TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

ADORMIREA MAICII DOMNULUI – O SĂRBĂTOARE IDOLATRĂ, NEBIBLICĂ ȘI ANTICREȘTINĂ, UN BAIRAM PĂGÂN CARE A GENERAT TRAGEDIA CELOR 11 BEBELUȘI ARȘI DE VII DE LA MATERNITATEA GIULEȘTI

„Ţineţi dar bine minte că în ziua aceea, când Domnul v-a grăit din mijlocul focului, de pe muntele Horeb, n-aţi văzut nici un chip. Să nu greşiţi dar şi SĂ NU VĂ FACEŢI CHIPURI CIOPLITE SAU ÎNCHIPUIRI ALE VREUNUI IDOL CARE SĂ ÎNFĂŢIŞEZE BĂRBAT SAU FEMEIE !”
(Deuteronom 4:15-16 Biblia Ortodoxă)

„Fiindcă n-aţi văzut nici un chip în ziua când v-a vorbit Domnul din mijlocul focului, la Horeb, vegheaţi cu luare aminte asupra sufletelor voastre, ca NU CUMVA SĂ VĂ STRICAŢI ŞI SĂ VĂ FACEŢI UN CHIP CIOPLIT SAU O ÎNFĂŢIŞARE A VREUNUI IDOL SAU CHIPUL VREUNUI OM SAU CHIPUL VREUNEI FEMEI
(Deuteronom 4:15-16 Biblia Cornilescu)

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/55264/Martor-la-infernul-din-Maternitatea-Giulesti/

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/55273/Mamicile-si-gravidele-evacuate-de-la-Materinitatea-Giulesti-povestesc-cu-groaza-clipele-prin-care-au-trecut/

Zilele trecute am fost cutremurat când am auzit despre tragedia de la Maternitatea Giulești. Trăim într-o Românie arsă de vie din cauza nesimțirii, ticăloșiei, desfrânării, necredinței și idolatriei. Nesimțirea, ticăloșia și desfrânarea sunt elemente arhicunoscute în peisajul românesc. În multe domenii (politic, social, profesional, muzical, etc) există NESIMȚIRE, TICĂLOȘIE ȘI DESFRÂNARE și nu cred că este surprinzător că le aduc în discuție.

Pe de altă parte, s-ar putea să vă mirați atunci când vorbesc despre NECREDINȚĂ ȘI IDOLATRIE. Poate vă întrebați ce rol au avut aceste două elemente în producerea tragediei de la Maternitatea Giulești. Eu vă spun că au avut un rol determinant sau mai bine zis decisiv. Pentru că NECREDINȚA ÎN BIBLIE adică în CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU a determinat ca oamenii să alunece în erezia venerării mamei Domnului Iisus Hristos ! SFIDAREA BIBLIEI a condus la IDOLATRIE adică la actul eretic și nebiblic de închinare în fața mamei Domnului Iisus Hristos pe care și eu o iubesc și o respect dar nu în orice mod și nici după cum mă taie capul ci numai după cum ne învață Sfânta Scriptură (vezi articolul meu precedent în care vei vedea care este atitudinea corectă față de mama Domnului nostru Iisus Hristos)

Din cauza cultului venerării Mariei (erezie strecurată de-a lungul secolelor în creștinism) a apărut și practica nebiblică și idolatră a sărbătoririi Mariilor și Marianilor. Bineînțeles că românilor le convine această sărbătoare eretică pentru că aici e vorba de lucruri „foarte serioase” cum ar fi: vinul, berea, palinca, țuica, cârnații, micii, manelele și desfrânarea sub diverse forme. Același lucru este valabil și de Florii când românii îi cinstesc „cum se cuvine” pe Florini și pe Florine dar și în fiecare noiembrie când românii trag tare de tot cu șprițul și manelele pentru Mihaele și pentru Gabriele, adică se prăbușesc iar în îmbuibare, beție, chiolfanuri și desfrânare la maximum. Ce să mai discutăm de Sfintele Sărbători de Paști și de Crăciun care au o semnificație „cu totul deosebită” adică haleală cu 1000 de tone de miel sau de porc, drob sau caltaboși, ouă roșii sau cozonaci, beție până la saturație cu toate băuturile alcoolice posibile, desfrânare cât se poate de multă și în forme cât mai variate și mai colorate !!! Important este ca cei numiți Cristi / Cristina respectiv Ștefan / Ștefania SĂ SE SIMTĂ CÂT MAI BINE !!! Ce mai contează litera și spiritul Sfintei Evanghelii, nu-i așa ?!? În zilele de 25 și respectiv 27 decembrie, credința românilor se exprimă prin cât mai multă îmbuibare și beție. Aaaa… era să uit că este foarte „important” și „moș Crăciun” că doar ce ne-am face fără el, nu-i așa ??? Nu mai vorbesc de „crăciunițele” foarte decoltate și cu fuste foarte scurte ca să simtă și poporul român că e Crăciun, corect ?!? Mai putem adăuga și ziua de 1 Ianuarie pentru Vasile și Vasilica, respectiv 6 ianuarie pentru Ion și Ioana. Bănuiesc că or mai fi multe altele dar nu intenționez să le enumăr aici pe toate…

Acum aș avea și eu două întrebări logice și de bun simț (prima se referă la tragedia de la maternitatea Giulești, iar a doua se referă la o altă tragedie) :

1. Dacă românii nu cădeau în idolatria venerării mamei Domnului Iisus Hristos, CREDEȚI CĂ ASISTENTELE MEDICALE DE LA MATERNITATEA GIULEȘTI, MAI FĂCEAU VREO PARANGHELIE ?!? Dacă s-ar fi respins din start practica eretică și antibiblică a sărbătoririi celor cu numele de Marian sau Maria, CREDEȚI CĂ CEI 11 ÎNGERAȘI NEVINOVAȚI AR MAI FI ARS DE VII TIMP DE 25 DE MINUTE LA O TEMPERATURĂ DE 200 GRADE CELSIUS ???

Bineînțeles că am pus și eu o simplă întrebare… n-am dat cu parul… am vrut să știu și eu așa pentru cultura mea generală…

AM SĂ DAU EU RĂSPUNSUL CHIAR ACUM ȘI CHIAR AICI :

NU ! NU ! NU ! DACĂ ASISTENTELE MEDICALE RESPECTAU CU ADEVĂRAT BIBLIA – CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU – NU AR MAI FI FĂCUT ACEL BAIRAM BLESTEMAT, NU I-AR MAI FI SĂRBĂTORIT PE MARIANI ȘI PE MARIANE, NU S-AR MAI FI PRODUS TRAGEDIA CELOR 11 BEBELUȘI LĂSAȚI SINGURI NESUPRAVEGHEAȚI CA SĂ ARDĂ DE VII ÎN TIMP CE DOMNIILE LOR MÂNCAU, BEAU ȘI DANSAU FĂRĂ NICI UN PIC DE RUȘINE ȘI DE FRICĂ DE DUMNEZEU !!!

2. Dacă românii ar fi crezut BIBLIA și dacă ar fi acceptat Cuvântul lui Dumnezeu, CREDEȚI CĂ CEI DOI BEBELUȘI CARE AU FOST BOTEZAȚI DE CĂTRE PREOȚII ORTODOCȘI, AR MAI FI MURIT SUFOCAȚI ȘI ÎNVINEȚIȚI DATORITĂ ACESTUI ACT BARBAR AL BOTEZULUI PRUNCILOR ?!? (vezi articolul meu de mai jos)

https://tomisthecat.wordpress.com/2010/07/25/botezul-ortodox-al-pruncilor-%E2%80%93-un-botez-al-mortii-%E2%80%93-un-act-barbar-antibiblic-%C8%99i-anticre%C8%99tin-care-determina-tragedii-cumplite/

AM SĂ DAU TOT EU RĂSPUNSUL CHIAR ACUM ȘI CHIAR AICI :

NU ! NU ! NU ! DACĂ ROMÂNII AR ÎNȚELEGE CĂ PRIMII CREȘTINI (DIN PRIMELE SECOLE ALE BISERICII) SE BOTEZAU LA MATURITATE, NICIUN BEBELUȘ NU AR MAI MURI ÎNECAT ÎN CRISTELNIȚELE ORTODOXE ALE MORȚII !!!

NU AM AUZIT NICIODATĂ DESPRE VREUN OM ADULT CARE SĂ FII MURIT ÎN TIMPUL BOTEZULUI FĂCUT LA MATURITATE !!!

În încheiere, vă invit să vizionați un material video pe care l-am găsit pe Internet și care ne prezintă foarte clar elementele pe care le-am subliniat la începutul articolului meu : NESIMȚIREA, TICĂLOȘIA ȘI DESFRÂNAREA unora dintre asistentele medicale care „deservesc” spitalele românești, în timp ce copiii nevinovați ard de vii și se sufocă în incubatoarele morții, în timp ce bolnavii mor chinuiți în saloane, urlând disperați după ajutorul asistentelor și infirmierelor creștin ortodoxe care n-au pic de rușine și de teamă de Dumnezeu !

SOLUȚIA OFERITĂ DE BLOGGERUL TOMIS THE CAT PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU EMIL BOC ȘI PENTRU DOMNUL MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII CSEKE ATTILA !!!

DUPĂ CE VEȚI VEDEA IMAGINILE MIZERABILE DE MAI JOS, VEȚI ÎNȚELEGE CĂ SINGURA SOLUȚIE PENTRU SALVAREA SISTEMULUI SANITAR ROMÂNESC ESTE ANGAJAREA DE MEDICI, ASISTENTE MEDICALE ȘI INFIRMIERE CARE SĂ FIE CREDINCIOȘI PROTESTANȚI (EVANGHELICI, BAPTIȘTI, ADVENTIȘTI, OASTEA DOMNULUI, ETC), ADICĂ OAMENI CU BUN SIMȚ, CU TEAMĂ SFÂNTĂ DE DUMNEZEU, CU DRAGOSTE ȘI DĂRUIRE TOTALĂ FAȚĂ DE SEMENII LOR !!! NU EXISTĂ ALTĂ SOLUȚIE ÎN ȚARA ROMÂNEASCĂ !!! ACEASTA ESTE SINGURA SOLUȚIE CARE POATE DA REZULTATE PE TERMEN SCURT, MEDIU ȘI LUNG !!!

Priviți cum se manifestă „creștinește” aceste asistente medicale creștin ortodoxe „creștine de 2000 de ani” care au o credință „din moși-strămoși” :

http://www.realitatea.net/chef-printre-rafturile-cu-medicamente-de-la-spitalul-colentina-vezi-video_733530.html

Deci ați văzut și voi mai sus ce „frumos” și ce „bine” este să fii creștin ortodox… Dar eu vă asigur că e de 1000 de ori mai bine să fii creștin evanghelic, baptist, adventist, membru al Bisericii „Oastea Domnului”, etc !!!

Pe linkul de mai jos puteţi vedea inclusiv un material video în care procurorul Marius Iacob declară că „mai multe persoane (cadre medicale) erau într-o încăpere şi la un moment dat cineva a ieşit cu un tort” :

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7711276-video-ancheta-maternitatea-giulesti-sunt-mai-multe-contradictii-intre-declaratiile-personalului-medical-temperatura-sectia-incendiu-atins-peste-200-grade.htm

Iar acum veți putea vedea câteva imagini care demonstrează ce înseamnă să nu-L ai cu adevărat pe Hristos şi pe Dumnezeu în inima şi în viaţa ta, să n-ai conştiinţă şi suflet, să n-ai răspundere maximă înaintea Domnului :

UN BEBELUȘ ARS DE VIU ÎN REANIMAREA GROAZEI DIN MATERNITATEA GIULEȘTI

UN BEBELUȘ NEVINOVAT ARS DE VIU ÎN MATERNITATEA GIULEȘTI

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

5 răspunsuri to “ADORMIREA MAICII DOMNULUI – O SĂRBĂTOARE IDOLATRĂ, NEBIBLICĂ ȘI ANTICREȘTINĂ, UN BAIRAM PĂGÂN CARE A GENERAT TRAGEDIA CELOR 11 BEBELUȘI ARȘI DE VII DE LA MATERNITATEA GIULEȘTI”

 1. Ai dreptate… este cam jale în spitale ! 😦

  • Dragă Paul, jale e puţin spus… E DEZASTRU vrei să spui ! Unde o să ajungă această ţară ?!? Poate că asta se urmăreşte : reducerea populaţiei României în aşa fel încât să nu mai fie nevoie de atâtea pensii şi salarii… Asta se numeşte EXTERMINARE şi îmi aduce aminte de anumite perioade istorice care au reprezentat un adevărat coşmar pentru omenire ! Domnul să se îndure de România şi să ne ajute să ieşim la suprafaţă !

 2. Cei ce am înţeles adevărata relaţie cu Dumnezeu prin Domnul Isus trebuie să ne rugăm pentru cei ce umblă în întuneric şi superstiţie, crezând că sunt creştini…

 3. Sunt din Cluj si citesc de mult blogul tau dar nu ti-am raspuns niciodata. Si asta pentru ca gandesc la fel si nu aveam nimic de zis in mod special. Ma bucura faptul ca tot mai multi oameni revin cu picioarele pe pamant si cu inima spre Domnul.

  Vad ca si tu esti incisiv cand vine vorba de prostia acestei lumi, de necredinta si pacatele din lume. Am stat sa meditez asupra radiografiei unei zile si am ajuns la concluzia ca la tot pasul si minutul vedem si auzim murdarii, pacate, de parca traim intr-o adevarata Sodoma. La TV mizerii, pe internet mizerii, pe strada mizerii, la serviciu mizerii, si totusi cat mai rabda Dumnezeu aceste pacate? Si ce e mai trist e ca LUMII i se pare ceva normal sa existe aceste mizerii si pacate vizibile iar daca tu ca si crestin comentezi ceva contra esti calificat intolerant.

  Am si eu un blog http://www.isus-revine.blogspot.com pe care imi impartasesc credinta si transmit lumii Cuvantul lui Dumnezeu.

  Dumnezeu sa te binecuvanteze ! Fie ca inimile celor fara credinta sa fie deschise pentru Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos ! Amin !


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: