TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

CONSTITUŢIA UNGARIEI – UN MODEL DE CONSTITUŢIE PENTRU ROMÂNIA ŞI O PALMĂ PESTE BOTUL UNIUNII EUROPENE ATEISTE

PARLAMENTUL MAGHIAR A VOTAT NOUA CONSTITUŢIE

Vă dau o veste excelentă care m-a bucurat enorm ! În sfârşit, avem un exemplu de bun simţ în această Europă secularizată, materialistă şi ateistă !
În sfârşit, minunea s-a produs şi vedem O ŢARĂ CU O COLOANĂ VERTEBRALĂ DREAPTĂ, UN NEAM CARE A AJUNS LA O CONCLUZIE ÎNŢELEAPTĂ, O UNGARIE DEMNĂ CARE NU SE ÎNCLINĂ CU LAŞITATE ÎN FAŢA EUROPEI ATEISTE ŞI PĂGÂNE !

Ziua de luni 11 aprilie 2011 este O ZI ISTORICĂ în care Parlamentul maghiar a adoptat noua Constituţie a Ungariei ! O săptămână mai târziu (luni 18 aprilie 2011) preşedintele maghiar PAL SCHMITT, a semnat Decretul de promulgare a noii Constituţii a ţării. Odată cu ratificarea acesteia de către şeful statului, noua lege fundamentală va intra în vigoare la data de 1 ianuarie 2012.

Poate mă veţi întreba : „Dar de ce să fie o zi istorică pentru noi, românii ?!?
O fi o zi istorică pentru unguri, dar ce ne interesează pe noi şi cu ce ne încălzeşte ??? O să trăim mai bine ? O să avem burta mai plină ?!?”

Dragi români, bineînţeles că este o veste bună şi pentru noi, românii, mai ales că ne batem cu pumnul în piept că suntem „creştini de 2000 de ani” !!!
Fiind atât de creştini de dăm pe dinafară, n-avem cum să nu ne bucurăm atunci când auzim ştiri de genul celei de mai sus ! Corect ?

PARLAMENTUL UNGARIEI

Pe mine mă interesează doar trei aspecte fundamentale ale noii Constituţii maghiare :

1) RECUNOAŞTE IMPORTANŢA DEOSEBITĂ A CREDINŢEI ÎN DUMNEZEU ŞI ROLUL DETERMINANT AL CREDINŢEI CREŞTINE ÎN VIAŢA OMULUI !
RECUNOAŞTE CREŞTINISMUL CA FACTOR DE UNIFICARE A NAŢIUNII ŞI CA FUNDAMENT AL CIVILIZAŢIEI NOASTRE !

2) RECUNOAŞTE CĂSĂTORIA CA FIIND UNIUNEA LIBER CONSIMŢITĂ DINTRE UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE !!! (aviz amatorilor care vor să transforme România în „Sodoma şi Gomora”)

3) RECUNOAŞTE CĂ VIAŢA FĂTULUI UMAN TREBUIE PROTEJATĂ ÎNCĂ DIN MOMENTUL CONCEPŢIEI SALE !!!

(aviz amatorilor care se îndeletnicesc cu pruncuciderea şi aviz fetelor şi femeilor care recurg la avort fără să aibă nicio teamă de Dumnezeu)

M-am întrebat de ce se supără unele ţări europene şi de ce condamnă atât de tare Ungaria pentru această nouă Constituţie recent adoptată ? Europa este deranjată de faptul că Ungaria a proclamat credinţa în Dumnezeu şi creştinismul ?!? Nu cumva Europa ar trebui să fie îngrijorată că mâine-poimâine va ajunge să se închine cu faţa spre Mecca şi să se roage la Allah ??? Nu cumva vom avea o Europă musulmană, budistă sau hindusă ?!? Nu cumva este doar o chestiune de timp până când creştinismul va deveni doar o amintire în Europa ?

Ce să facem ? Să fim de acord ca bărbaţii să se „însoare” între ei iar femeile să se „mărite” între ele ?!? Asta e „normalitatea” propusă de Uniunea Europeană ??? Să fim de acord ca pruncuciderea să fie legalizată şi instituţionalizată ?!? Să acceptăm ca numărul de avorturi să crească exponenţial ??? Să închidem ochii la toate aceste fărădelegi şi să ne prefacem că nu le vedem ?!? Asta vor politicienii liberali ai Uniunii Europene ???

Tare mi-e teamă că peste vreo 20 de ani, atunci când un bărbat va dori să se însoare cu o femeie sau când o femeie va dori să se mărite cu un bărbat, vor fi priviţi ca nişte „ciudaţi” sau ca nişte „anormali”… Prin grija Uniunii Europene aşa zis creştine, NORMALITATEA va căpăta o nouă definiţie… Ateii zbiară că „nu există Dumnezeu” dar dacă Europa ateistă nu se va întoarce cu adevărat la Domnul, vom ajunge în situaţia penibilă în care multe „căsătorii” vor fi de tip bărbat-bărbat sau femeie-femeie… Iar căsătoria bărbat-femeie va fi privită ca „demodată” sau „depăşită” şi va fi aruncată la lada de gunoi a istoriei… Că doar nouă, europenilor, ne place să aruncăm la gunoi tot ce-i bun şi frumos, nu-i aşa ?

Poate că or mai fi şi alte lucruri interesante în noua Constituţie maghiară dar deocamdată am vrut să extrag doar elementele esenţiale care ar trebui să le dea de gândit inclusiv politicienilor „creştini” de pe malurile Dâmboviţei. Oare când vom vedea şi în România O CONSTITUŢIE A CREDINŢEI ?!? Oare când va începe şi în România o puternică mişcare de trezire spirituală şi de întoarcere reală a oamenilor la Dumnezeu ??? Oare când va fi stopat procesul de secularizare forţată a naţiunii române ?!? Oare când se vor opri manelizarea, ferentarizarea şi ateizarea neamului românesc ??? Sunt întrebări care aşteaptă un răspuns cât mai rapid… Altfel va fi prea târziu şi nu se va mai putea face nimic… Vom fi deja cu toţii… în iad… cu mici excepţii…

FRAGMENTE DIN NOUA CONSTITUŢIE A UNGARIEI :

„Noi, membri ai naţiunii maghiare la începutul unui nou mileniu, purtând responsabilitatea pentru toţi maghiarii, declarăm aici că: […]

Suntem mândri că Regele nostru Sf. Ştefan a fondat statul maghiar pe baze solide cu o mie de ani în urmă şi că a făcut ţara noastră parte a Europei Creştine.
Suntem mândri de strămoşii noştri care s-au luptat pentru supravieţuirea, independenţa şi libertatea ţării noastre. […]
Recunoaştem rolul creştinismului în păstrarea naţiunii noastre. Apreciem diferitele tradiţii religioase din ţara noastră.
Mărturisim că baza existenţei umane este demnitatea umană. […]

Libertăţi şi responsabilităţi – Articolul II

Demnitatea umană este inviolabilă. Oricine are dreptul la viaţă şi demnitate; viaţa fătului va fi protejată încă de la concepţie.

Partea generală – Articolul M

Ungaria protejează instituţia căsătoriei între un bărbat şi o femeie, relaţie matrimonială stabilită voluntar, la fel ca şi binele familiei ca bază pentru supravieţuirea naţiunii. Ungaria sprijină maternitatea.
Protejarea familiei este reglementată prin lege specială.”

CITEŞTE ŞI ARTICOLELE DE MAI JOS (CLICK PE LINK) :

http://totalschimbat.ro/2011/05/10/ungaria-tara-care-promoveaza-viata/

http://totalschimbat.ro/2011/04/20/noua-constitutie-a-ungariei-a-dat-peste-cap-toate-planurile-uniunii-europene/

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

7 răspunsuri to “CONSTITUŢIA UNGARIEI – UN MODEL DE CONSTITUŢIE PENTRU ROMÂNIA ŞI O PALMĂ PESTE BOTUL UNIUNII EUROPENE ATEISTE”

 1. Este mai mult decât necesară şi în România !

  Vă rog, căutaţi să folosiţi mai mult limba română în transmiterea datelor ! Vă mulţumesc !

  • Dragă Ligia, îţi mulţumesc că ai avut bunătatea să mă vizitezi şi te mai aştept pe acest blog unde eşti întotdeauna binevenită !

   Ţi-aş fi foarte recunoscător dacă mi-ai spune la ce date te referi atunci când spui că trebuie să folosesc mai mult limba română ?!?

   Toate articolele publicate de mine sunt scrise numai în limba română în mod obligatoriu ! Te referi cumva la unele materiale video ???

 2. Ceea ce s-a întâmplat în Ungaria este o dovadă reală a faptului că Duhul Sfânt lucrează cu putere în inimile acestor oameni.

  Uite ce s-a întâmplat anul trecut de Paşti, în Budapesta:

  Eu locuiesc în Oradea şi dorinţa mea cea mai mare este să apuc şi eu ziua în care Duhul Sfânt „va trece graniţa” şi în ţara noastră ! 🙂

  Din păcate, noi, românii, avem alte preocupări: să ne dezbinăm, să ne uităm în ograda vecinului şi să ne credem mai sfinţi şi mai deştepţi decât ceilalţi.

  Ştii, nu încetez să-mi doresc să apuc ziua în care fiecare român creştin se va aşeza pe genunchiul său ortodox, sau catolic, sau protestant, sau neo-protestant şi va striga într-un glas: „Vino, Doamne! Vino, Duhule Sfânt! Vreau şi eu libertatea şi viaţa pe care mi-ai promis-o, Doamne Tată, prin Fiul tău şi Domnul meu! „

 3. Iată ce am găsit :

  Te rog, Doamne, fă ca aceste seminţe să încolţească! Scoate-ne Tu din închisorile dogmelor şi a slabei credinţe! Ajută-ne, Doamne, să nu ne mai ruşinăm cu Numele Tău şi învaţă-ne bucuria adevărată, bucuria de a ştii Cine este Tatăl Nostru! Amin!

 4. Să nu uităm că această constituţie maghiară cuprinde măsuri de reformare a Ungariei Mari, deci reprezintă un pericol pentru România !

  • Andrei, eu nu am studiat toate articolele acestei Constituţii maghiare dar pe mine m-au interesat elementele care se referă la credinţa în Dumnezeu, la definirea căsătoriei ca fiind uniunea liber consimţită ÎNTRE UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE, respectiv, faptul că viaţa fătului uman trebuie protejată încă din momentul concepţiei sale !

   Evident, aspectele legate de revizionism, ideile revanşarde, de sorginte ultranaţionalistă, n-au ce căuta în zilele noastre. Păi aşa… toţi vrem câte ceva… ungurii vor Ungaria Mare, românii vor România Mare, moldovenii vor Moldova Mare, sârbii vor Serbia Mare, ba te pomeneşti că şi bulgarii or vrea să refacă Imperiul Bulgar. Poate te miri, dar trebuie să ştii că a existat şi Imperiul Bulgar iar noi, românii, am fost secole sub dominaţia acestui Imperiu Bulgar care ne-a turnat cu pâlnia ortodoxia pe gât, o religie slavonă străină care n-avea ce să caute la un popor latin !!! Iată cum am devenit ortodocşi datorită „amabilităţii” bulgarilor… Scz pentru această divagaţie, mai ales că eu nu prea aprob pe blogul meu, devierile de la subiect (off-topicurile) dar sunt foarte revoltat că deşi suntem latini şi ne tragem din romani (amestecaţi cu barbarii daci, ce-i drept), totuşi am avut ghinionul să fim obligaţi de Imperiul Bulgar să trecem forţat la ortodoxie !

 5. Domnule care ai scris articolul de mai sus !

  Ţine cont că românul nu mai are încredere în nimic… toţi sunt corupţi la noi : politicieni, poliţie, avocaţi, procurori, judecători, profesori, doctori, până şi PREOŢII SUNT CORUPŢI (LUCRU FOARTE GRAV) şi atunci noi putem să ne luăm după UNGURI, numai dacă s-ar face o localitate în Insula Mare a Brăilei de vreo 1000 de hectare izolată de restul lumii, înconjurată de un zid mare de 5 metri păzit de Armată şi acolo să fie băgaţi definitiv fără drept de a lua legătura cu familia RECIDIVIŞTII, CRIMINALII, JUDECĂTORII CORUPŢI, POLIŢIŞTII ŞI TOŢI CEI CARE TREBUIE SĂ APERE LEGILE ŢĂRII DAR PROFITĂ SĂ TRĂIASCĂ MAI BINE !

  NUMAI AŞA POATE SĂ DISPARĂ CORUPŢIA DIN ROMÂNIA ????????????


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: