TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

MAGDA MOISE – SCUMPA NOASTRĂ PRIETENĂ PE CARE NU O VOM UITA NICIODATĂ !

MAGDA ŞI RAMONA MOISE - CLIPE FERICITE PETRECUTE ÎMPREUNĂ

Uneori, există momente foarte grele, prin care trebuie să trecem pentru că viaţa pe acest pământ, nu înseamnă numai soare şi vreme bună. Chiar cu puţin timp în urmă, am pierdut o scumpă prietenă, numită MAGDA MOISE.
Nu pot să uit sufletul ei nobil, caracterul deosebit, inima ei iubitoare, plină de blândeţe şi bunătate. O vârstă la care nici prin cap nu-ţi trece că este posibil să treci în veşnicie (57 de ani). Era o persoană cu totul deosebită, care nu ştia altceva, decât să ajute pe cei din jur şi să facă numai bine !

Întotdeauna, atunci când vorbeam la telefon, primul lucru care mă întreba era următorul: „Ce mai face soţia ta ? Ce mai fac copilaşii tăi ?” Niciodată nu vorbea despre suferinţa ei foarte grea (nici măcar nu ne-a spus vreodată cât de grav bolnavă este şi a păstrat acest secret până la sfârşitul vieţii)
Avea un bun simţ ieşit din comun, o modestie şi o smerenie rar întâlnite în zilele noastre ! Era foarte primitoare şi ne simţeam foarte bine când mergeam să o vizităm ! Era o adevărată bucurie să stai în prezenţa ei şi mai ales să vorbeşti cu ea ! Avea o strălucire personală şi o voce caldă, foarte plăcută ! Mi-aduc aminte că nu-ţi mai venea să mai pleci acasă, când stăteai de vorbă cu ea.

Faptul că iubita noastră Măgduţa a trecut în veşnicie la numai 57 de ani, trebuie să ne dea TUTUROR de gândit, indiferent dacă am cunoscut-o vreodată sau nu ! Această grea încercare poate fi chiar şi pentru tine, UN MOMENT DE RĂSCRUCE, un moment în care poţi să-ţi pui şi tu o întrebare fundamentală : CE AM DE GÂND SĂ FAC ÎN CONTINUARE CU VIAŢA MEA ?!? Sunt eu conştient de faptul că viaţa se poate termina oricând, în orice clipă ?!? Ne punem noi vreodată problema fragilităţii vieţii ?!?
Sau spunem : „Lasă, că mai am timp ! Voi vedea eu ce-oi face !” Aţi gândit vreodată în acest mod ? Sau poate aţi spus: „Lasă că ştiu eu… lasă-mă cu chestiile astea ! Nu vreau să mă mai gândesc la moarte, este un subiect foarte nesuferit ! Hai să discutăm despre ALTE lucruri mult mai importante şi mai plăcute !”

Oare există lucruri mai importante decât problema mântuirii sufletului tău ?!? Nu crezi că relaţia ta personală cu Domnul este CEA MAI IMPORTANTĂ ?!?
Te încurajez, SĂ PROFIŢI de faptul că încă eşti în viaţă şi SĂ TE ÎNTORCI CU ADEVĂRAT LA DUMNEZEU !
Să nu cumva să te înşeli amarnic, gândindu-te că DUPĂ moarte mai poate fi iertare sau mântuire ! Doctrina Purgatoriului este nebiblică ! Învăţătura conform căreia după moarte mai poate fi iertare, este nebiblică ! Citeşte cu atenţie pilda „Bogatul nemilostiv şi săracul Lazăr” (Luca 16:19-31) şi ai să vezi că după moarte, nu se mai poate face NIMIC pentru ca să fii iertat sau mântuit ! ACUM este clipa să te opreşti din drumul tău şi să spui:
„AJUNGE ! DE ASTĂZI VREAU SĂ FIU AL DOMNULUI CU ADEVĂRAT ! NU MAI VREAU SĂ MAI TRĂIESC DE CAPUL MEU ! VREAU ŞI EU SĂ FAC VOIA LUI DUMNEZEU !”

Trebuie să existe şi în viaţa ta un moment de întâlnire personală cu Domnul Iisus Hristos, aşa cum s-a întâmplat şi cu Saul din Tars, viitorul Apostol Pavel, despre care sunt sigur că ai auzit ! Esenţa vieţii constă în a-L primi cu adevărat pe Hristos ca Domn şi Mântuitor al sufletului tău ! Primeşte-L chiar ACUM, nu mâine, pentru că s-ar putea să fie prea târziu şi să nu mai apuci !
Fii un om înţelept şi ascultă glasul Duhului Sfânt care te îndeamnă mereu şi nu-ţi dă pace şi linişte până nu te întorci cu adevărat la Dumnezeu !

Pentru Ramona, fiica Magdei, am doar câteva cuvinte:
Dumnezeu să te mângâie şi să-ţi aline suferinţa din inima ta îndurerată ! Întoarce-te cu adevărat la Domnul ca să poţi cânta şi tu acel imn minunat care spune: „Ne vom revedea odată, lângă Iisus când vom fi / Şi acolo, niciodată, nu ne vom mai despărţi !”
Vrei să fii fericită împreună cu soţul tău ? Ia-ţi Crucea în spate şi urmează-L pe Acela care şi-a dat viaţa pentru tine, pentru ca să poţi păşi pe Calea Mântuirii !
Fii binecuvântată, draga noastră Ramona !

DACĂ AI AVUT BUCURIA SĂ O CUNOŞTI,
TE INVIT ŞI TE ÎNCURAJEZ SĂ ÎŢI EXPRIMI AMINTIRILE TALE FRUMOASE DESPRE SCUMPA NOASTRĂ MĂGDUŢA MOISE

MAGDA MOISE ŞI FIICA EI, RAMONA - CEA MAI FERICITĂ ZI

SCUMPĂ ESTE ÎNAINTEA DOMNULUI MOARTEA CELOR IUBIŢI DE EL” (Psalmul 116:15)

Anunțuri

Niciun răspuns to “MAGDA MOISE – SCUMPA NOASTRĂ PRIETENĂ PE CARE NU O VOM UITA NICIODATĂ !”

Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: