TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

BLOGUL LUI TOMIS THE CAT NU MAI EXISTĂ PE BLOGSPOT.COM CI NUMAI PE WORDPRESS.COM ! ACUM VOR FI UŞOR IDENTIFICAŢI IMPOSTORII CARE AU CREAT „BLOGURI ALE LUI TOMIS THE CAT” PE BLOGSPOT.COM !

CONFIRMARE CĂ SUBSEMNATUL TOMIS THE CAT NU AM NICIUN BLOG PE BLOGSPOT.COM (BLOGGER)

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT PENTRU TOŢI CITITORII BLOGULUI MEU !

AM RENUNŢAT DEFINITIV LA SERVICIILE PLATFORMEI BLOGSPOT.COM ADICĂ MI-AM ELIMINAT BLOGUL DE PE BLOGGER !

ACUM BLOGUL LUI TOMIS THE CAT EXISTĂ NUMAI PE WORDPRESS.COM – CEA MAI BUNĂ PLATFORMĂ DE BLOGGING DIN LUME !

PARAZIŢII ŞI LIPITORILE WEB CARE SE ŢIN CA RÂIA DE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT VOR FI OBLIGAŢI SĂ RĂMÂNĂ PE BLOGSPOT.COM ŞI SĂ FIARBĂ ÎN SUCUL PROPRIU ! VĂ PUPĂ TATA !

În sfârşit, am decis să renunţ definitiv la serviciile platformei de blogging BLOGSPOT.COM (BLOGGER) pentru a putea să mă disociez de toate lipitorile web care parazitează de vreun an de zile blogul meu !

Ca să fiu mai explicit, vă anunţ că BLOGUL LUI TOMIS THE CAT EXISTĂ DOAR PE WORDPRESS.COM iar orice alt „blog al lui Tomis the Cat” este doar o tentativă ieftină de înşelare şi minţire neruşinată a vizitatorilor mei !

Să fiu sincer, iniţial m-am bucurat să am BLOGUL LUI TOMIS THE CAT nu numai pe WordPress.com ci şi pe Blogspot.com ! Din nefericire, „prietenii” mei au avut grijă să recurgă la uzurparea de identitate, la crearea de e-mail-uri în care să apară neapărat nickname-ul meu, crearea de conturi blogspot.com parazite şi respectiv înfiinţarea de bloguri-fantomă intitulate „blogul lui Tomis the Cat”. Aceste „site-uri” pot fi identificate şi recunoscute foarte uşor prin următoarele caracteristici :

1. Supraîncărcarea paginilor web cu cuvinte cheie (keywords spamming)
în vederea înşelării crawlerelor motoarelor de căutare şi a inducerii în eroare a vizitatorilor blogului lui Tomis the Cat.

2. Instalarea unor linktitluri sau linktexte care conţin în mod abuziv şi exagerat nickname-ul meu şi care în loc să direcţioneze vizitatorii spre blogul meu,
îi direcţionează aiurea spre tot felul de pagini web parazite mincinoase, înşelătoare şi posibil infectate de viruşi sau spyware.

3. Agresivitatea cu care aceste pagini web parazite încearcă să avanseze
şi să urce forţat în clasamente, cu precădere în prima pagină a motorului de căutare Google, scopul fiind să se apropie cât mai mult de linkurile blogului lui Tomis the Cat pentru a ciupi ceva trafic web în mod necinstit ! (ruşine lor !)

NU UITAŢI CĂ SINGURA ADRESĂ DE INTERNET A BLOGULUI LUI TOMIS THE CAT ESTE URMĂTOAREA :

http://www.tomisthecat.wordpress.com/

http://www.tomisthecat.ro/

Nu daţi click pe alte „bloguri ale lui Tomis the Cat” pentru că NU au nici o legătură cu blogul meu ! Nu riscaţi să intraţi pe acele fake bloguri nici măcar din curiozitate pentru că există pericolul să vă infectaţi calculatoarele cu viruşi (viermi) de tip Troian care ar putea să vă distrugă sistemul de operare şi să vă radă datele de pe hard-disk !!! N-are sens să vă expuneţi !

Blogul lui Tomis the Cat nu a fost „adăugat” la nimic şi nu a fost „preluat” de nimeni ! Ei cu ale lor şi noi cu ale noastre ! Pot să se lăfăie ei mult şi bine pe blogspot.com pentru că acum BLOGUL LUI TOMIS THE CAT se află numai pe wordpress.com acolo unde stimabilii nu au şi nu vor mai avea acces niciodată ! WordPress nu suportă înşelăciunea şi impostura ! Hasta la vista !

Fiţi binecuvântaţi, dragi cititori şi vizitatori ai blogului meu !
Fiţi foarte atenţi şi nu vă lăsaţi induşi în eroare !

Cu drag,
Tomis the Cat

UPDATE IMPORTANT :

Uitându-mă întâmplător pe Internet, am observat că echipele WordPress.com şi Blogspot.com ŞI-AU DAT SEAMA CU CE SE OCUPAU LIPITORILE WEB CARE PARAZITAU FĂRĂ RUŞINE BLOGUL MEU şi au luat măsurile care se impuneau ! Puteţi vedea mai jos fake blogurile care au fost eliminate definitiv pentru că încălcau politicile „Terms of Service” ale platformelor de blogging WordPress.com şi Blogspot.com ! Le mulţumesc echipelor WordPress.com şi Blogspot.com că NU permit deloc uzurparea de identitate web, supraîncărcarea cu cuvinte cheie în vederea înşelării motoarelor de căutare şi vizitatorilor web, atragerea incorectă şi nelegitimă de trafic web prin mijloace nepermise, inducerea în eroare şi minţirea premeditată a vizitatorilor blogului meu legitim TOMISTHECAT.RO

M-aş bucura ca şi pe viitor echipele WordPress.com şi Blogger (Blogspot.com) să se autosesizeze şi să acţioneze rapid pentru un Internet mai curat şi mai plăcut, lipsit de căpuşe web, lipitori, paraziţi şi mincinoşi neruşinaţi care recurg la asemenea metode lipsite total de fair-play ca să nu spun complet ilegale.

CALDE FELICITĂRI ECHIPEI WORDPRESS.COM !
CALDE FELICITĂRI ECHIPEI BLOGSPOT.COM !

Click pe linkuri ca să vedeţi fake blogurile mincinoase şi înşelătoare :

http://tomisthecatblog.wordpress.com

http://blogulluitomisthecat.wordpress.com

http://tomisthecat.blogspot.com/

http://tomisthecatblog.blogspot.com/

http://bloguluitomisthecat.blogspot.com/

http://blogulluitomisthecat.blogspot.com/

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

Niciun răspuns to “BLOGUL LUI TOMIS THE CAT NU MAI EXISTĂ PE BLOGSPOT.COM CI NUMAI PE WORDPRESS.COM ! ACUM VOR FI UŞOR IDENTIFICAŢI IMPOSTORII CARE AU CREAT „BLOGURI ALE LUI TOMIS THE CAT” PE BLOGSPOT.COM !”

Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: