TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

TRAGEDIA POLONEZĂ – REMEMBER 10 APRILIE 2010 – SE ÎMPLINEŞTE UN AN DE LA MOARTEA PREŞEDINTELUI LECH KACZYNSKI ŞI A SOŢIEI LUI

PREŞEDINTELE POLONEZ LECH KACZYNSKI (1949-2010)

Mâine 10 aprilie 2011 se împlineşte un an de zile de la tragedia prin care au trecut polonezii când un accident aviatic îngrozitor a curmat brusc viaţa preşedintelui Poloniei (domnul Lech Kaczynski). De asemenea, în acele împrejurări nefericite au murit atât soţia preşedintelui Poloniei, cât şi alte 94 de persoane, majoritatea demnitari de rang înalt ai statului polonez. Această nenorocire a deschis o veche rană care oricum era nevindecată şi sângerândă… Mă refer la masacrul din pădurea Katyn când în 1940, poliţia secretă NKVD a ucis 22.000 de ofiţeri şi intelectuali polonezi prin împuşcare în cap, la propunerea „mareşalului” călău Lavrenti Beria, idee aprobată imediat de dictatorul sovietic Iosif Visarionovici Stalin.

Vă invit să recitiţi cele două articole pe care le-am publicat pe blogul personal.
Primul se referă la tragedia prăbuşirii aeronavei prezidenţiale poloneze văzută ca prilej de autoanaliză şi întoarcere spre Domnul a politicienilor români iar al doilea ilustrează foarte clar ceea ce s-a întâmplat în pădurea Katyn în anul 1940.

TRENUL MORŢII ADUCE OFIŢERII POLONEZI PRIZONIERI PENTRU A FI EXECUTAŢI DE RUŞI

Click pe cele două linkuri de mai jos pentru a putea citi cele două articole :

https://tomisthecat.wordpress.com/tragedie-poloneza-moartea-presedintelui-lech-kaczynschi-trebuie-sa-i-determine-pe-politicienii-romani-sa-se-intoarca-cu-adevarat-la-dumnezeu/

https://tomisthecat.wordpress.com/masacrul-din-padurea-katyn-%E2%80%93-o-tragedie-a-poporului-polonez/

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

Niciun răspuns to “TRAGEDIA POLONEZĂ – REMEMBER 10 APRILIE 2010 – SE ÎMPLINEŞTE UN AN DE LA MOARTEA PREŞEDINTELUI LECH KACZYNSKI ŞI A SOŢIEI LUI”

Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: