TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

ALIN BLAINE – MĂRTURIA UNEI ÎNTOARCERI SINCERE ŞI PROFUNDE LA DUMNEZEU

„Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh! Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit!
Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului.”

Alin Loloş (fostul iluzionist Alin Blaine care s-a întors de curând la Dumnezeu) are un dar deosebit de a-L mărturisi pe Domnul. Acest tânăr şi-a înţeles chemarea, a înţeles cu adevărat că a fi creştin nu înseamnă să te gândeşti doar la mântuirea ta, ci ÎNSEAMNĂ SĂ TE GÂNDEŞTI INCLUSIV LA MÂNTUIREA CELOR DIN JURUL TĂU !
Cine are nedumeriri în privinţa aceasta, să deschidă Sfânta Scriptură şi să citească despre MAREA ÎNSĂRCINARE poruncită în Matei 28:19-20

În materialul video de mai jos, veţi vedea că la un moment dat, Alin îngenunchează şi-i roagă din toată inima pe toţi oamenii să se întoarcă cu toată fiinţa lor la Domnul, ASTĂZI, cât încă se mai poate, nu mâine când ar putea fi prea târziu… Nu ne putem juca cu Dumnezeu pentru că viaţa noastră se poate termina oricând, în orice clipă, fără să fim înştiinţaţi în prealabil.

Deşi, nu este pastor / preot / prezbiter, vă mărturisesc sincer că pe mine m-a impresionat mesajul său, o mărturie puternică a unui om care şi-a predat inima, Domnului nostru Iisus Hristos, un tânăr care a păşit pe Calea Mântuirii fără să privească înapoi, fără să regrete banii, plăcerile şi faima pe care le-a avut ani de zile.

Nu cred că a fost uşor pentru Alin să se pocăiască, cred că a trecut şi el prin momentele lui de frământare şi îndoieli, poate că la început i-a fost teamă că oamenii îl vor considera nebun, poate s-a gândit că o să se spună despre el că „i s-a spălat creierul”, poate că la început i-a fost ruşine să nu fie considerat „sectant” (au grijă preoţii ortodocşi să arunce cu noroi în toţi creştinii evanghelici), poate că i-a fost destul de greu să discute cu mama lui (ortodoxă „înrăită”, conform mărturiei lui Alin) despre Evanghelie, despre Hristos, despre planul de mântuire al lui Dumnezeu, etc. Dar Alin a biruit, a trecut cu bine peste toate aceste lucruri şi acum Îi slujeşte lui Dumnezeu cu o inimă curată, propovăduieşte Evanghelia la orice făptură, vesteşte Cuvântul Sfânt oriunde, oridecâteori are ocazia. Şi eu zic că BINE FACE !!! Domnul să-L ajute să facă acest lucru întotdeauna !

Să ne rugăm cu toţii pentru Alin, pentru lucrarea şi slujirea sa, pentru binecuvântarea Sa. Să nu uităm să mijlocim în rugăciune pentru el, oridecâteori stăm înaintea Domnului !

Alin, fii binecuvântat, dragule ! Ţine-o tot aşa şi într-o zi vei căpăta cununa neprihănirii. Domnul să te păstreze în harul Său !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ATENŢIE ! RECLAMA DE MAI JOS ESTE IMPUSĂ DE WORDPRESS.COM ŞI NU ARE ABSOLUT NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU !!!

CA SĂ SCAP DE ACESTE RECLAME NEDORITE, TREBUIE SĂ PLĂTESC DIN BUZUNARUL PROPRIU… VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE !

FIŢI BINECUVÂNTAŢI !

Anunțuri

Niciun răspuns to “ALIN BLAINE – MĂRTURIA UNEI ÎNTOARCERI SINCERE ŞI PROFUNDE LA DUMNEZEU”

Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: