TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

FEMEILE ŞI RĂSPUNDEREA ENORMĂ PE CARE O AU ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU

Un pastor al Bisericii Baptiste a dovedit că este un adevărat slujitor al lui Dumnezeu, un ferm apărător al principiilor fundamentale ale Sfintei Evanghelii ! Pastorul Albert Martin slujeşte de peste 40 de ani în Biserica Baptistă Trinity situată în Montville, New Jersey, Statele Unite ale Americii. Într-o prelegere susţinută la amvonul Bisericii, domnia sa a subliniat rolul deosebit de important pe care îl pot avea femeile în societate ! Nuuu… nu vă gândiţi că pastorul Martin s-a referit la mişcarea feministă ! 🙂 Dânsul a abordat o tematică mult mai importantă şi mai actuală şi chiar vă invit să vedeţi şi voi mai jos cam ce înseamnă un pastor adevărat, un credincios sincer şi serios, un om al lui Dumnezeu care s-a axat întotdeauna pe învăţăturile Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos ! De asemenea oameni au nevoie Bisericile creştine din România ! Avem nevoie de oameni care predică cu orice risc şi cu orice preţ, învăţătura simplă şi curată a Sfintei Evanghelii ! Avem nevoie de pastori care să predice CEEA CE TREBUIE, nu ceea ce vor să audă unii sau alţii…

Pastorul Albert Martin a înţeles că pe primul loc trebuie să se afle CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, în acest timp, ideile şi părerile oamenilor, învăţăturile şi regulile omeneşti fiind secundare. M-a impresionat foarte mult dăruirea cu care acest om se luptă pentru ca Biserica să rămână curată şi nepătată înaintea Domnului !

Şi acum să vedem acest material video excepţional :

[blip.tv http://blip.tv/play/AYHPl14C%5D

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

Niciun răspuns to “FEMEILE ŞI RĂSPUNDEREA ENORMĂ PE CARE O AU ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU”

Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: