TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

CUTREMUR DE PĂMÂNT 4,7 GRADE PE SCARA RICHTER ASTĂZI 1 MAI 2011 ORA 5.31 RESIMŢIT ŞI ÎN BUCUREŞTI

EPICENTRUL CUTREMURULUI DIN 1 MAI 2011

Un cutremur de pământ cu o magnitudine de 4,7 grade pe scara Richter s-a produs în regiunea Vrancea, astăzi, duminică 1 mai 2011, la ora 5:31 ora Bucureştiului.

Seismul a avut loc la o adâncime de 150 km (conform EMSC). Cutremurul s-a simţit şi în Bucureşti cu o intensitate de IV-V grade pe scara Mercalli.

Soţia m-a trezit din somn şi mi-a spus că e cutremur dar eu dormeam adânc şi n-am simţit absolut nimic (ba chiar pot să vă spun că visam foarte frumos). I-am spus soţiei că i s-a părut dar ea era atât de convinsă că a fost cutremur încât m-am documentat şi am aflat că într-adevăr aşa a fost !

În România, cutremurele de mare adâncime care au epicentrul în Munţii Vrancea, nu pot depăşi magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter (România nu e Japonia din niciun punct de vedere, nici măcar din punct de vedere al cutremurelor de pământ).
Cu toate acestea, un cutremur de 7,5 grade pe scara Richter ar rade de pe faţa pământului o grămadă de blocuri din Bucureşti aşa că eu zic să ne întoarcem cu toată fiinţa noastră spre Dumnezeu până nu e prea târziu !

Primeşte-L pe Domnul Iisus Hristos, omule, ca să fii binecuvântat şi fericit pentru totdeauna indiferent ce se va întâmpla pe acest pământ !
Nu amâna şi nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi !

Dumnezeu să ne ajute să facem ce trebuie acum cât suntem încă în viaţă !

http://www.infp.ro/arhiva-in-timp-real/cutremure-simtite

UPDATE (COMPLETARE) :

Conform datelor publicate de centrele seismologice româneşti (INCDFP, IRSA) precum şi de EMSC, epicentrul cutremurului a fost localizat la limita dintre Munţii Vrancei şi Munţii Buzăului, în apropierea localităţii Gura Teghii. Adâncimea focarului a fost de 137 km, conform datelor INCDFP (Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului). De asemenea, magnitudinea seismului a fost estimată între 4,9 şi 5,3 grade pe scara Richter. Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de V grade pe scara Mercalli. Cutremurul a fost resimţit pe o arie largă în Muntenia şi Moldova, dar şi în Dobrogea. Astfel, mişcarea seismică a fost simţită în Bucureşti cu intensitatea de IV grade pe scara Mercalli; în Moldova, cutremurul a fost resimţit la Iaşi, Galaţi, Focşani, Mărăşeşti, Bacău şi în alte localităţi.
În Muntenia, mişcarea pământului a fost sesizată inclusiv în judeţul Argeş. Cutremurul a fost resimţit şi la Constanţa. Nu au fost raportate pagube materiale, deoarece seismul a fost unul de foarte mare adâncime, şi de magnitudine moderată.

Cutremurul din 1 mai 2011 a fost cel mai puternic seism vrâncean produs în ultimii 2 ani, după cutremurele din 25 aprilie (ML=5,5-5,7) şi 24 iulie 2009 (ML=5,0). În anul 2010, în regiunea Vrancea s-au produs doar 2 cutremure de magnitudini 4,7 grade, la 8 iunie şi respectiv 30 septembrie, resimţite în Bucureşti cu intensităţi de III până la III-IV grade pe scara Mercalli. În anul 2011, în regiunea Vrancea s-au mai produs alte 2 cutremure de magnitudini 4, în seara de 4 februarie (ML=4,1) şi respectiv în după-amiaza zilei de 17 aprilie (ML=4,0). Aceste mişcări seismice fac parte din fondul anual de cutremure al regiunii Vrancea. În medie, într-un an se produc în Vrancea, cea mai activă regiune seismică a ţării, 8-12 seisme de magnitudini mai mari sau egale cu 4,0; dintre aceste cutremure, unul sau două evenimente au magnitudini în jur de 5 grade, putând fi resimţite şi la Bucureşti cu intensităţi de peste III grade pe scara Mercalli.

CLICK PE LINKUL DE MAI JOS CA SĂ CITEŞTI UN MATERIAL EXCELENT DESPRE CUTREMURUL DE 9 GRADE RICHTER DIN JAPONIA – APOCALIPSA SE APROPIE :

http://tomisthecat.ro/2011/03/19/cutremurul-de-9-grade-si-valurile-oceanului-inalte-de-10-metri-apocalipsa-se-apropie-trebuie-sa-ne-intoarcem-la-dumnezeu-pana-nu-e-prea-tarziu/

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

17 răspunsuri to “CUTREMUR DE PĂMÂNT 4,7 GRADE PE SCARA RICHTER ASTĂZI 1 MAI 2011 ORA 5.31 RESIMŢIT ŞI ÎN BUCUREŞTI”

 1. CÂND VREI SĂ VII… CÂND VREI SĂ TE-NTORCI ?
  CÂND VREI SĂ VII LA DUMNEZEU ?!?
  NU AMÂNA ! NU AMÂNA !
  E POATE ULTIMA CHEMARE…

  • Tatiana, îţi mulţumesc pentru aceste versuri ale unui celebru imn cântat de corurile Bisericilor evanghelice (piesă interpretată pe 4 voci : soprane, altiste, tenori şi başi).

   Este o superbă chemare la credinţă şi întoarcere reală la Dumnezeu, o invitaţie de a-L accepta pe Hristos ca DOMN ŞI MÂNTUITOR personal !

   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi !
   Îţi doresc o Duminică plăcută !

 2. […] 25. Cutremur De PĂmÂnt 4,7 Grade Pe Scara Richter AstĂzi 1 Mai 2011 Ora 5.31 ResimŢit Şi În Bucuresti… (tomisthecat) […]

 3. […] 23. David Wilkerson: la linia de sosire, cu fruntea sus (rascumparareamemoriei) 25. Cutremur De PĂmÂnt 4,7 Grade Pe Scara Richter AstĂzi 1 Mai 2011 Ora 5.31 ResimŢit Şi În Bucure… (tomisthecat) 27. Pastorul David Wilkerson a murit (crestintotal.ro) 31. Din ce evanghelie a citit […]

 4. […] (mariuscruceru.ro) 9. Nunta RegalĂ, Imoralitate La DRUMUL… Mare (popaspentrusuflet) 15. Cutremur De PĂmÂnt 4,7 Grade Pe Scara Richter AstĂzi 1 Mai 2011 Ora 5.31 ResimŢit Şi În Bucure… (tomisthecat) 25. David Wilkerson: la linia de sosire, cu fruntea sus (rascumparareamemoriei) 28. […]

 5. Mulţumim Domnului că nu a fost ceva grav şi pentru că nici nu am simţit !
  Totuşi, El este cel care clatină munţii…

  • Frate Valentin,

   CEL CARE CLATINĂ MUNŢII (inclusiv Vrancea) ne aduce aminte din când în când că trebuie să ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu şi să-L primim pe Domnul Iisus în inimile noastre până nu e prea târziu !
   Din păcate, românii noştri îşi aduc aminte de Dumnezeu numai la cutremur, dar apoi revin la stilul lor de viaţă păcătos şi îşi văd de manelele lor, de bairamurile, parangheliile şi distracţiile lor desfrânate, cu băuturi alcoolice, decoltee, fuste scurte, amanţi şi amante care fac toate „combinaţiile” posibile şi imposibile, fără ruşine şi fără teamă de Dumnezeu… Trăim într-o ţară care se pretinde a fi creştină dar care SFIDEAZĂ litera şi spiritul Sfintei Evanghelii şi calcă în picioare Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu.

   Duhul Sfânt să cerceteze inimile românilor !

 6. Locuiesc în Constanţa, în capul străzii mele e marea… Apartamentul fiind la parter am simţit totuşi cutremurul. M-am trezit din somn cu gândul că este cutremur, de fapt au bubuit geamurile ca şi când s-ar fi tras cu tunul, undeva departe.

  • Marinela, îţi mulţumesc că ai avut bunătatea să vizitezi blogul meu şi mai întâi îţi spun BINE AI VENIT !

   Mulţumim lui Dumnezeu care ne-a ocrotit şi nu a îngăduit să vină peste Bucureşti un cutremur de peste 7 grade pe scara Richter ! Oricum, dacă Domnul va vrea să vină acest cutremur, noi trebuie să fim pregătiţi pentru orice, chiar şi pentru trecerea în veşnicie (nu e important cât trăim pe acest pământ ci CUM trăim pe acest pământ şi mai ales UNDE mergem după moarte).

   Te mai aştept pe blogul meu şi nu uita că eşti întotdeauna binevenită !

   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi !

 7. Felicitări şi Domnul să te binecuvânteze pe tine şi Lucrarea pe care o faci pentru El !
  Spui lucrurilor pe nume şi asta este plăcut Domnului.
  O săptămână binecuvântată de El !

  • Amy, aşa cum ai observat tu, eu am avut întotdeauna convingerea că voia lui Dumnezeu este să spunem lucrurilor pe nume pentru că asta este misiunea şi chemarea adevăratului creştin !

   Trebuie să strălucim ca nişte lumini în întunericul acestei lumi pline de întinăciune şi păcat ! Din nefericire, am întâlnit şi creştini care „îşi văd de treaba lor” şi care „stau cuminţi în banca lor” fără să le pese de ce se întâmplă în jurul nostru şi mergând pe ideea că „nu este treaba noastră”… Eu refuz să fac parte din această categorie şi voi spune întotdeauna ce cred, voi rămâne consecvent şi voi merge înainte pentru că nu există altă Cale decât Domnul nostru Iisus Hristos !

   Domnul să te aibă în paza Sa ! Bless you !

 8. Sambata noaptea la clar de luna am vazut forme regulate de nori pe la 23.30 cand ma intorceam de la metrou, statia Titan catre casa. Erau ca dunele de nisip sau ca valurile cand arunci o piatra in apa. Sincer, cred ca rusii se joaca cu generatoarele de unde electromagnetice in microunde de mare putere. Sunt paranoici ca si in 1986 si cred ca vor sa evite un cutremur foarte puternic de mare adancime in Vrancea, fiindca un astfel de cutremur se va resimti puternic pe partea din Moldova si va face pagube materiale imense in Ucraina si chiar la Moscova! Asta e substratul, cred. A inceput sa imi fie scarba de subiectul asta fiindca vad ca in spate sunt porcarii umane si militare a unora ce se cred Dumnezeu pe Pamant! Si ei, si chinezii si americanii isi permit niste magarii si marsavii, inimaginabile.

  Duminica noaptea m-am uitat pe cer si spre deosebire de aseara, norii sunt haotici si in forme neregulate, deci la noapte va fi liniste! Americanilor le tataie fundul pt California si falia de la San Francisco si San Andreas! In tot cercul de foc al Pacificului au fost cutremure de peste 8 in ultimii ani si stiu ca urmeaza ei. Asa ca incearca sa amane sau sa evite asta, lovindu-i pe altii cu detensionari seismice si dezastre! Niste porci ordinari toti 3: rusii, americanii si chinezii! E clar ca si rusii si americanii au interese comune pe linia asta. Dar ai vazut ca cu Alabama au dat-o in bara anul asta! Nu le-a iesit figura! Au fost sute de tornade in 3 zile cu peste 400 de morti si mii de raniti! Stii de ce? R: Tot din lacomie!

  Americanii s-au panicat pe chestia cu masurile drastice impotriva incalzirii globale si summit-ului de la Copenhaga de anul trecut! Ca sa nu aiba de suferit si sa piarda multi bani pe motive de masuri scumpe antipoluare, s-au jucat cu vremea si au facut frig artificial anul asta in toata emisfera nordica si la polul nord ca sa convinga lumea sa o lase mai moale cu protestele impotriva incalzirii globale! Gradientul mare de temperatura intre nord si ecuator au generat tornadele de anul asta, dupa ce au vrut tot artificial sa grabeasca primavara si vara ca sa nu piarda bani cu turismul din Florida, California si Golful curatit dupa faza cu pata de petrol! Pe axa polul Nord, Canada, marile lacuri, Alabama Golful Mexic si ecuator nu exista munti deci gradientul de temperatura si viteza vantului poate fi foarte mare pt ca nu sunt munti care sa stavileasca miscarile de aer. De aici tornadele! Asta e adevarul! Si-au facut-o cu mana lor *(vezi HAARP)! Din lacomie pt bani!!
  Ma enerveaza ca se joaca cu viata tuturor fara nici un drept! Reglaj electronic de fite!

  O sa vedem in timp cat o sa ne coste pe toti inclusiv pe poporul american, chinez si rus ca-i lasa pe niste descreierati paranoici si totalitaristi nostalgici sa-si faca de cap si sa isi satisfaca paranoia! O sa ne coste pe toti oamenii de pe glob foarte scump tampenia si ignoranta asta! Dar… ma rog… ma opresc aici ca sa nu ma considere serviciile secrete de spionaj si SRI, STS, SIE, etc ca eu sunt anarhist! Nu sunt anarhist dar cand vad pe fata astfel de porcarii, evident ca ma enervez foarte tare! Sau poate astia din serviciile secrete romane si conducere stiu de dinainte si au grija sa isi refugieze familiile, rudele si prietenii la loc sigur! Poate de aceea tac si nu se baga! Probabil ca primesc in secret si despagubiri pt averile ciuntite de astfel de dezastre! Altfel nu imi explic! Dau dovada de un egoism si o lipsa de umanitate foarte crasa daca au inima sa stie ce se intampla si sa taca cu cinism! Romania are buni profesionisti in sectoarele vitale, si mai ales in armata si serviciile secrete! Stiu sigur ca au tipi si tipe foarte tari si destepti! Dar daca astia au o astfel de inima, atunci ma intristez foarte tare! Nu inteleg cum au sangele sa faca asa ceva! Indiferent de ordine si disciplina militara! Cand vezi ca poporul si neamul tau e in pericol si supus la cretinitati de genul asta de ce secret si frica de tradare e vorba?!? Tradare inseamna sa respecti astfel de secrete si ordine! Asta e tradare! In definitiv guvernul, institutiile statului si conducerea sunt alese de popor ca sa-i apere interesele! Pai daca astia stiu si nu ne protejeaza de ce patriotism, verticalitate si frica de tradare poate fi vorba? Nu e nici o virtute militara! Din contra!

  Cat despre Dumnezeu si crestinism, cand vezi atata ipocrizie, fariseism si demoagogie cum sa mai ai tupeul sa le pretinzi astora chestii atat de fine si spirituale cand sut atat de satanici in tot ce fac?

 9. Retine: cand auzi un zgomot de fond de liniste, cu sunete ca si cum cade nisip fin pe o tabla sau balustrada, si intermitent auzi i-uri si litere i prelungite si infundate mai ales noaptea, da o fuga si uita-te pe cer. Daca nu e prea inourat sau foarte senin atunci uita-te la nori! Daca si norii sunt ca valurile atunci da repede alarma ca vine curand in interval de ore! Daca tu esti convins ca evident si norii arata regulat si e si zgomot in RF… atunci e clar! Suna fara retineri si alarmeaza-i pe toti cei iubiti si dragi tie sa se refugieze! Nu ezita ca o sa regreti !

  Scuze… era sa uit: Daca vezi norii ca niste valuri masoara ochiometric latimea benzilor de nori si cer senin intre ele. Valoarea minima si valoarea maxima iti da banda in unde lungi si medii unde e armonica principala a undei de atac ! E vorba de cea pe care o auzi pe radio ! Norii se aseaza asa datorita undei puternice electromagnetice si fenomenelor de disipare de caldura si energie la nivelul lor! Deci dimensiunea latimii fasiilor iti da lungimile de unda in lambda, lambda/2 sau lambda/4 !
  Asta am vrut sa iti zic !
  Intreaba-i si pe altii mai destepti daca nu ma crezi !

 10. […] Papa Ioan Paul Al Ii-lea Va Fi ÎNFRUMUSEȚAT. Apoi SFINȚIT. PĂi Nu Era? (popaspentrusuflet) 18. Cutremur De PĂmÂnt 4,7 Grade Pe Scara Richter AstĂzi 1 Mai 2011 Ora 5.31 ResimŢit Şi În Bucure… (tomisthecat) 29. Salsomaggiore Terme – printre penticostalii din Italia (lascaupetru) 30. […]

 11. Hristos a înviat!

  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio …. – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai. Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.

  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:

  Pe Radio … se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea să ni te alături şi să colaborăm (bineînţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.

  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul nostru sau un e-mail, pentru a discuta mai multe.

  Mulţumesc,
  Cu stimă !

  • ADEVĂRAT, HRISTOS A ÎNVIAT ŞI ESTE VIU ÎN VECII VECILOR !

   Vlad, tu zici că apreciezi articolele scrise şi publicate de mine pe blogul meu, mă feliciţi şi spui că deja ai promovat un articol de-al meu. Mai spui că ai precizat SURSA articolului şi asta înseamnă că ai linkat spre blogul meu. Dă-mi voie să am nişte rezerve pentru că dacă linkai spre mine aş fi observat şi eu acest aspect în Panoul profesional de control al site-ului meu. Dacă vroiai să-mi demonstrezi aprecierea ta pentru mine şi pentru articolele mele, mi-ai fi trimis linkul pe care mi-ai făcut promovare.
   Eu n-am văzut nicăieri niciun link şi în acest caz aş putea presupune că este vorba de o „glumă” (în cel mai fericit caz) ca să nu spun o lipsă totală de respect.

   În altă ordine de idei, cred că nu te superi pe mine că nu am linkat deloc spre postul vostru de radio până nu îl monitorizez cu atenţie o perioadă de timp. Deocamdată, la o primă vedere, POSTUL VOSTRU DE RADIO MI-A FĂCUT O IMPRESIE FOARTE PROASTĂ pentru că aţi făcut o gafă monumentală, difuzând-o pe „lady gaga” adică una dintre cele mai mari blasfemiatoare şi batjocoritoare a credinţei creştine (te rog să nu te prefaci că nu ştii ce „videoclip” a scos în ultima perioadă, o mizerie infectă în care îşi permite să-l includă pe Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos). Promovarea acestei „lady” pe postul vostru de radio VĂ DISCREDITEAZĂ ÎN MOD FOARTE GRAV şi diminuează enorm şansele ca să vă promovez vreodată la rubrica mea POSTURI DE RADIO ONLINE !!!

   De asemenea, faptul (deloc de neglijat) că mesajul tău nu a trecut de filtrul meu antispam, indică faptul că totuşi ceva nu este în regulă cu voi sau cu postul vostru de radio. De ce din peste 3000 de comentarii primite, doar comment-ul tău (şi alte câteva zeci în intervalul de 2 ani de când am înfiinţat blogul) NU A TRECUT CU SUCCES PESTE FILTRUL ANTISPAM AL PLATFORMEI DE BLOGGING WORDPRESS.COM ?!?
   Am fost nevoit să vă scot din spam deşi nu ştiu dacă nu cumva am greşit, în ciuda cuvintelor tale foarte frumoase şi laudative la adresa mea şi a blogului meu ! Cred că mă înţelegi că trebuie să fiu cu ochii în patru, să nu iau de bun orice comment, oricât m-aş simţi de „flatat” de conţinutul lui (care poate fi sincer sau nu).

   Nu uita că acum te afli pe un blog creştin evanghelic iar dacă eu aş promova postul vostru de radio, ar însemna să o promovez pe acea „lady” care nu are absolut nicio ruşine, nici o urmă de bun simţ şi nici strop de credinţă în Dumnezeu. Dacă ar fi fost creştină, „doamna” respectivă nu ar fi îndrăznit să realizeze mizeriile respective de videoclipuri… Dacă voi promovaţi asemenea elemente de genul ei, să nu vă faceţi iluzia că veţi apare vreodată pe blogul meu ! Incompatibilitatea este prea mare, nu crezi ?!?

  • Aaa… încă ceva… ce caută commentul tău (despre posibila promovare a postului vostru de radio) la articolul „CUTREMUR DE PĂMÂNT 4,7 GRADE PE SCARA RICHTER ASTĂZI 1 MAI 2011 ORA 5.31 RESIMŢIT ŞI ÎN BUCUREŞTI” ????????????????

   Ce legătură are una cu alta ?!? Nu cumva aţi trântit şi voi un „comment” pe unde-o fi… numai aşa ca să vă scot din spam şi să pierd timp preţios ??? Mai bine fii sincer, omule !

   P.S. Chiar acum în timp ce îţi scriu, ascult postul vostru de radio pe care se poate „savura” o piesă muzicală cu un individ care tot timpul pronunţă expresia infectă „mother f….r” E clar ce fel de „muzică” promovaţi voi… M-am lămurit…


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: