TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

COMUNISMUL – AMINTIRI PE CARE NU LE PUTEM UITA. AMINTIRI CARE NE-AU MARCAT EXISTENŢA

CLICK AICI PENTRU A SEMNA ÎN CARTEA MEA DE OASPEŢI PE NETLOG !

VIZIONAŢI AICI UN FILM SUPERB : „DRAGOSTEA VINE ÎNCET” !

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM DOCUMENTAR EXCELENT :
„UN LUTHER AL ROMÂNIEI” !

IATĂ CUM EVOLUEAZĂ OMUL

A fost odată ca niciodată… un sistem totalitar în care unii dintre noi am trăit şi care ne-a marcat existenţa. Se spune că oamenii o duceau rău, dar ştiţi care este adevărul ?!? Nu este chiar aşa… NU TOŢI o duceau rău, ci “numai” o mare parte dintre noi. Pentru că întotdeauna au existat “băieţi deştepţi” care au dus-o bine, care au ştiut să se “orienteze” şi să se descurce… Au ştiut să plece capul… Ştiţi vorba aceea: “capul plecat… sabia nu-l taie”. Pentru ceilalţi, viaţa a fost dură şi nemiloasă.
De fapt, nu numai şmecherii au ştiut să se descurce, aşa cum veţi observa şi din materialele video de mai jos, care arată foarte clar, cât de inventivi sunt întotdeauna românii. Şi atunci, ca şi acum, în România, lumea a fost împărţită în două categorii distincte : “fraierii” şi “şmecherii”. Termenii “fraier” şi “şmecher” ar trebui să aibă o semnificaţie foarte clară, dar din păcate, românii noştri percep aceşti termeni în multe feluri, situaţie explicabilă prin tendinţa din ce în ce mai accentuată de relativizare şi amestecare a noţiunilor de Bine şi Rău.
Vă propun să urmăriţi o emisiune excepţională care a putut fi posibilă, graţie unor jurmalişti de mare valoare pe care-i cunoaşteţi cu toţii. Este vorba despre domnii Emil Hurezeanu şi Cristian Tudor Popescu care au avut ideea extraordinară ca la 20 de ani de la căderea sistemului totalitar comunist, să ne prezinte la Realitatea TV, un tablou foarte sugestiv al acelor vremuri pe care unii le regretă (culmea). Vă asigur că după ce veţi vedea materialele video preluate de mine de pe You Tube, NU VEŢI MAI REGRETA NICIODATĂ ACEA PERIOADĂ DIN VIAŢA DUMNEAVOASTRĂ, ba dimpotrivă, veţi mulţumi din toată inima lui Dumnezeu că s-a terminat acel coşmar în care am trăit şi eu, deşi eram destul de tânăr. Materialele video pe care le-am postat aici, ne vor ajuta să ne împrospătăm memoria pentru că sunt convins că mulţi dintre noi am uitat… sau zicem că am uitat…
Cine doreşte să vadă toată emisiunea din data de 31 mai 2009, poate să deruleze această pagină web şi va avea plăcuta surpriză să o poată urmări on-line chiar aici pe blogul meu.
Hai să privim aceste imagini şi apoi să vedem dacă ne mai dorim să ne mai întoarcem vreodată de unde am plecat. Vă doresc o vizionare plăcută !
Fiţi binecuvântaţi ! Fiţi binecuvântate !

Niciun răspuns to “COMUNISMUL – AMINTIRI PE CARE NU LE PUTEM UITA. AMINTIRI CARE NE-AU MARCAT EXISTENŢA”

Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: