TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

OMUL CARE A TRECUT ÎN VEŞNICIE ÎN TIMP CE VORBEA LA TELEFONUL MOBIL ŞI AŞTEPTA LINIŞTIT CULOAREA VERDE A SEMAFORULUI

„În vremea de acum, să ne îngrijim de un singur lucru: de plecarea noastră din această lume; doar la ea să ne gândim şi pentru ea să ne pregătim.”

Grigorie de Nazianz (Teologul)

Te-ai gândit vreodată, omule, creştinule, că poţi să treci în veşnicie în câteva clipe ?!? Îţi poţi imagina că te afli undeva la o intersecţie, că vorbeşti la telefonul mobil şi aştepţi liniştit culoarea verde a semaforului după care mai ai doar câteva secunde (sau cel mult, minute) până îţi termini călătoria pe acest pământ ???

Trebuie să recunoaştem că nici prin cap nu ne trece că putem muri oricând… Nici nu vrem să auzim despre acest subiect oribil… Hai să vorbim despre lucruri frumoase, nu-i aşa ? Hai să mâncăm, să bem, să ne distrăm…
Hai să lăsăm prostiile astea, corect ?

OMULE CARE SPUI CĂ EŞTI „ORTODOX – CREŞTIN DE 2000 DE ANI” !!! NU TE AMĂGI CU GÂNDUL CĂ VEI TRĂI PÂNĂ LA ADÂNCI BĂTRÂNEŢI PENTRU CĂ NU ŞTII CE ŢI SE POATE ÎNTÂMPLA ÎN CLIPA URMĂTOARE !!!

Poate că unii dintre voi, vă aduceţi aminte că am scris mai demult un articol intitulat „PREGĂTEŞTE-TE SĂ-L ÎNTÂLNEŞTI PE DUMNEZEU ! CUM POŢI SĂ TRECI ÎN VEŞNICIE ÎN CÂTEVA CLIPE ?”

Astăzi vă dau un alt exemplu, oarecum asemănător ca tematică, de data aceasta fiind vorba de un român. Omul era electrician la un hipermarket din Deva şi tocmai plecase mai devreme de-acasă pentru a merge la doctor ca să-şi facă nişte analize. Probabil că avea ceva probleme de sănătate, poate că avea un început de diabet, poate că începuse să-l supere inima la cei 55 de ani ai dumnealui… nu putem să ştim… Din materialul video se observă clar că omul ţinea în mâna sa dreaptă un telefon mobil. Poate că vorbea cu medicul de familie, poate că vorbea cu şeful şi-i spunea că întârzie la serviciu… poate că vorbea cu mama dumnealui şi-i spunea că seara va trece pe la dânsa… nu putem să ştim…

Cert este că n-a mai avut timp nici măcar să-şi facă ultima rugăciune, măcar să apuce să ceară iertare Domnului pentru orice păcat, fie chiar şi pentru un gând necurat. Datorită unei camere de supraveghere video, putem să vedem cu toţii ce s-a întâmplat cu bietul om :

http://www.stirileprotv.ro/iata-cum-poti-pleca-de-pe-acest-pamant-in-cateva-clipe-in-timp-ce-vorbesti-pe-mobil-si-astepti-linistit-culoarea-verde-a-semaforului-fara-sa-te-gandesti-la-vesnicie.php

CITEŞTE UN MATERIAL FOARTE FOLOSITOR ŞI TRAGE CONCLUZIILE CARE SE IMPUN :

https://tomisthecat.wordpress.com/2011/08/17/pregateste-te-sa-l-intalnesti-pe-dumnezeu-cum-poti-sa-treci-in-vesnicie-in-cateva-clipe/

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

6 răspunsuri to “OMUL CARE A TRECUT ÎN VEŞNICIE ÎN TIMP CE VORBEA LA TELEFONUL MOBIL ŞI AŞTEPTA LINIŞTIT CULOAREA VERDE A SEMAFORULUI”

 1. Esti pregătit să zbori, când ceasul va suna ?
  Esti pregătit să zbori, când El te va chema ?
  Esti pregătit sau nu… acum e timpul potrivit
  Întoarce-te şi tu, ca să fii mântuit !

 2. Aşa este, ai dreptate ! Azi suntem sănătoşi şi în putere şi mâine putem să fim în coşciug, înconjuraţi de rude. Niciun om nu are contract cu viaţa sau cu moartea, aşa cum ne-am născut şi am venit fără voia noastră pe acest pământ, aşa îl şi vom părăsi fără să fim informaţi mai dinainte. Oamenii se agaţă de pământul acesta cu toate puterile, unii strâng averi colosale ca să o ducă cât mai bine pe acest pământ, alţii caută faimă şi renume, alţii îşi fac planuri de viitor şi îşi asigură maşina, casa, chiar şi viaţa, dar cât de puţini oameni sunt pregătiţi să facă „saltul” final în veşnicie !

  Este îngrozitor să ştii ce mare mulţime de oameni pleacă nemântuiţi în veşnicie cu sufletul încărcat de osândă şi păcate. Este înfiorător numai gândul să ştii că o veşnicie vor sta în iad… un timp care nu se va termina NICIODATĂ !!! Niciodată…

  Dumnezeu să aibă milă de noi să ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu, să lăsăm lumea şi plăcerile ei trecătoare şi să ne apropiem de Dumnezeu care ne poate ierta şi azi !

 3. Bună ziua,

  Mă iertaţi că vă deranjez. Vin cu rugămintea la d-voastră să scrieţi un articol pe blogul d-voastră şi să distribuiţi mai departe pe Facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnavă. Este diagnosticată cu meningiom, o tumoare cerebrală care i-a afectat vederea şi trebuie să se opereze cât mai repede la o clinică din Germania unde ni se cer 35 000 EURO plus cheltuieli de cazare şi transport.

  Viaţa şi vederea ei depind de această operaţie, iar mie şi fratelui meu, ne este foarte greu să o vedem cum îndură zilnic cumplitele dureri de cap şi ameţelile. Timpul nu ne permite să aşteptăm şi vă rugăm să scrieţi un articol despre cazul ei. Mai multe detalii le găsiţi pe linkul următor :

  http://gabrielatudorache.blogspot.com/.

  Sau ne puteţi contacta la nr. de tel. 0724-342082.

  Vă rugăm, dacă sunteţi de acord să ne lăsaţi şi un răspuns.
  Vă mulţumesc din inimă pentru sprijinul acordat!

  • Bună seara,

   Cu cea mai mare plăcere voi scrie un articol despre situaţia mamei tale dar acum abia am intrat pe uşă, abia îmi verific cele 3 adrese e-mail şi abia voi apuca să servesc masa de seară după care mă voi retrage pentru că trebuie să ne odihnim după o zi foarte grea.

   Cu ajutorul bunului Dumnezeu, mâine îmi voi dedica timp special şi toată lumea va putea citi pe blogul meu despre situaţia foarte grea a mamei tale. Roagă-te Domnului şi fiţi alături de mama voastră în fiecare zi ! Mă voi ruga şi eu împreună cu soţia mea. Toate încercările sunt îngăduite în viaţa noastră cu un anumit scop bine determinat.

   Multă sănătate, putere, răbdare şi mai ales credinţă !


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: