TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

MITOCĂNIA ROMÂNULUI „CREŞTIN DE 2000 DE ANI” – A APĂRUT UN ATLAS INDISPENSABIL ÎN ŞCOLI, LICEE ŞI CHIAR FACULTĂŢI

EVOLUŢIA OMULUI FĂRĂ DUMNEZEU ŞI FĂRĂ HRISTOS

Nu am cum să nu salut apariţia unui „atlas antimitocănie” într-o Românie a mizeriei morale, a degradării valorice fără precedent, a unui „creştinism” necesar doar pentru a câştiga la loto sau doar pentru a câştiga campanii electorale… Din păcate, iniţiativa celor de la Radio Guerilla este doar o picătură ce riscă să fie absorbită în oceanul nesimţirii zilelor noastre. Acest atlas ar trebui urmat de paşi concreţi făcuţi în direcţia moralizării românilor şi a adevăratei lor întoarceri la Dumnezeu.

Ne mirăm că s-a ajuns unde s-a ajuns ?!? Ne întrebăm cum a fost posibil un asemenea regres în viaţa românilor ? Nu ne vine să credem că asistăm la involuţia românilor de la statutul de om civilizat la cel de ANIMAL ??? Explicaţia este una singură : eliminarea credinţei şi a Domnului din ecuaţia existenţei noastre, respectiv, aruncarea la gunoi a învăţăturilor Sfintei Scripturi ! Cartea noastră de căpătâi, BIBLIA, stă cu anii în bibliotecă şi se aşterne praful pe ea.
Este foarte trist… Atunci când întorci spatele Domnului Iisus Hristos, consecinţele sunt pe măsură ! Şi vedem aceste consecinţe în fiecare zi, atunci când mergem pe stradă, atunci când ne aflăm într-un tramvai sau într-un metrou, într-un autobuz sau într-un tren, într-un cinematograf sau pe un stadion, etc.

Vă invit să vizionaţi câteva materiale video care exprimă esenţa a ceea ce ar dori să fie un „atlas de antimitocănie urbană” (şi rurală, mi-aş permite să adaug). POPORUL ROMÂN TREBUIE SĂ RENUNŢE LA MITOCĂNIE ŞI LA ATEISM iar aici nu mă refer la românii de la oraş sau la cei de la ţară, ci MĂ REFER LA ORICE ROMÂN CARE ARE UN STROP DE RAŢIUNE ŞI DE BUN SIMŢ !

DACĂ RENUNŢI LA CREDINŢĂ, CE VEI PUNE ÎN LOCUL DOMNULUI, OMULE ?!? CU CE ÎL VEŢI ÎNLOCUI PE DUMNEZEU, DRAGI ROMÂNI ???
CE SE VA ALEGE DE ROMÂNIA ?!?

Dacă sunteţi de acord cu mesajul foarte clar transmis prin materialele video de mai jos, VĂ ROG să trimiteţi linkul acestui articol, tuturor celor pe care-i cunoaşteţi !

Şi acum, gata cu vorbăria… Să vedem despre ce e vorba :

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

Niciun răspuns to “MITOCĂNIA ROMÂNULUI „CREŞTIN DE 2000 DE ANI” – A APĂRUT UN ATLAS INDISPENSABIL ÎN ŞCOLI, LICEE ŞI CHIAR FACULTĂŢI”

Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: