TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A ÎNCEPUT SĂ FIE DEPARAZITAT ! WORDPRESS.COM A LUAT MĂSURI DURE ÎMPOTRIVA CELOR CARE AU CREAT CLONE-CĂPUŞE ALE BLOGULUI MEU !

Zilele trecute m-a sunat un prieten care era îngrijorat pentru că a intrat pe Internet şi a observat că blogul lui Tomis the Cat „nu mai funcţiona” şi era „suspendat pentru încălcarea TERMS OF SERVICE” pe platforma WordPress.com. Bineînţeles că m-am mirat foarte tare şi nu-mi venea să cred ce auzeam la telefon mai ales că sunt un om corect şi respect cu sfinţenie politica WordPress.com ! În consecinţă, am intrat pe blogul meu şi am observat că totul era în regulă şi funcţiona perfect ! De fapt, de-a lungul celor doi ani de existenţă BLOGUL LUI TOMIS THE CAT a funcţionat întotdeauna excelent şi am fost foarte mulţumit de serviciile platformei de blogging WORDPRESS.COM ! Vă recomand să utilizaţi cu toată încrederea WordPress.com pentru că la ora actuală sunt cei mai tari şi nimeni nu-i depăşeşte în acest domeniu (vă spun acest lucru din experienţă nu din auzite)

Luând totuşi în serios informaţia primită telefonic de la prietenul meu, am început să fac nişte verificări pe Internet. Am deschis motorul de căutare Google şi am avut o surpriză de mari proporţii !

Am descoperit ŞASE CLONE-CĂPUŞE ale blogului meu adică nişte „bloguri” care MINŢEAU CU NERUŞINARE şi induceau în eroare vizitatorii mei, pretinzând că „au preluat” blogul meu (culmea culmilor) şi că sunt „partenerii” mei !!! CUM A FOST POSIBIL ca aceşti paraziţi web să ajungă să comită un asemenea abuz pe WORDPRESS.COM ?!? Foarte simplu ! Au apelat la următoarele metode ilegale :

1) Crearea mai multor adrese de e-mail utilizând fraudulos username-ul meu „Tomis the Cat” (având ca obiective atât uzurparea de identitate, cât şi falsul şi uzul de fals pe Internet)

2) Deschiderea a cel puţin ŞASE CONTURI (şase „bloguri-căpuşă”) pe platforma WordPress.com utilizând în mod fraudulos şi ilegal, FĂRĂ ACORDUL MEU, username-ul „Tomis the Cat” sau inserând abuziv nenumărate link-titluri intitulate „Tomis the Cat” sau „Blogul lui Tomis the Cat” (ca şi în primul exemplu menţionat mai sus, avem de-a face cu infracţiuni clare de uzurpare de identitate, fals şi uz de fals pe Internet, la care se mai adaugă şi altele cum ar fi răspândirea unor informaţii false cu privire la blogul meu, obţinerea frauduloasă şi nemeritată de trafic web, etc).

Precizez că link-titlurile respective NU DIRECŢIONAU VIZITATORII MEI SPRE ADEVĂRATUL MEU BLOG : ( https://tomisthecat.wordpress.com/ ) ci spre tot felul de pagini web parazite !!!

3) Înşelarea („păcălirea”) crawlerelor motoarelor de căutare Google, Yahoo, MSN, etc ( prin crearea a nenumărate link-titluri de genul „blogul lui tomis the cat”, „blogul lui tomisthecat”, „blogulluitomisthecat”, „tomisthecatblog”, etc, cu direcţionarea vizitatorilor în locuri care n-au absolut nicio legătură cu BLOGUL LUI TOMIS THE CAT !!!

De fapt, politica Google menţionează câteva principii de bază cum ar fi :

1) Este interzisă manipularea rezultatelor căutării pe Google
2) Google va lua măsuri împotriva domeniilor care încearcă să se poziţioneze mai sus prin fraudă
3) Google pedepseşte intenţia conţinutului unui site de a înşela şi de a manipula rezultatele motorului de căutare
4) Google ia măsuri dure atunci când constată „supraîncărcarea cu cuvinte cheie” adică practica de a încărca o pagină Web cu cuvinte cheie în încercarea de a manipula clasarea unui site în rezultatele căutării Google.

BANNER WORDPRESS

WORDPRESS.COM A LUAT MĂSURI DURE ŞI A DESFIINŢAT DEFINITIV TOATE AŞA ZISELE „BLOGURI” SAU „SITE-URI” CARE ÎŞI AROGASERĂ FRAUDULOS TITLUL DE „BLOGUL LUI TOMIS THE CAT” SAU CARE FĂCEAU ABUZ DE USERNAME-UL „TOMIS THE CAT” !!!

Echipa WordPress.com nu a rămas pasivă şi nu a permis abuzurile, fraudele şi ilegalităţile celor care au încercat să recurgă la uzurparea identităţii bloggerului Tomis the Cat !
Ca atare, AU FOST DESFIINŢATE DEFINITIV toate cele şase conturi ale userilor rău intenţionaţi care au adus prejudicii blogului lui Tomis the Cat !!!

Încă o dată ni se demonstrează tuturor că WordPress.com nu permite nicio încălcare a politicii TERMS OF SERVICE iar cei care încearcă să abuzeze pe Internet sunt aspru pedepsiţi şi NU MAI AU ACCES ÎN VECII VECILOR PE WORDPRESS !!! Asta trebuie să le intre foarte bine în cap acestor indivizi care trebuie să se gândească foarte bine înainte de a recurge la ilegalitate !

Acum vă dau două exemple de „site-uri” parazite care au fost pedepsite şi desfiinţate definitiv de WordPress.com ! Mai sunt încă 4 asemenea exemple dar nu le voi prezenta aici pentru a nu le face reclamă şi pentru a nu contribui în niciun fel la promovarea lor pe Internet !

Vă invit să daţi click pe linkurile de mai jos ca să vedeţi şi voi ce păţesc cei care încearcă să cloneze blogul meu şi încalcă principiile politicii WordPress.com regăsite în TERMS OF SERVICE :

http://blogulluitomisthecat.wordpress.com

http://tomisthecatblog.wordpress.com

http://tomisthecat.blogspot.com

http://tomisthecatblog.blogspot.com/

http://bloguluitomisthecat.blogspot.com/

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

2 răspunsuri to “BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A ÎNCEPUT SĂ FIE DEPARAZITAT ! WORDPRESS.COM A LUAT MĂSURI DURE ÎMPOTRIVA CELOR CARE AU CREAT CLONE-CĂPUŞE ALE BLOGULUI MEU !”

 1. Unde este mâna Domnului, nu poate fi înşelăciune, Domnul are grijă de copiii Lui !
  Mă bucur că problema s-a rezolvat, eu citesc cu mare drag blogul tău şi îl recomand tuturor, eu primind în mail postările tale.

  Domnul să te Binecuvânteze pe tine şi familia ta !

  • Marinela, îţi mulţumesc mult pentru cuvintele calde şi pline de bunătate, pentru dragostea ta pentru Dumnezeu şi pentru simpatia care o ai pentru mine (chiar dacă nu am avut plăcerea să te cunosc) şi pentru blogul meu ! Îţi spun sincer că asemenea mesaje mă încurajează foarte mult şi mă determină să merg înainte, să îmi îndeplinesc slujba şi chemarea prin acest blog. Ai perfectă dreptate când spui că aici este mâna Domnului care a intervenit la timp şi a convins echipa WordPress.com să ia măsuri şi să desfiinţeze cele şase conturi (bloguri aşa zise „ale lui Tomis the Cat”).

   Operaţiunea de deparazitare a blogului meu continuă şi se află încă în derulare, cei de la WordPress.com şi Blogspot.com sunt pe fază, efectuează verificări şi vor lua măsuri împotriva tuturor celor care-şi permit să paraziteze ca nişte lipitori BLOGUL LUI TOMIS THE CAT

   Fii binecuvântată, scumpa mea soră în Domnul Iisus Hristos ! Bunul Dumnezeu să te păstreze în harul Său nemărginit !
   Slavă lui Dumnezeu în locurile preaînalte şi pace pe pământ între oamenii plăcuţi Lui ! 🙂


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: