimeni din tramvai nu spune nimic, toţi înghit cu stoicism această mizerie pe care suntem obligaţi să o suportăm ! Ba chiar observ tot felul de zâmbete ale unor călători, care probabil că sunt „creştini de 2000 de ani” şi în acelaşi timp, mari iubitori de manele ! Aceşti “creştini” încep să se uite la doamnele din tramvai şi să rânjească la ele, lăsând frâu liber imaginaţiei lor bolnave, murdare şi păcătoase. Doamnele care călătoresc în tramvai se simt neplăcut şi foarte stânjenite. Mă pun în locul lor şi mă gândesc cu groază : cum m-aş simţi dacă eu m-aş afla în locul lor şi dacă nişte „creştini de 2000 de ani” s-ar uita la mine şi ar rânji, inspiraţi fiind de “melodia” care se aude din telefonul mobil al acelui golan ?!?
Stau şi mă întreb UNDE este incompatibilitatea dintre curăţenia sufletească a urmaşului lui Hristos şi murdăria morală care atinge o culme inimaginabilă în zilele noastre ?!?

42-18052672

Nu cumva există o legătură intrinsecă între faptul că România se află pe locul 2 în Europa privind numărul de naşteri în rândul adolescentelor şi faptul că majoritatea românilor sunt mari iubitori de manele mizerabile ?!?
Nu cumva caracterul desfrânat şi imoral al bărbaţilor români are legătură cu faptul că peste 29.000 de minore, anual, DEVIN MAME la vârste fragede, punându-şi în pericol viaţa ???
ROMÂNIA SE AFLĂ PE LOCUL 2 ÎN EUROPA (uau, ar trebui să ne bucurăm, nu-i aşa ?) în ceea ce priveşte numărul de naşteri la adolescente !
Peste 50.000 de minore RĂMÂN ÎNSĂRCINATE anual, arată o statistică dată publicităţii de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, cu prilejul Zilei Contracepţiei. Potrivit aceluiaşi document, 25% din fetele care nu au împlinit vârsta de 18 ani, folosesc metode contraceptive tradiţionale, iar aproape 50% nu folosesc nici un fel de metode.

Adolescenta trista dupa ce a facut ce-a facut

În cazul sarcinilor sub 18 ani, pot apare complicaţii, pentru că organismul acestor copile nu poate susţine sarcina, iar copiii tinerelor respective sunt prea mici la naştere şi au o rată de supravieţuire mai mică decât la o femeie de 19 ani. Sarcina este principala cauză a decesului la tinerele femei între 15 si 19 ani din întreaga lume, din cauza complicaţiilor la naştere şi a avorturilor ilegale sau nesigure. Cu ocazia Zilei Contracepţiei, pentru a veni în ajutorul celor 29.000 de mii de adolescente care devin anual mame la o vârstă prea fragedă, SECS (Societatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală) derulează o campanie de informare, cu mesajul „TRĂIEŞTE-ŢI VIAŢA ÎNAINTE SĂ ŢI-O COMPLICI !“. Campania este menită să ofere, adolescentelor, acces la informaţii legate de contracepţia modernă şi sănătatea vieţii sexuale. Ceea ce NU oferă această campanie este un lucru esenţial, INDISPENSABIL pentru moralitatea şi sănătatea spirituală a poporului român ! NU-L OFERĂ PE DOMNUL IISUS HRISTOS,
NU OFERĂ CUVÂNTUL SFÂNT AL LUI DUMNEZEU
care ar putea transforma radical minţile şi inimile românilor ! SECS oferă orice în afară de aceste valori !
Se încurajează “contracepţia modernă şi sănătatea vieţii sexuale”, adică băieţii pot schimba oricând fetele, iar fetele pot schimba băieţii, oridecâteori doresc, relaţiile sexuale ÎN AFARA CĂSĂTORIEI fiind echivalente cu ceea ce se cheamă “sănătatea vieţii sexuale” ! Cu cât eşti mai imoral şi mai curvar, cu atât eşti mai “sănătos din punct de vedere sexual” ! Ce părere aveţi ?!?
Vă place această mentalitate a poporului român “creştin de 2000 de ani” ???
MIE NU-MI PLACE ŞI VOI RESPINGE ÎNTOTDEAUNA PROLIFERAREA PĂCATULUI ÎN ROMÂNIA !

Bineînţeles, că într-o lume care zace în orbire şi întuneric spiritual, MAJORITATEA oamenilor VA ACCEPTA PĂCATUL şi-l va considera ca fiind un lucru absolut normal, care ţine de “sănătatea vieţii sexuale”.
Dacă vei îndrăzni să le spui că NU ESTE AŞA, vei fi etichetat imediat ca “exagerat”, “îngust”, “obtuz” sau “anormal” ! Şi atunci aş dori să ştiu CE ANUME ESTE NORMAL ÎN ROMÂNIA ? Să fim pe locul 2 în Europa în ceea ce priveşte numărul de naşteri în rândul adolescentelor ?!? EU REFUZ ACEASTĂ “NORMALITATE” !

AVEM NEVOIE DE O ROMÂNIE CU ADEVĂRAT CREŞTINĂ ŞI CU ADEVĂRAT NORMALĂ ! Sunteţi de acord cu mine ?!?

Adolescenta care regreta

Doi adolescenti rugandu-se impreuna

Doi adolescenti se roaga

Adolescentii se roaga

Anunțuri

Un răspuns to “TARE DE TOT ! ROMÂNIA SE AFLĂ PE LOCUL 2 ÎN EUROPA”

 1. Mă întreb ce făceau acei domni în tramvai ??? Aşteptau ceva să le înveselească ziua ?? Apoi golanul acela neruşinat trebuia aruncat din tramvai ! Călătoreşti cu transportul în comun în care există inclusiv copii şi bătrâni… Nu văd prea mare distanţă de a avea şi relaţii sexuale propriu-zise în mijloacele de transport în comun în văzul tuturor legumelor docile, care din prea mult „nu mă bag, nu mă amestec”, au ajuns să fie îngenunchiaţi de cultura (mai bine zis de lipsa de cultură) a unei minorităţi conlocuitoare absolut păgâne !!!

  Problema este că maneaua a devenit sora românului, luându-i locul codrului frate, sintagmă veche atribuită de Eminescu ! Vă rog să mă credeţi că am un membru al familiei (prin alianţă) care deşi are o familie cu 2 copii mici, programul lui zilnic este neîncetat acelaşi de când vine de la serviciu şi până se culcă : manele, cină, manele, alcool, manele, alcool, somn ! Şi este de origine română !!! Eu asta nu pot înţelege !!!! Nu mai spun de soţie şi de copii, sunt pur şi simplu abandonaţi fizic, material şi sentimental, nu participă cu nimic la viaţa de familie, la îndatoririle lui de tată şi de soţ (familia necesită extra ajutoare din partea părinţilor). Este tot timpul absent şi trăieşte în lumea lui de cântece de petrecere şi alcool ! Tânăr de 30 de ani…

  Cât despre adolescentele cu pricina, ce să zic ? Părinţii lor nu-s mai departe de ele, ce roade poţi culege de la nişte oameni care nici măcar ei înşişi nu ştiu orânduiala creştină !!! Nu-şi avertizează fetele de marele păcat al avorturilor, deoarece nici ei nu dau doi bani pe aceasta !!! E simplu, nu ? Să vedeţi „filozofia” existenţială a acestor „domnişoare” care constă în fraze scoase din puţul gândirii:

  „fac sex cu cap” = folosesc contraceptive
  „sunt stăpână pe viaţa mea” = eu hotărăsc când am sex
  „nu are rost sa mă nenorocesc de tânără” = fac avort

  şi aşa mai departe…

  Păi bine, măi zânelor, cine vă pune să vă nenorociţi de mici ?!? Luaţi-o mai uşor că e timp berechet în viaţa asta umană de tot felul de experienţe (de multe ori nu de cea mai bună calitate).
  De ce să dai cu piciorul şi să închizi uşa frumoasă, boemă a adolescenţei când profiţi de atâta frumos în jur (cu excepţia „peisajului” din tramvaiul 34), îţi vezi de pasiuni, îţi faci prieteni, este poate singura perioadă când poţi să visezi…
  Imediat cu sfârşitul liceului, vine şi plata facturii: profesia sau planul de independenţă !!!
  Lasă pe mai târziu sau deloc, Răul care vrei să ţi-l faci acum !


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: