TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A ÎMPLINIT DOI ANI DE LA ÎNFIINŢARE

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

Din respect pentru perioada Sfintelor Sărbători de Paşti am decis să menţionez aniversarea blogului meu în data de 17 mai deşi data reală a naşterii acestui blog a fost pe 17 aprilie. Atât Floriile cât şi Sărbătoarea Învierii Domnului sunt prea importante pentru ca să mai fie loc şi de aniversarea blogului meu.

Iată că au trecut DOI ANI… Nu pot să spun decât că-I mulţumesc lui Dumnezeu care m-a ajutat să pot continua ! După cum probabil aţi observat, nu pot publica mai mult de 3 sau 4 materiale pe lună (articole personale, ştiri interesante preluate de pe Internet, etc) pentru că nu am timpul necesar (şi nici condiţiile optime de lucru). Cu toate acestea, vă spun sincer că nu-mi vine să cred că am totuşi PAGE RANK 3, un trafic modest dar constant, peste 153000 de vizite (accesări, vizualizări), peste 39500 vizitatori unici, peste 2310 comentarii aprobate şi mă menţin cam pe locurile 7500 sau 8500 în topul ZeList al bloggerilor (să nu uităm că ZeList monitorizează activitatea a peste 63 de mii de bloguri). Nu mă interesează să fiu neapărat mai sus (unii bloggeri şi-au făcut un obiectiv din acest lucru) ci mă interesează cu totul altceva : ca tu, vizitatorul meu, să găseşti pe blogul meu nişte lucruri UTILE PENTRU SUFLETUL TĂU !
Dacă mi-am atins acest obiectiv, înseamnă că acest blog se înscrie în anumiţi parametri de calitate. N-am dat naştere acestui blog doar de dragul de a mai lansa un blog… Deşi să fiu sincer, la început a fost mai mult o simplă încercare… O încercare care cu timpul s-a transformat în ceva serios şi (sper) folositor.

Aş mai face multe lucruri bune pe acest blog, aş mai adăuga multe resurse, dar acest lucru cere timp… Probabil că voi mai reuşi anumite lucruri dacă va vrea bunul Dumnezeu. Până atunci, nu uitaţi că DEPINDE ŞI DE VOI ca acest blog să meargă înainte ! Trimiteţi linkurile mele, recomandaţi acest blog tuturor prietenilor voştri şi postaţi comentarii ! Aştept sugestiile voastre !

Nu uitaţi că am o rubrică de CONTACT :

http://kontactr.com/user/Tomisthecat

Aaaa… încă ceva… cu ocazia zilei de naştere a blogului meu, vă mai aduc încă o dată aminte că SINGURA ADRESĂ DE INTERNET A BLOGULUI MEU (pagina Home) SE AFLĂ AICI PE WORDPRESS :

https://tomisthecat.wordpress.com/

Am făcut precizarea de mai sus deoarece în ultima vreme au apărut pe Blogspot.com tot felul de falsuri, aşa numite „bloguri ale lui Tomis the Cat” care n-au absolut nicio legătură cu mine sau cu blogul meu !!!
Nimeni nu a „preluat” blogul meu şi nimeni nu îl va prelua vreodată ! Astea sunt poveşti de adormit copiii… fraieri ! Sper să nu cădeţi în asemenea capcane !

Vă invit pe toţi la o felie de tort… Să ne vedem cu bine pe blog la cât mai multe comentarii postate, la cât mai mulţi vizitatori unici şi la cât mai multe accesări !

Cu drag,
Al vostru,
Tomis the Cat 🙂
FIGHT ALWAYS AGAINST THE EVIL !

LA MULŢI ANI, TOMIS THE CAT !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

Niciun răspuns to “BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A ÎMPLINIT DOI ANI DE LA ÎNFIINŢARE”

Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: