TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

MONICA ŞI DRAGOSTEA TA CARE O POATE READUCE LA VIAŢĂ

MONICA ARE NEVOIE DE DRAGOSTEA TA PENTRU A SUPRAVIEŢUI

Ţi-ai putea imagina viaţa fără să nu ai pe nimeni aproape şi fără ca cineva să te îmbrăţişeze cu dragoste? Oare cum ai reacţiona dacă ai fi alungat de toţi cei dragi şi dacă fiinţa ce ţi-a dat viaţă te-ar abandona pentru totdeauna? Ai mai putea zâmbi?

În noaptea ce a trecut am cunoscut un suflet de îngeraş. Un copil nevinovat sau poate vinovat că s-a născut în această lume crudă plină de imoralitate. Condamnată la singurătate pentru că a făcut „greşeala” să se nască…

Mi-am petrecut noaptea în spital având grijă de un băieţel ce a fost lovit de maşină. Şi discutând cu oamenii de pe acolo şi cu părinţii altor copii am aflat povestea unei fetiţe părăsite. O fetiţă abandonată de mama ei, o fetiţă condamnată la suferinţă. O cheamă MONICA şi are 10 anişori. Din păcate la cei 10 anişori are doar 10 Kg greutate corporală. Am mers personal la secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean din Arad să o cunosc. Am vrut să aflu povestea ei şi să o pot ajuta. O asistentă mai în vârstă mi-a spus ce s-a întâmplat:

„Monica a fost părăsită de mama ei care a plecat în Italia. Lăsată în grija bunicii, fetiţa avea nevoie de afecţiune şi dragoste, ceea ce nu a putut găsi. Bunica, din cauză că nu o putea întreţine, a dat-o în grija orfelinatului. Aici avea să înceapă calvarul fetiţei, din cauză că refuza să mănânce. A făcut depresie şi nu îşi mai revenea din şoc când s-a văzut a nimănui. A ajuns la spitalul Judeţean din Timişoara unde a fost internată din luna Septembrie 2010. De acolo a fost trimisă la Arad, unde este şi în prezent, viaţa ei depinzând de aparatele la care este conectată. Nimeni din familie nu o vizitează şi nimeni nu o vrea”.

Când m-am aşezat lângă ea pe pat, mă privea cu ochi mari şi mă studia. Nu ştia cum am apărut acolo. Am început să-i povestesc de mine şi să-i zâmbesc. Din păcate nu vorbeşte, doar prin clipirea ochilor spune DA sau NU. Am aflat că în iarnă când mama ei a vizitat-o la spital, Monica a început să vorbească şi să îşi revină din starea de şoc. Dar după câteva zile, mama ei a fost arestată pentru furt şi de atunci fetiţa iar nu mai vorbeşte deloc. Îmi venea să plâng, uitându-mă la ea. Mă rugam şi ziceam: „Doamne, oare cu ce a greşit acest îngeraş mic de trebuie să sufere atâta ?!?”. Era dureros să o privesc în ochi şi să-i văd disperarea.

În salonul de reanimare tocmai a venit o fetiţă de la operaţie cu mama ei şi Monica nu îşi putea lua ochii de la mama care îşi îngrijea odrasla cu atâta dragoste. Simţeam durere mare în privirea Monicăi când se uita la cele două: mamă şi fiică, apoi iar mă privea pe mine în ochi, cerând parcă ajutor. I-am promis că voi merge şi mâine la ea, să îi vorbesc, să îi zâmbesc şi să nu se mai simtă singură.

Scriu aceste rânduri pentru că Monica are nevoie de noi. Singura mâncare agreată de ea este supica goală pe care o primeşte printr-o sondă direct în stomac, fiind imobilizată la pat. Nu are nevoie de nimic altceva decât de dragoste. Haideţi toţi care putem să-i fim alături ! Medicii nu îi dau speranţă de viaţă, dar ceea ce o poate salva este dragostea noastră. Şi viaţa e în mâna lui Dumnezeu, El ştie cel mai bine ce va fi cu Monica.

Dacă ne considerăm religioşi doar mergând la o Biserică nu am făcut nimic. Adevărata religie este reprezentată de faptele noastre.

Iată ce zice Biblia:

„Religiunea curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor, şi să ne păzim neîntinaţi de lume!” (Iacov 1:27)

Haideţi să o ajutăm pe Monica să trăiască ! Haideţi să fim alături de ea !
Dacă cei dragi au părăsit-o, e de datoria noastră ca şi creştini să o iubim şi să o ajutăm.

Ataşat, găsiţi câteva poze cu Monica pe care le-am făcut azi.

Dumnezeu să vă binecuvânteze !
Şi nu uitaţi:

FERICE DE CEI MILOSTIVI, CĂCI EI VOR AVEA PARTE DE MILĂ !

spunea Isus în cuvântarea de pe Muntele Măslinilor.

MONICA ARE NEVOIE DE DRAGOSTEA NOASTRĂ

SURSA : CREŞTIN TOTAL

ARTICOLUL ŞI FOTOGRAFIILE AU FOST PRELUATE CU PERMISIUNEA WEBMASTERULUI EMANUEL IACOB IAR MATERIALUL ORIGINAL SE AFLĂ AICI

http://www.adevarul.ro/locale/arad/Socant-_O_fetita_de_10_ani_s-a_stins_de_dorul_mamei_care_a_parasit-o_in_spital_0_559744303.html

http://www.adevarul.ro/locale/arad/EXCLUSIV_Femeia_care_i-a_fost_o_a_doua_mama_Monicai_si_care_a_fost_alaturi_de_ea_zi_si_noapte_in_ultimele_zile_de_viata-se_destainuie_0_560344159.html#

http://www.adevarul.ro/locale/arad/A_plouat-_cu_acuzatii_la_morga_spitalului-Mama_si_bunica_Monicai_au_asteptat_nepasatoare_sa_ridice_cadavrul-Vezi_aici_foto_0_561544478.html

http://www.adevarul.ro/actualitate/social/Dupa_cazul_fetitei_care_s-a_infometat_pana_a_murit-Ministerul_Muncii_modifica_legislatia_privind_protectia_copilului_0_559744498.html

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

5 răspunsuri to “MONICA ŞI DRAGOSTEA TA CARE O POATE READUCE LA VIAŢĂ”

 1. Dumnezeu să o ajute !

 2. Bunul Dumnezeu să o miluiască !

 3. Dumnezeu bun şi milostiv se va îndura de ea şi va lucra prin ea !
  Să ne rugăm ca ea să fie o mărturie a Puterii şi dragostei divine din care contemporanii să vadă cum Dumnezeu se proslăveşte !

  • Cornel, sunt întru totul de acord cu ceea ce ai scris !
   Domnul poate să-i dea viaţa acestei scumpe fetiţe şi poate să facă mari lucrări cu ea…
   Facă-se voia lui Dumnezeu atât în viaţa fetiţei, cât şi în viaţa noastră !
   Te mai aştept pe blogul meu ! Fii binecuvântat !


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: