TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

ACDC – ATAC FĂRĂ PRECEDENT AL DIAVOLULUI ASUPRA POPORULUI ROMÂN

ACDC NE ARATĂ CARE ESTE DRUMUL SPRE IAD

ROMÂNI CARE VĂ BATEŢI CU PUMNUL ÎN PIEPT CĂ SUNTEŢI „CREŞTINI DE 2000 DE ANI” !!!

În ziua de 16 mai 2010 (CHIAR ÎN SFÂNTA ZI DE DUMINICĂ – ZIUA SPECIALĂ DE ÎNCHINARE ÎNAINTEA DOMNULUI) românii se vor confrunta cu UN ATAC DEMONIC fără precedent prin organizarea unui concert rock al trupei ACDC în Piaţa Constituţiei din Capitală, UN PERICOL ENORM PENTRU SUFLETELE A ZECI DE MII DE TINERI CARE VOR FI ATRAŞI DIN TOATĂ ŢARA !!!

Vă reamintesc că ACDC înseamnă “Anti Christ – Death to Christ”
(nu cred că mai este cazul să traduc ce înseamnă acest lucru îngrozitor) !!!

ACDC ÎN DELIRUL ÎNGROZITOR AL MUZICII INFERNALE

VĂ IMPLOR SĂ ŢINEŢI POST ŞI RUGĂCIUNE ÎN ZIUA DE 16 MAI 2010 PENTRU CA ACEST CONCERT SĂ FIE ANULAT ŞI CEI 60 DE MII DE EVENTUALI PARTICIPANŢI SĂ RENUNŢE !!!

FIE CA DOMNUL SĂ OCROTEASCĂ ROMÂNIA !!!

Tragicul eveniment face parte din turneul intitulat “Black Ice World Tour 2010”.

Doamne, Sfinte Tată Ceresc, ai milă de această ţară şi nu ne părăsi !!!
Bunule Dumnezeu, îndură-te de poporul român şi trezeşte-l până nu e prea târziu ! Te rog şi pentru tinerii din fotografia de mai jos ! Scoate-i din Întuneric şi eliberează-i de sub puterea satanei ca să nu ajungă să fie pierduţi pentru veşnicie ! Salvează aceste suflete sărmane, robite şi înlănţuite…

FANII TRUPEI ACDC

UPDATE DUMINICĂ 16 MAI 2010

Citind foarte multe comentarii ale vizitatorilor blogului meu,
am considerat că este de datoria mea morală în faţa lui Dumnezeu şi a tuturor să efectuez câteva corecturi absolut necesare şi de bun simţ :

1. Semnificaţia corectă a abrevierii AC/DC provine de la ALTERNATIV CURRENT/DIRECT CURRENT conform dicţionarului enciclopedic on-line Wikipedia.

* Formula ANTI CHRIST/DEATH TO CHRIST (pe care am preluat-o acum câteva zile de pe Internet) se pare că a fost inventată de anumite persoane rău-intenţionate pentru a discredita trupa AC/DC şi a o prezenta publicului într-un mod incorect şi nedrept.

2. Am decis să elimin videoclipul cu trupa Cryptopsys pentru că am aflat că ei promovează un gen de muzică (n-are sens să vă mai spun ce fel de muzică) care nu are nicio legătură cu muzica trupei AC/DC şi AR FI FOST INCORECT să nu dezinstalez acel videoclip de pe blogul meu !

3. M-am rugat şi mă rog ca bunul Dumnezeu să dea astăzi o vreme frumoasă şi o zi binecuvântată pentru ca Bucureştiul să poată să se bucure de o seară plăcută şi de neuitat !

* „Ploaia tămăduitoare” este CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU – mesajul curat al Sfintei Evanghelii – aşa că nu este nevoie să vină uragane sau ţunami peste Piaţa Constituţiei !!!

Este nevoie ca oamenii să primească în inimile lor, Cuvântul Sfânt şi acest lucru e suficient !

Fiţi binecuvântaţi, VOI, CEI PESTE 22 MII DE VIZITATORI UNICI AI BLOGULUI MEU şi vă aştept să reveniţi pe modestul meu blog !
Fiţi prietenii lui Tomis the Cat şi rămâneţi alături de el !

URMĂREŞTE ACEST SUPERVIDEOCLIP,
FII SINCER ŞI VERIFICĂ DACĂ TE IDENTIFICI CU ACEL PASTOR !

(citeşte articolul meu pe linkul de mai jos) :

https://tomisthecat.wordpress.com/esti-gata-sa-mori-pentru-credinta-ta/

VIZIONEAZĂ ACEST VIDEOCLIP ŞI VEI VEDEA CE A FĂCUT DUMNEZEU PENTRU MINE ŞI PENTRU TINE

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

132 răspunsuri to “ACDC – ATAC FĂRĂ PRECEDENT AL DIAVOLULUI ASUPRA POPORULUI ROMÂN”

 1. În urmă cu mai mulţi ani, când eram liceean, am cochetat şi eu cu muzica rock străină şi aceasta, datorită priceperii lor muzicale care este într-adevăr uriaşă. În acelaşi timp, eram foarte activ în Biserică şi implicat în diverse responsabilităţi. Prin clasa a XI a am dat însă de o carte (în Engleză) RELIGIA ROCK, UN RĂZBOI ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU. Bineînţeles că am citit-o ! Era scrisă de un fost cântăreţ de rock care se întorsese la Dumnezeu şi aborda tocmai acest aspect al INOFENSIVITĂŢII pe care o asociam cu această muzică şi arăta, prin multe argumente, că aceasta este cea mai mare înşelătorie !!! Cine poate fi mai obiectiv: unul care doar ascultă sau unul care a practicat această religie demonică, după cum cataloghează el rock&roll-ul ?????????????????

  Nu uitaţi că trăim într-o lume spirituală şi este mai tare „câinele pe care îl hrănim.”
  Eu spun doar atât celor care le-au luat apărarea: CUM STAŢI CU RELAŢIA VOASTRĂ CU DUMNEZEU ?!?
  Citiţi Biblia, vă rugaţi, postiţi cu regularitate ??? (adică, hrănirea celuilalt „câine”)
  Dacă aveţi o astfel de relaţie cu Dumnezeu, înseamnă că puteţi fi obiectivi din punct de vedere spiritual, caz în care, şi dacă mergeţi la concert, o faceţi d.p.d.v. pur muzical.
  Dacă nu, înseamnă că ceva vă scapă……

  Cartea lui Jeff este cam scumpă dar browsaţi şi poate găsiţi ceva.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Godwin

 2. Revin… Un bun test de obiectivitate pentru cei care consideră că este inofensiv… Cât aţi petrecut în ultima vreme, ascultând rock şi cât citind din Biblie ??? Nu trebuie să-mi spuneţi mie dar este bine să vă analizaţi obiectivitatea !

  Jeff Godwin cataloga nu doar trupele metal rock ca satanice ci chiar pe Madonna, Beatles şi alte trupe… O discuţie bună ar fi: dacă ar exista muzică satanică, prin ce ai putea-o identifica ??????
  Un criteriu ar fi: „După roadele lor îi veţi cunoaşte” (Iisus)
  Nu contest că au şi melodii mai inofensive sau mai liniştite dar nota generală NU-L ONOREAZĂ PE DUMNEZEU CI DIMPOTRIVĂ !!!

  Apropo, sunteţi creştini cei care le luaţi apărarea ?!? Şi eu i-am iubit odată ! Şi după ce am fost complet eliberat, după un an de apropiere de Dumnezeu, cineva m-a rugat să-i scriu, pe note, o piesă rock care îi plăcea. A fost o tortură, am făcut-o… dar incredibil de greu, vă spun pe bune ! Mă deranja uluitor, o muzică ce altădată îmi plăcea la nebunie ! Mă schimbasem. Devenisem obiectiv.

  Membrii AC/DC au fost foarte sinceri când au afirmat că puterea lor muzicală vine de la Satana şi că intenţia lor este să-i despartă pe oameni de Dumnezeu şi să-i tragă în iad :

  „If God’s on the left, I’m on the right, I’m gonna take ya to hell, I’m gonna get’cha, Satan got’cha, Hell’s Bells, If you’re into evil, you’re a friend of mine !”

  P.S. Faceţi testul de obiectivitate şi după aceea mai vorbim !
  Nu vă temeţi să vă apropiaţi inima de Dumnezeu !
  Ce vi s-ar putea întâmpla ?!?

 3. Măi băieţi ! Nu vă convine că vine AC/DC la Bucureşti ?!?
  Lasă să-mi „pierd” eu sufletul, ascultând muzică de genul ăsta, decât să vadă copilul meu homosexuali care se ling pe stradă sau să îl prind cu „ierburi”…

  Mai bine rocker cu plete la 31 de ani, cu familie şi cu un mod liber de a gândi ca mine ! Baftă la peşte !

 4. hahahahahahahaha ! du-te, nene !!!

 5. De unde şi până unde înseamnă AC/DC „anti christ” rahat pe tavă ?!?
  Să deschizi gura şi să spui aşa ceva, înseamnă să ai o bază de cunoştinţe impresionante… Ieşi din ţară şi du-te să vezi ce e în lumea asta şi pe urmă vorbeşte de religie şi de AC/DC !!!

  AC/DC înseamnă curent alternativ / curent continu
  Solistul s-a inspirat de pe inscripţia unui aspirator ca să ştii şi tu…
  Există ambii curenţi în apartamente şi cu religia… las-o moartă !!!

  Am 20 de ani de când sunt plecat din ţară şi am văzut toate concertele şi toate Bisericile posibile, ba chiar am fost si la Vatican şi religia e modul cel mai uşor de a face bani !

  AC/DC e o trupă care trebuie să manânce la fel ca religioşii tăi, aşa că fiecare face ce ştie mai bine !

 6. AC/DC este la fel ca şi TTC (tomis the cat) ! De ce nu ţi-ai zis creştinul, samariteanul, milogul sau mai ştiu eu ce tâmpenii bisericeşti ?!?
  Sunt mândru că nu cred în Dumnezeu şi deci pot fi liber !

 7. Băi, Tomis, pe aici nu suntem cu toţii cu capul în nori lângă Sfântul Petru ăla şi camarazii…

 8. Dă-mi voie să-ţi zic că eşti complet pe dinafară… Cum să fii atât de dus cu pluta încât să te trezeşti după 38 de ani de AC/DC să spui că sunt o trupă satanistă ?
  Sunt fan AC/DC, am 16 ani şi îi aştept de ceva vreme… şi acum aud că oamenii ăştia de treabă şi modeşti, artişti adevăraţi, nu manelişti sau mai ştiu eu ce, sunt nişte creaturi diabolice ! Dacă ai cunoaşte muzica, istoria şi stilul AC/DC poate ai înţelege că nu au nici o afinitate cu diabolicul, nu doresc să distrugă lumea sau pseudocredinţele tale, ci sunt doar o super trupă de muzică rock.

  Iar odată pentru totdeauna, AC/DC înseamnă Alternative Current/Direct Current iar versurile de la Hells Bells sunt cu „id GOOD (nu god)’s on the left then I’m stickin’ to the right !!!

 9. Vorbeşti de AC/DC şi ne pui un exemplu de black metal satanist într-adevăr ?!?

 10. Stimate moderator şi blogger, Tomis. M-am oprit la ultimul sfert din comentariile de pe blogul tău şi vreau să-ţi spun că te contrazici total. Tu eşti cel care trebuie să reflectezi la unele dintre opiniile cititorilor tăi !
  Şi dacă tot vorbeşti despre RĂU încearcă să mergi în zonele Gara de Nord, Griviţa, Basarab şi după aia să vorbeşti despre ”CEEA CE ESTE RĂU ÎN ROMÂNIA”.
  Să vezi modul de viaţă al aurolacilor României !!! Îţi sugerez ca înainte de a te apuca să scrii pe blog să verifici informaţiile şi în teren ! Încearcă să analizezi şi să îţi verifici sursele.

  Dacă îmi permiţi să îţi adresez o întrebare la care să-mi răspunzi sincer, dacă poţi… sau mai bine nu îmi răspunde…

  În opinia ta, postul de radio CityFM este un post „satanist”?
  În ultima săptămână, zilnic, subiectul dimineţii au fost cei de la AC/DC şi iar cei care sunau şi intrau în direct la acest post de radio, primeau cartea „Bibliografia AC/DC”. Consideri „instigare la satanism” acest lucru ?!?
  Mulţumesc anticipat pentru răspunsul sincer !

  • Să trăieşti, Syneiter şi îţi mulţumesc pentru comentariul tău ! Aşa cum am mai precizat, am citit foarte multe comentarii din care reiese că trupa AC/DC nu promovează acel rock de tip black sau death metal ! Mulţi vizitatori ai blogului meu, mi-au spus că AC/DC promovează un rock de foarte bună calitate şi că n-au nicio legătură cu anumite curente satanice din rock !!! Pe de altă parte, eu nici acum nu înţeleg un lucru ! Bun, am înţeles că „coarnele de diavol” sunt folosite doar în scop pur comercial şi fac parte din politica de marketing a acestei trupe… Totuşi, de ce oare băieţii de la AC/DC folosesc în mod exagerat anumite cuvinte (cum ar fi „hell” adică Iad) din moment ce ei n-au nicio treabă cu satanismul şi cu chestiile astea oculte şi periculoase ?!? Ce înseamnă „HIGHWAY TO HELL” ?!? Face cumva parte tot din politica de marketing a trupei ? Este vorba tot despre un aspect pur comercial ? Sau are cumva alte conotaţii ??? Este foarte greu să-mi dau seama… Poate îmi spui tu…

   Referitor la postul de radio CityFm trebuie să-ţi spun cu toată sinceritatea că nu ascult acest post de radio şi HABAR N-AM ce fel de programe are sau ce anume promovează ?!? Deci nu am cum să răspund la întrebarea ta pentru că ar însemna să mă pronunţ în anumite domenii pe care nu le cunosc şi n-are niciun sens… Poate voi asculta şi eu într-o zi postul de radio CityFm dar deocamdată nu am cum să mă pronunţ !

 11. Internetul e păcat, tataie, nu-l mai folosi !

  • Nici un lucru NU POATE FI RĂU ÎN SINE şi trebuie să înţelegem că numai MODUL CUM FOLOSIM UN LUCRU POATE FI RĂU !!! Cred că înţelegi ce vreau să spun ! Bineînţeles că în ciuda ironiei tale, există şi mult adevăr în ceea ce spui ! Internetul este o armă cu două tăişuri, aşa cum o medalie are avers şi revers, dar asta nu înseamnă că medalia nu are valoare şi putem să o aruncăm la gunoi ! Este evident că omul fără Hristos şi fără Dumnezeu poate să găsească în Internet o modalitate de a se întina şi a se necurăţi în sufletul şi chiar trupul lui… Aici problema se reduce la A FI sau A NU FI creştin ! Cred că îţi dai seama că nu mă refer la acel „creştinism de 2000 de ani” moştenit „ereditar” sau „genetic” din tată în fiu sau din moşi-strămoşi ! Eu am o credinţă fermă că fiecare dintre noi trebuie să ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu şi să lăsăm poveştile astea cum că „deja” suntem creştini chiar din momentul în care ne-am născut ! Teza asta conform căreia „ne-am născut creştini” este O MINCIUNĂ GOGONATĂ care nu are absolut în comun cu litera şi spiritul Sfintei Evanghelii ! Păi… şi STALIN s-a născut creştin, nu-i aşa ?!? Ştim foarte bine că marele criminal STALIN s-a născut creştin, adică a fost botezat ca prunc în Biserica Ortodoxă şi „a fost creştinat” !!! DE-AIA AU MURIT PESTE 20 DE MILIOANE DE OAMENI NEVINOVAŢI DIN CAUZA LUI ?!? PENTRU CĂ „A FOST CREŞTINAT” PRIN BOTEZ ?!? PENTRU CĂ „S-A NĂSCUT CREŞTIN” ?!? PENTRU CĂ ERA „CREŞTIN DE 2000 DE ANI ???”
   Botezul (indiferent că este făcut la pruncie sau la maturitate) NU TE FACE CREŞTIN, NU ÎŢI SCHIMBĂ VIAŢA, NU DETERMINĂ „MIRACOLE” ÎN VIAŢA TA !!!

 12. […] 15/05/2010 by syneiter Nu. Nu numar  zilele pana la fericitul eveniment dar a aparut un articol in Adevarul de azi  preluat dupa blogul tomisthecat.wordpress.com, […]

 13. “HIGHWAY TO HELL” este doar o melodie şi atât ca şi „In a Death Car” a lui Goran Bregovici, melodie de pe coloana sonoră a filmului „Arizona Dreams” cu Johnny Deep. Nimeni dintre cei care ascultă „Highway to Hell” nu se apucă să-şi taie venele decât dacă are probleme mintale !!!

  „Highway to hell” ţine doar de creaţia muzicală şi atât, gândeşte-te că toţi membrii formaţiei sunt bătrâni acum, acesta fiind printre ultimile lor turnee.
  Nu cred că ai ascultat/văzut pe cei de la KISS sau pe Marlyn Manson (care mai sunt şi machiaţi) şi chiar arată ca nişte ”draci”.

  Cât despre CityFM este un post de radio românesc cu muzică bună 🙂

 14. Creştine, tu eşti ofticat că n-ai mai prins bilete… Fii sincer !

 15. Omule, get a life ! Ce-i postul ăsta ?!? Trebuie să recunosc că ai adus religia în viaţa mea… Până nu ţi-am citit postul, nu credeam în Iad ! În plus, postul tău e absurd, exagerat, aduce acuzaţii nefondate la adresa unor ADEVĂRAŢI artişti (auzi, „satanişti” !!!) şi e lipsit de sens !
  Un om cu IQ-ul tău ar trebui să fie un pic mai obiectiv…
  Mă contrazici ?!? Sănătate!

 16. 1) Invata sa faci un layout la blogul asta, sau plateste pe cineva care sa-ti faca unul. Ai ingramadit totul in coloana centrala, si toata seria de reply-uri arata ca un luuuuuuuuung carnat prin care trebuie sa faci scroll juma de ora ca sa ajungi pana jos.

  2) Bai gogule, tu te-ai dilit la cap? Am mai vazut cativa ca tine, care considera ca muzica rock e „muzica satanei” si alte chestii din astea, dar tu ii intreci pe toti. Stai calm, nu e un compliment 😉

  Uite, ma rog si eu la Dumnezeu sa vina o ninsoare puternica la tine in casa si sa nu mai faci bloage din astea lipsite de sens. Gata, eu ma retrag…

 17. Bai comentatorilor… haidi pa

  • Măi Zacuscă, ăsta e cel mai tare comment pe care l-am primit la articolul meu despre AC/DC !
   Sper să mă ierţi că la un asemenea comentariu atât de deosebit, am putut să-ţi răspund abia acum, după atât timp… Dar ştii cum se spune… mai bine mai târziu decât niciodată ! Bless u !

 18. Asa… si cate persoane crezi ca ai facut sa nu se mai duca la concert ?!?
  Daca ai vrut trafic pe site, ai reusit ! 🙂

  • Florine, n-am avut cine ştie ce trafic la articolul ăsta… doar vreo 41340 vizualizări până în ziua de azi… Nu-i cine ştie ce… Important e că v-a plăcut articolul meu că doar altfel nu aţi fi vizitat blogul meu… Nu eu mă ocup cu anularea concertelor sau cu venirea unei ploi torenţiale, uragan, tsunami, etc… De chestiile astea se ocupă Domnul care are grijă de toate aceste aspecte…

 19. Daca ar fi existat acel spirit pe care tu il numesti Dumnezeu, conform conceptiilor tale, te instiintez ca femeia este a doua greseala a Domnului. Te las sa ghicesti care e prima.

 20. Eu am avut un vis în care mi s-a aratat Sfântul Iie şi mi-a zis că papa de la Roma e adevăratul satan că nu e ortodox…

  • aaa , scuză-mă… de când papa e ortodox ?!? 🙂

   • Strigoiule, ortodox înseamnă „dreptcredincios” şi dacă-l întrebi pe papa de la Roma dacă e dreptcredincios, o să-ţi spună că bineînţeles că e.
    În concluzie, şi papa e dreptcredincios adică e ortodox chiar dacă e catolic… Tot o apă şi un pământ… Catolicii şi ortodocşii sunt ca două picături de apă (cu mici excepţii ici şi colo)…

 21. azi numai babele mai stau cu d-astea cu crede si nu cerceta… esti intelectual sau baba? diavol, fii serios ?!? totul la tine e concret ?? daca diavolul e asa concret, poate si Dumnezeu sa aiba corp ??
  sau nu crezi in simbolism ??? concretul e pt a pricepe si prostu’ notiunea de bine si rau !!!! si chiar de ar fi versurile sataniste, so what ? sunt doar niste versuri… de cate ori te concentrezi sa traduci versuri cand asculti muzica ?? si numai intelectualii si cei cu IQ foarte mare asculta rock, sunt profesor si am observat asta de-a lungul anilor… de la clasa 3 la studenti !!!

  • Domnişoară (sau doamnă) profesor Mimi ! Zici că numai babele mai cred în Dumnezeu ? Serios ? Păi… n-ai văzut la televizor că toţi politicienii cred în Dumnezeu ? Nu ştii că acum e „o modă” să crezi în Dumnezeu ?!? Păi tu vrei ca domnul Ion Iliescu şi alţii ca dânsul să fie demodaţi ?!? Nu trebuie să fie şi dânşii în pas cu moda şi să-şi facă 1000 de cruci adică „să se închine” ca să dea bine pe sticlă ???

   În altă ordine de idei, BINEÎNŢELES CĂ DUMNEZEU NU ARE UN CORP MATERIAL pentru că El ESTE O FIINŢĂ SPIRITUALĂ !!! Nici eu nu cred că Dumnezeu are unghii la degete, urechi şi ochi, păr pe cap sau la sub-braţ, gene şi sprâncene, etc… Astea sunt prostii pe care nici eu nu le cred, Mimi ! Dar să-ţi intre în cap un lucru şi să ţii minte toată viaţa până vei muri : ASTA NU ÎNSEAMNĂ SĂ NU CREDEM ÎN DUMNEZEU ŞI ASTA NU ÎNSEAMNĂ SĂ NE LIMITĂM LA A FI DOAR NIŞTE ANIMALE RAŢIONALE CARE NE ÎNDREPTĂM SPRE NICĂIERI !!! (vorba marelui filozof Petre Ţuţea)

   Am o întrebare pentru tine, Mimi : dacă noi Îl vom scoate pe Dumnezeu din ecuaţia existenţei noastre, CE VOM PUNE ÎN LOCUL LUI ??? TE-AI GÂNDIT VREODATĂ LA ASTA ?!? Va fi lumea mai bună şi va evolua spre bine fără Hristos şi fără Dumnezeu ! Forget it, lady !

   „Chiar dacă ar fi versuri sataniste, so what ?”

   Eeee… aici deja începi să mă superi şi deja încep să cred că nu eşti un cadru didactic aşa cum pretinzi. Poate că tu nu cunoşti limba engleză (sigur nu eşti profesor de engleză ci de orice altceva, asta în cazul că eşti într-adevăr profesor) dar îţi dau o veste pentru cultura ta generală : MULTĂ LUME ÎNŢELEGE LIMBA ENGLEZĂ ŞI PERCEPE MESAJUL TEXT TRANSMIS ÎN TIMPUL INTERPRETĂRII ACESTOR „PIESE MUZICALE” chiar dacă tu nu crezi acest lucru ! Care este consecinţa ?!? Păi… uită-te un pic în jurul tău şi ai să vezi peste tot… secularism, ateism şi chiar… satanism !

  • Aaaa… Mimi, am uitat să te întreb ceva… Cei cu IQ foarte ridicat ascultă rock ?!? Serios ? Şi ăia care-şi pun „coarne de diavol” în cap şi care au plete slinoase mizerabile (şi care nu ştiu că s-a inventat apa şi săpunul) şi ăia au un IQ ridicat ?

 22. Cum poate cineva din secolul XI să aibă o astfel de mentalitate ?!?

  • vezi că ai greşit secolul… 🙂

   • Strigoiule, mersi pentru atenţionarea adresată lui Athanaric că eu nu prea am timp să răspund la comment-uri şi uite acum după un an de zile mai citesc şi eu ca să mă distrez un pic…

    Îţi doresc un weekend plăcut, man !

  • @ Athanaric

   La ce mentalitate te referi ?!? La aia cu „coarne de diavol” în cap şi cu furca în mână ??? Aia e de secolul 21 cumva ?!? Eşti de părere că în secolul 21 ar trebui promovat cât mai bine satanismul ?

   Dar ca să dai numele unei trupe, inspirându-te după eticheta aflată pe o maşină de cusut, aia e de secolul 21 ?!? Serios ?

 23. A, da… şi bucură-te că o să-ţi crească traficul web, am împărţit link-ul multor oameni… 😀

  • Mersi, ai fost foarte drăguţ că ai trimis linkul meu tuturor prietenilor tăi (nu ştiu cu ce scop, dar asta e o altă poveste) mai ales că la mine în panoul de control al blogului, observ că articolul (postul) meu a avut 41,340 de vizualizări până astăzi, deci înseamnă că a fost un articol frumos şi plăcut… Pentru chestia asta, îţi datorez o bere…

   Un weekend excelent, meştere ! Sănătate ! 🙂

 24. O sa incerc sa fiu la obiect:
  Biserica a comis de-a lungul istoriei atrocitati de neimaginat.
  Inteleg ca, reprezentant al Bisericii fiind, trebuie sa arati cu degetul in alta directie (cum ar fi un grup de oameni care au muncit pe branci sa ajunga acolo unde au ajuns), dar totusi, de ce AC/DC?
  Din cate exista pe lumea asta: prostitutie, droguri, razboaie, coruptie, megalomanie, gigi becali, crime, violuri, tu te-ai gasit sa te iei tocmai de AC/DC? Cred ca stiu raspunsul… ai ajuns si tu sa constientizezi la ce nivel a ajuns Biserica in „2000 de ani”. Nu va ramane decat sa aruncati cu noroi in atei…

 25. Nu ma pot abtine sa nu comentez… Chiar crede cineva ce scrii tu acolo? Cum poti spune asemenea lucruri ?!? In primul rand daca Ac/Dc este formatie satanista, iti recomand sa asculti Gorgoroth, Mayhem, Negura Bundget, Cradle of Filth… o sa zici ca-ti canta dracu in persoana…
  Nu credeam ca in ziua de azi mai poate exista o astfel de mentalitate…Cred ca nici tu nu crezi ce ai scris aici. Iti propun sa-ti manifesti credinta in Dumnezeu in propria casa, la Biserica, in spatiul intim, nu sa folosesti Internetul pentru ati propaga ideologiile…

 26. discutiile de aici sunt reclama de ym la blogul tau prietene… sunt atat de tampit sa cred ca nu exista asemenea tampiti ca astia de aici si ca ii inventezi sa-ti faci publicitate online.
  REFUZ INCA SA CITESC MAI MULT DE O SILABA LA 23 minute si 44 secunde.

 27. SA SPERAM CA O SA PLOUA DUMINICA SI O SA-I IMPRASTIE PLOAIA.

 28. Lasa-te de „blogareala” !

 29. Deci daca de astia de la AC/DC iti este frica… atunci… cand au venit cei de la formatia ”Behemoth” cum de nu ai murit pana acum ?!? 🙂

 30. Am o deosebita placere sa te anunt ca in Bucuresti nu a cazut nici macar o picatura de ploaie in timpul concertului si astept cu nerabdare sa ne povestesti despre cum a nins la tine !
  O seara buna iti doresc, si multa, multa sanatate !

 31. Din punctul meu de vedere, chit ca suntem sau nu suntem crestini de 2000 de ani, nu o sa reusesti tu in veci sa-mi induci un mod de a crede…

  Hai sa fim seriosi, prietene, avem probleme mult mai serioase decat un simplu concert rock, mai bine ti-ai canaliza un pic rugaciunile catre intrunirile parlamentarilor, am impresia ca din lipsa de activitate sociala si un usor exces de zel tindem sa denaturam putin ideea de Forta Suprema si ne cam destrabalam in niste arii de toata jena…

  In rest, toate cele bune, tine minte ca atat timp cat crezi in energia si forta divina, nici ac/dc si nici pupatul icoanei nu iti vor schimba destinul foarte mult.
  Numai respecte !

 32. Dacă sunteţi un bun creştin, asta înseamnă că iubirea dată de Dumnezeu vă călăuzeşte paşii. La fel cum dvs faceţi totul din iubire şi întru iubire, la fel şi această formaţie rock, la fel ca muuuuulte altele, îşi urmează calea dată tot de Dumnezeu cu iubire, cu pasiune şi cu dăruire. Şi pentru că iubirea lor se simte în muzica lor, fanii lor îi iubesc.
  Nu are ce căuta un atac demonic acolo unde e iubire, în orice formă a ei !

 33. Eh… uite că Dumnezeu a avut mai multă minte decât tine şi nu a dat nicio ploaie „purificatoare”… și a fost un concert superb !!!!!!!!

 34. Noroc cu update-ul tău la blog, că altfel urma să-ţi zic ceva… dar n-am să zic asta datorită completărilor tale recente…
  Bun… now to the business… N-am fost la concert că trebuia să-mi direcţionez resursele băneşti în alte direcţii, şi regret asta… DAR… tu-mi zici mie că ACDC sunt o ameninţare pentru „creştinismul românesc”… a… dar preotii care violează baieţi mici nu-s o problemă (vezi iarăşi vaticanul şi poponarul ala din fruntea lor în rochia albă care abia acum recunoaşte ceea ce se ştia de zeci de ani)…
  Zici că ACDC este chiar satanic… a, dar manelarii şi scârbele de genul ăla care au distrus generaţii de români cu propovăduirea prostiei, a lăcomiei, evaziunii fiscale, a urii faţă de „duşmanii” inventaţi de prostia lor, aia nu-i ceva de care să ne facem griji, nu ?… Ar trebui să-ţi scoţi capu’ din nisip, să nu crezi toate preconcepţiile manelisto-retardate despre rock şi să renunţi la rahaturile astea laice depăşite care pun beţe-n roate evoluţiei naturale a omenirii…

 35. Mamă, frate, fără supărare, da’ tu chiar n’ai ce facee… 😐

 36. Mmm da. Băi creştinilor.. înainte să arătaţi cu degetul spre alţii, uitaţi-vă la voi în curte că e cam plin. Aţi găsit o trupă pe care să o transformaţi în gunoi. Bravo. Dar cum rămâne cu preoţii care nu mai au loc de parcare pentru maşinile de zeci de mii de euro şi care se folosesc de religia voastră pentru a-şi face averi ?!?

  Şi acum, tu ca un devotat creştin care L-ai descoperit pe Dumnezeu pentru că te-ai născut într-o ţară creştină şi de mic ţi-au băgat părinţii tăi credinţa în cap, o să mă arăţi cu degetul şi o să-mi spui ateu !
  Dacă aş fi fost în locul părinţilor tăi, te-aş fi învăţat să gândeşti mai întâi şi apoi, gândirea dobândită să o foloseşti pentru a descoperi religia, oricare ar fi ea !

  Oamenii care se găsesc într-o situaţie dificilă şi se roagă la oricare Dumnezeu, sunt oameni slabi, oameni care se dau bătuţi în faţa greutăţilor şi aşteaptă ajutor divin. Timpul pe care voi îl pierdeţi, făcând asta, eu îl folosesc pentru a găsi soluţii la problemă !

  Nu există „nu pot”, există doar „nu vreau” !!!

 37. Ştiam că lumea consideră muzica rock drept una satanică… dar nu mă gândeam că vedeţi un concert rock drept un „atac demonic”… Rock-ul e o artă ca şi pictura şi sculptura… de fapt, muzica e o artă… 😀

  În loc să vă rugaţi ca lumea să fie mai bună, să nu mai fie foamete, războaie, crime, să vă rugaţi ca oamenii să se vindece de diverse boli, pierdeţi vremea cu prostii… offfff… şi câte probleme sunt în lumea asta… voi vedeţi un gen muzical ca ceva trimis de satana… nu ştiu ce să cred despre oameni ca voi…

  Eu ascult Metallica şi alte trupe rock şi pot spune că nu m-am schimbat cu nimic de atunci de când am făcut trecerea de la muzica house şi trance la rock… Merg la Biserică regulat, cred în Dumnezeu, Îi cer ajutorul pe care îl primesc destul de des…

  P.S.: Să ştiţi că AC/DC au melodii chill faţă de alţii… ascultaţi Sepultura de exemplu şi o să scrieţi 40000000 de posturi cu mesaje gen „feriţi-vă de satana” sau mai ştiu eu ce… 🙂

 38. Mi se pare că exagerezi foarte tare cu toată chestia asta… vreau să spun că faţă de alte trupe rock… ei sunt foarte normali… și crede-mă că nu prea înțelegi adevăratul sens al cuvântului ”satanist”… nu ai nici o dovadă că ei ar fi sataniști… adică și ce dacă au acea piesă „Highway to hell”… nu e nimic satanic în ea… chiar absolut nimic… și „Hell’s bells”… putem spune că nu este un cântec foarte religios, dar ăsta e rockul…

  În schimb, acești oameni și-au dedicat viața ca să cânte rock și îi respect pentru asta… și au niște melodii extraordinare precum „Love song” sau „For those about to rock”… care spune-mi și mie ce au satanic în ele… că eu nu știu…

  Și în legătură cu numele lor despre care zici tu ce înseamnă… păi, așa hai să luăm și numele meu… sau de la oricare formație și să-i găsim un înțeles fiecărei litere… un înțeles rău și satanic… desigur, foarte credincioși nu sunt… dar nici sataniști nu sunt în niciun caz… Crede-mă că asta este părerea mea și a multor persoane pe care le cunosc… și este chiar părerea lor… pentru că solistul Brian Johnson a declarat în revista „Rock legends” următoarele:

  ”Iubesc America dar din păcate sunt și niște nebuni, grupurile religioase. S-ar lega de orice îi distrează pe oameni doar fiindcă îi distrează. Și nu ascultă niciodată versurile, le condamnă deși nu e nimic satanic în ele.”

  Deci acestea fiind spuse… sper să-mi citești mesajul… și să te gândești dacă a fost bine că i-ai judecat atât de dur și de greșit…

 39. Și încă un lucru… profesorul meu de religie m-a avertizat să nu merg… la început îmi era frică să merg… pentru că eu credeam că ceea ce spune este chiar adevărat… dar apoi mi-am zis… este o șansă unică în viață… dacă nu voi merge, probabil că voi regreta asta toată viața… așa că am mers… și a fost ceva unic pentru mine… ceva ce nu cred că am să mai simt vreodată în viață… dacă nu aș fi mers, aș fi regretat toată viața… pentru ca să-i văd în carne și oase acolo și cântând rock a fost extraordinar pentru mine…

  Eu sincer nu prea mă dau în vânt după „Highway to hell” și nici după „Hell’s bells”… pentru că versurile nu mă fac să mă simt foarte confortabil… dar în continuare ascult celelalte melodii ale lor… și efectiv simt că m-am regăsit printre melodiile lor… și de fiecare dată când le ascult melodiile… trăiesc din nou clipele minunate pe care le-am petrecut la concert… sunt niște oameni extraordinari… și muzica lor spre deosebire de ce spui tu efectiv, m-a ajutat să mă schimb… și să-mi trăiesc viața clipă de clipă…

  Îți doresc numai bine !

  • Dragă Iustina, în primul rând BINE AI VENIT pe blogul meu și îți mulțumesc pentru ambele comentarii care dovedesc că ești un om civilizat și cu bun simț. Sunt plăcut impresionat să constat că știi să-ți exprimi opiniile într-un mod plăcut și elegant spre deosebire de alții…

   Doresc să-ți răspund așa cum se cuvine mai ales la primul comentariu, dar te rog să mai ai un pic de răbdare și să lăsăm pentru mâine din cauza orei foarte înaintate (toți ai mei deja dorm) și mai ales a faptului că acum sunt 32 de grade aici în biroul unde am calculatorul (mi s-a ars motorul de la aerul condiționat). Trebuie să opresc chiar acum calculatorul pentru că produce căldură din cauza celor două hard-diskuri interne pe care le am. Te asigur că poți să faci o omletă la calculatorul meu :). Ar trebui să-mi cumpăr o carcasă cu o răcire (ventilație) mult mai eficientă (coolere mai multe)

   Fii sigură că am să-ți spun câteva lucruri importante referitoare mai ales la primul tău comment, dar acum este foarte greu, nu numai din cauza căldurii foarte mari dar și din cauza gradului avansat de oboseală care deja își spune cuvântul (este ora 0.53 A.M.)

   Până ne vom revedea pe blogul meu, te invit cu drag să dai un click pe linkul de mai jos și să asculți MUZICĂ PENTRU ADOLESCENȚI ȘI TINERI
   Aștept opiniile tale (eventual comment-uri) legate de această muzică ce ar putea să-ți schimbe CU ADEVĂRAT gândirea și viața…
   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi !

   https://tomisthecat.wordpress.com/muzica-pentru-adolescenti-si-tineri/

 40. ba fratzilor eu cred in Dumnezeu si cred si in spirite dar nu cred ca ac/dc inseamna anti kristos/moarte lui kristos poate fii adevarat dar eu nu cred ca de aceea au inventat echipa numai pentru nume. De ce nu si-au facut o firma de constructii sau nush dar au voce muzicala si ureche asa cred ca se zice mi-am luat popcorn si scrie ca sunt chiar o trupa foarte populara in toata terra deci eu nu nu chiar nu cred in astea si imi place rock si rock’n’roll si cred si in Dumnezeu si sunt credincioasa. Prostia asta am auzit-o de la profu de religie si cu semnul pacii ca si-au batut joc de cruce si de aceea au pus-o cu capul in jos si i-au ridicat lemnul acela orizontal si ca au pus-o in cerc sa precizeze ca este semnul pasi adica a lui SATANA fixxx sa stiti ca exista spirite uitati-va pe discovery pe fenomene stranii, stiu unii cred ca este o prostie, altii spun ca le este frica, uitati-va este interesant, eu am 12 ani si patru luni adica 4.6.1998, dar ma pricep la compuneri daca am gresit undeva scuze dar m-am grabit.

  Sa revenim, deci, in 467 dupa kristos, in imperiul roman nu se impacau cu ideea ca este o alta religie nu numai a lor politeista si in anul 490 (aprox) Constantin cel mare imparatul a proclamat crestinismul ca religie oficiala si Arcadius in 400-500 a proclamat-o religie acceptata. Eu sunt crestina, cred in Dumnezeu dar nu chiar asa adica vreau sa imi traiesc viatza prin bune nu prin pocainta.
  Nu am vrut sa zic rele.
  DUMNEZEU SĂ FIE CU TINE ! CU DRAG, ALEXANDRA DAMIAN !

  • Alexandra, mi-a atras atenţia o chestie foarte interesantă spusă de tine :

   „Eu sunt creştină, cred în Dumnezeu dar nu chiar aşa… […] eu vreau să-mi trăiesc viaţa prin bune, nu prin pocăinţă.”

   Pentru a înţelege mai bine ce ai vrut să spui prin afirmaţia de mai sus, am o mare rugăminte la tine : spune-mi, te rog, ce înseamnă să-ţi trăieşti viaţa „prin bune” ? adică prin fapte bune ?!? ai mâncat vreun cuvânt acolo ? dacă vrei, cu permisiunea ta, pot adăuga eu acolo cuvântul „fapte” pe care probabil l-ai omis. Dar vreau să ştiu sigur că te refereai la fapte bune. După ce primesc răspunsul de la tine, am să-ţi spun şi eu nişte lucruri la care te voi ruga să reflectezi.

   Sunt foarte impresionat că la numai 12 ani, ai avut bunăvoinţa să postezi un comment pe blogul meu şi îmi cer mii de scuze că îţi răspund abia acum (sunt foarte prins şi abia apuc să aprob comment-urile şi să mai scriu câte un articol sau să mai postez câte un material care mi se pare bun şi folositor pentru cititorii blogului meu).

   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi !

 41. Va veni odată o zi a judecăţii şi vor plânge cu amar toţi cei care i-au slujit lui satan, dar va fi prea târziu !
  Astăzi este ziua în care poporul român creştin de 2000 de ani se poate trezi ! Mâine poate fi ultima zi …

  Vizionaţi videoclipul: http://vimeo.com/20178010

  • Paul, îţi dau perfectă dreptate dar din nenorocire, românul nostru nu se gândeşte că în orice clipă poate închide ochii şi poate să treacă în veşnicie…

   În locul tău, eu aş fi pus ghilimelele de rigoare la expresia „creştin de 2000 de ani” care pentru mine nu reprezintă altceva decât un sofism ieftin, o pură demagogie şi o poveste de adormit copiii pe care nu o înghit decât… copiii (şi fraierii, bineînţeles)

   Apropo de poporul român aşa zis creştin, îţi dau mai jos un comment foarte bun al unui domn numit Walter care a pus punctul pe „i” şi care în câteva propoziţii a zugrăvit foarte bine starea naţiunii române :

   MESAJUL LUI WALTER CĂTRE BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ (DESPRE STAREA ACTUALĂ A NAŢIUNII)

   Situaţia tinerilor din România se include în tragedia mondială a vremurilor pe care le trăim şi în care a trăi cum te îndeamnă poftele animalice este o virtute care nu le dă nici un fel de durere de cap, responsabililor cu educaţia noastră creştină…
   În plus, a susţine că un astfel de popor este “creştin de 2000 de ani” este O MINCIUNĂ pentru care vor da socoteală TOŢI CEI CARE O SUSŢIN, mai ales cei ce sunt “depozitarii Harului divin”, care nu strigă de pe acoperişuri că a fi COOL, SUPER, OM DE LUME echivalează cu păcatul şi cu moartea veşnică !
   E supărător să vezi ce preocupări ale acestor rebeli, fac rating-ul televiziunilor, cât de “la modă” este să ai “prieten” sau “prietenă”, să îi schimbi ca pe pantofi, să faci nunţi în biserică pentru a 2-a sau a 3-a oară, când Dumnezeu numeşte asta UN PĂCAT GRAV şi totuşi un preot să îţi dea binecuvântarea ???????

   Tomis the Cat, tu vorbeşti de vinovăţia bărbaţilor dar cred că femeile sunt MAI VINOVATE pentrucă ele deţin cheile decenţei, ale virtuţii dar asta e departe de realitate !!!

   Silicoane, manele, vodcă, concubinaje de probă, distracţii super, can-can, VIP-uri, euroi, fiţe, sex protejat, Vama Veche, naşpa, bani fără muncă, mizerie sub deodorant şi multe-multe altele sunt consecinţa propagandei despre “creştinismul nostru de 2000 de ani ” !!! Bine că mai avem strămoşi, moaşte, apă sfinţită la cozi degenerate în bătăi şi înjurături, “slujitori” ai neamului, încurcaţi în cele lumeşti prin colţuri de lăcaş “sfânt” !

   CHIAR NU AVEŢI NIMIC DE SPUS, STIMAŢI PĂSTORI AI TURMEI ??? CE AR ZICE SFÂNTUL APOSTOL ANDREI DACĂ V-AR SURPRINDE CĂ “BINECUVÂNTAŢI” CU TELEVIZIUNEA DE FAŢĂ CEA DE A PATRA CĂSĂTORIE A BUNILOR CREŞTINI DE 2000 DE ANI ????????

   DOAMNE, AI MILĂ DE NOI !!!

   https://tomisthecat.wordpress.com/tare-de-tot-romania-se-afla-pe-locul-2-in-europa/comment-page-1/#comment-990

 42. Vor plânge odată amarnic cei care au respins dragostea lui Dumnezeu şi care s-au vândut de bună voie satanei prin această muzică satanică AC/DC sau muzică metalic rock, trash, death, punk… Nu este o ameninţare ce spun… este o realitate ce îi va înfiora pe toţi după ce vor închide ochii şi vor pleca în veşnicie. A face pact cu diavolul de bună voie nu înseamnă decât pierzare veşnică. Ştiu că mulţi vor râde cu ironie de cuvintele mele…

  Trezeşte-te, popor român „creştin de 2000 de ani” !!!

 43. Aşa prostii, numai voi puteţi vorbi !


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: