TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

ŞOCANT ! ACUM VEDEM ADEVĂRATA FAŢĂ A LUI BARACK OBAMA !

Asociaţia DUTCH SHEETS MINISTRIES a făcut un anunţ care ar trebui să ne pună pe gânduri pe toţi, mai ales că este vorba de preşedintele unei supraputeri cum este Statele Unite ale Americii, omul „numărul unu” al planetei ! Asociaţia mai sus menţionată, precizează următoarele :
„Noul nostru preşedinte a declarat de două ori că SUA nu mai sunt o ţară creştină. Apoi, la prima sa vizită în străinătate, preşedintele Obama a declarat liderilor musulmani: „Noi nu ne considerăm o naţiune creştină…
noi ne considerăm O NAŢIUNE DE CETĂŢENI care suntem legaţi de idealuri şi de un set de valori. Eu cred că Turcia modernă a fost fondată exact pe nişte principii asemănătoare”. Iată ce distorsionare brutală a adevărului ! Turcia este o ţară care măcelăreşte, asupreşte şi persecută pe cei care nu sunt musulmani. Turcia nu este o ţară cu adevărat democratică, deci este o gafă monumentală şi o eroare foarte gravă că preşedintele Obama şi-a permis să dea ca exemplu Turcia, ca ţară „modernă” care a fost fondată pe bazele unor principii şi a unui set de valori ! Pentru a fi şi mai convingător, preşedintele Obama a refuzat să aprobe ZIUA NAŢIONALĂ DE RUGĂCIUNE (chiar dacă este vorba NUMAI DE O SINGURĂ ZI !!! ) şi a aprobat printr-un Decret ca luna Iunie (adică O LUNĂ ÎNTREAGĂ !!!) să fie „Luna lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor şi a trans-sexualilor” . Puteţi să citiţi chiar AICI materialul provenit de la Biroul de Presă al Casei Albe, prin care preşedintele Obama dovedeşte cât de „mult” se teme de Dumnezeu ! Începând din acest moment, mi-am schimbat complet impresia despre Obama pe care nu l-am crezut în stare să facă un lucru care n-are nici o legătură cu voia cea sfântă şi desăvârşită a lui Dumnezeu !
Deci rugăciunea nu este un subiect important şi nu merită celebrată prin ZIUA NAŢIONALĂ A RUGĂCIUNII ! În schimb, ALTE LUCRURI sunt mult mai „importante’ decât rugăciunea ! În acest context, să nu ne mai mirăm DE CE Dumnezeu a îngăduit prăbuşirea complexului World Trade Center, să nu ne mai mirăm DE CE a venit uraganul Katrina peste ei, să nu ne mai mirăm că Statele Unite NU mai sunt „ţara binecuvântată de Dumnezeu”, aşa cum au fost odinioară, când preşedinţii americani aveau ca fundament BIBLIA – Cuvântul lui Dumnezeu , care era Autoritatea Supremă în viaţa de zi cu zi, piatra de temelie a vieţii fiecărui om ! Da, într-adevăr, poate nu vă vine să credeţi, dar trebuie să ştiţi că AU EXISTAT şi preşedinţi americani care au avut un dram de teamă de Dumnezeu ! Prin contrast cu actualul preşedinte „creştin”, fostul preşedinte american RONALD REAGAN a decretat anul 1983 ca fiind „ANUL BIBLIEI” . Oare cât de jos ne-am prăbuşit ?!? Oare UNDE vom ajunge ? Oare aceasta să fie evoluţia „normală” a omenirii ?!? NU CUMVA TRĂIM VREMURILE DIN URMĂ ?!? Nu cumva ar trebui să ne pregătim aşa cum se cuvine pentru că sunt vremurile din urmă şi se apropie finalul ?!? Un final dramatic, în care oamenii vor fi foarte puţin pregătiţi pentru întâlnirea cu Dumnezeu ! O omenire care continuă să trăiască bazată pe principiul
„Să mâncăm, să bem… căci mâine vom muri !”
Iată cum ţări aşa zis „creştine”, popoare aşa zise „creştine de 2000 de ani”, trăiesc DEPARTE DE DUMNEZEU, fără Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, a cărui jertfă supremă rămâne INEFICIENTĂ în viaţa omului care refuză să primească mesajul simplu şi curat al Sfintei Evanghelii !
Dumnezeu să ne cerceteze inimile, să avem mare grijă CUM trăim măcar de-acum înainte, să luăm o atitudine dură faţă de păcatul din viaţa noastră, să nu ne distrugem viaţa trăind fără Dumnezeu !
Fiţi binecuvântaţi, dragi prieteni !

Obama credinciosul

SURSA DE INFORMARE PENTRU ACEST ARTICOL


18 răspunsuri to “ ŞOCANT ! ACUM VEDEM ADEVĂRATA FAŢĂ A LUI BARACK OBAMA !

 1. Omenirea se duce de râpă şi cine putea da startul acestei prăbuşiri decât „omul numărul 1 al lumii” şi eu mai am o vorbă : „fii fericit azi că mâine poate fi mai rău”… şi deja începe să fie mai rău ! Fericirea va fi un lucru uitat pentru că necredincioşii încep să vadă pedeapsa lui DUMNEZEU şi ştiu că nu e bine !

  • Îţi mulţumesc, Botik, sunt perfect de acord cu tine că omenirea se duce de râpă ! Deşi nu sunt un fan al lui Obama, trebuie să spun totuşi că nu Obama a dat startul prăbuşirii omenirii, poate vrei să spui că asemenea multor politicieni, Obama este UN EXPONENT ! Este clar că startul prăbuşirii omenirii a fost dat cu foarte mult timp în urmă ! N-ar fi rău deloc să ne ocupăm un pic de originile acestui start nefericit, dar mie mi-a atras atenţia în mod deosebit ceea ce s-a întâmplat în ultimele secole ! Numai dacă îţi aduc aminte de Voltaire, Darwin, Nietsche, cred că am spus totul, ca să nu mai spun de alţii ! Omenirea se duce de râpă de mult timp, dar începând cu tezele acestor „oameni de valoare”, a început să se ducă de râpă într-un ritm accentuat ! Fericirea şi esenţa vieţii constă în a-L primi pe Iisus Hristos ca DOMN şi MÂNTUITOR al sufletului tău ! Tot ceea ce iese din această ecuaţie, nu poate fi altfel decât incompatibil cu fericirea !

 2. E atât de dureros pentru ce se întâmplă pe acest pământ, dar mai dureros este că DRAGOSTEA credincioşilor s-a răcit enorm de mult. Dar cel mai fericit lucru pentru un credincios ADEVĂRAT este că Domnul Isus vine în curând şi strig CU TOATĂ PUTEREA MEA OMENEASCĂ privind către cer :
  „Vino, Doamne Isuse !”

  • BINE AI VENIT, Beniamin ! Apreciez că te preocupă lucrurile de valoare şi îţi jertfeşti din timpul tău, împărtăşindu-ne şi nouă tuturor, BUCURIA şi FERICIREA TA izvorâte din faptul că L-ai primit cu adevărat în inima şi în viaţa ta pe Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos ! Fii binecuvântat !

 3. Pentru că S.U.A. este considerată „land of the free”,
  dacă ar fi spus că este o naţiune creştină, toţi ateii s-ar fi răsculat şi nu numai ei, ci si celelalte religii si culte !
  Nu mă surprinde deloc faptul că preşedintele Obama a făcut o declaraţie neutră pentru a-i mulţumi pe toţi – un lucru care de fapt este imposibil ! America NU va ajunge ca Turcia, acolo populaţia are mult mai mult controlul ! Şi să nu uităm că nici creştinii în trecut nu s-au descurcat foarte bine, atunci când a fost vorba de libertate
  (vezi ce-au făcut Cruciaţii !) Nu zic că este corect să fie proclamată „luna homosexualilor” sau că sunt de acord cu tot ceea ce face Barack Obama, DAR să nu uităm că în calitatea sa de preşedinte,
  el are responsabilitate faţă de TOŢI cetăţenii !

  • Dragă Diana, BINE AI VENIT pe blogul meu şi te mai aştept cu drag ! Un OM AL LUI DUMNEZEU nu face niciodată declaraţii PENTRU A-I MULŢUMI PE TOŢI (aşa cum spui tu) ! De fapt, şi tu recunoşti că este imposibil să-i mulţumeşti pe toţi ! Un OM AL LUI DUMNEZEU declară şi proclamă ADEVĂRUL CUVÂNTULUI LUI DUMNEZEU chiar dacă prin acest Adevăr NU va putea să-i mulţumească pe toţi ! Nici nu trebuie să ne mire acest lucru şi nici nu trebuie să-i mulţumim pe toţi pentru că numai CINE ARE URECHI DE AUZIT, va putea auzi şi va putea percepe mesajul simplu şi curat al Sfintei Evanghelii ! Conform Bibliei pe care spunem că o acceptăm ca fundament al vieţii şi trăirii noastre, TREBUIE SĂ NE EXPRIMĂM CU DA SAU CU NU ! Orice declaraţie „neutră” NU VINE DE LA DUMNEZEU, ci are o origine satanică ! N-a spus nimeni că America va ajunge ca Turcia, dar trebuie să recunoaştem că în America nu mai există acel blessing de altă dată, nu mai putem vorbi astăzi de „ţara binecuvântată de Dumnezeu”, aşa cum era pe vremuri, când americanii aveau ca piatră de temelie SFÂNTA SCRIPTURĂ – CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ! Să nu-i confundăm pe Cruciaţi cu adevăraţii creştini care posteau şi se rugau în chiliile lor şi care se îndeletniceau cu meditaţia profundă la Cuvântul lui Dumnezeu ! Cruciaţii au fost nişte CRIMINALI ODIOŞI, iar credincioşii adevăraţi au fost şi au rămas toată viaţa lor nişte copii umili şi smeriţi ai lui Dumnezeu care au trăit şi au murit în dragoste, în ascultare şi în supunere faţă de voia cea sfântă a lui Dumnezeu !
   A avea responsabilitate faţă de TOŢI cetăţenii înseamnă să aprobi INCLUSIV o zi de rugăciune, pentru că şi credincioşii sunt cetăţeni, nu numai homosexualii şi lesbienele ! Sau cumva homosexualii şi lesbienele sunt nişte cetăţeni de onoare, în timp ce creştinii temători de Dumnezeu sunt nişte „elemente retrograde”, aşa cum spunea Nicolae Ceauşescu în vremurile de tristă amintire ?!? Obama şi-a făcut-o cu mâna lui, A DEMONSTRAT cât de „credincios” este !!!
   Păcat de Barack Obama, avea şansa să fie ALTFEL, dar NU ESTE ALTFEL !

 4. Chiar dacă ne dorim din tot sufletul şi am tot sperat să apucăm vremuri mai bune din punct de vedere moral şi spiritual, trebuie să recunoaştem că la capitolul acesta, într-o oarecare măsură (şi asta nu din cauza lui Obama sau a altui lider, ci din cauza alergării noastre disperate de a realiza cât mai mult) cred că majoritatea am slăbit legătura cu Domnul nostru, iar consecinţele se văd în jurul nostru… homosexuali, lesbiene, etc . Domnul să aibă milă de noi !

  • BINE AI VENIT, Lush ! Mă bucur că ridici o problemă mai actuală ca oricând ! „Majoritatea am slăbit legătura cu Domnul nostru, iar consecinţele se văd…” Ai pus punctul pe i şi ai subliniat un aspect esenţial, probabil dorind să te referi la ceea ce s-a întâmplat DUPĂ Revoluţie, când oamenii au început să „uite” de Dumnezeu şi au început să fie preocupaţi mai mult de lucrurile pământeşti, trecătoare şi pieritoare ! Tot timpul suntem „ocupaţi”, chiar dacă în jurul nostru sunt MULŢI oameni care ar dori să audă Cuvântul lui Dumnezeu ! Avem probleme „importante” de rezolvat, în timp ce oamenii pier din lipsă de cunoştinţă, pentru că NIMENI nu le prezintă mesajul simplu şi curat al Sfintei Evanghelii ! Este foarte trist şi ai foarte mare dreptate când te referi la „alergarea noastră disperată de a realiza cât mai mult”. De fapt, tocmai de aceea am scris un articol numit EŞTI GATA SĂ MORI PENTRU CREDINŢA TA şi tocmai de aceea am postat acel filmuleţ care arăta CLAR că de multe ori avem limbile încleştate şi NU PUTEM SĂ SPUNEM OAMENILOR UN CUVÂNT PENTRU A-I AJUTA SĂ SE APROPIE DE DUMNEZEU ! Ai observat pe acel pastor care NU A PUTUT să-i spună NIMIC acelui om despre Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, chiar dacă exista riscul ca din clipă în clipă, acel om să se sinucidă ! Noi NU SUNTEM CU NIMIC MAI BUNI DECÂT ACEL PASTOR, ba dimpotrivă, de multe ori viaţa noastră este caracterizată prin LIPSA PUTERII DE MĂRTURISIRE ! Acest lucru se poate explica fie prin prezenţa unui păcat ascuns în viaţa noastră, fie prin lipsa rugăciunii, fie prin lipsa citirii şi însuşirii Cuvântului lui Dumnezeu ! Eu cred cu tărie într-un principiu : FIGHT ALWAYS AGAINST THE EVIL !
   Aşa să ne ajute bunul Dumnezeu !
   https://tomisthecat.wordpress.com/2009/05/25/esti-gata-sa-mori-pentru-credinta-ta/

 5. Politicienii sunt interesaţi să câştige masele ! Dacă populaţia are o anumită orientare, atunci politicianul pentru a-i câştiga de partea lui, va avea aceeaşi orientare.
  În funcţie de cine are nevoie politicianul, acesta declară anumite lucruri în favoarea categoriei de oameni de care are nevoie sau care la un moment dat strigă mai tare sau face mai multă vâlvă ! „Setul de valori” de care vorbea Obama se rezumă la a face cât mai mulţi bani în buzunarul celor care îl susţin financiar şi la captarea puterii maselor ! Elita politică e susţinută de un nucleu de oameni bogaţi care vor să ajungă şi mai bogaţi ! Ei nu au decât un singur ţel… să facă şi mai mulţi bani ! Aceştia nu au orientare religioasă, nu au păreri despre orientarea sexuală, ci îi interesează banii şi cam atât !
  Deci politicianul declară tot felul de chestii care să placă celor care fac cea mai mare gălăgie şi în spate face legea în favoarea nucleului care îl susţine financiar din spate. Nu ne putem aştepta la nimic altceva de la un politician ! Lucrurile se strică tot mai mult ! Totul degenerează !
  Nu te încrede niciodată în vreun om, ci încrede-te NUMAI în Dumnezeu!

  • Să trăieşti, domnule blogger ! Mă bucur mult, Daniel, că ai poposit un pic pe umilul meu blog şi ţi-ai jertfit din timpul tău ! Sunt de acord cu tine ! Probabil că dacă „simţi” pulsul cetăţii sau mai bine zis al cetăţeanului, înseamnă că eşti un bun politician şi asta este o calitate ! Politicienii „e şmecheri” cum se spune şi probabil că de la această regulă nu o să facă excepţie tocmai Barack Obama care este „un băiat deştept” care ştie exact CE şi CUM să facă pentru ca să fie pe placul poporului american ! Probabil că ai perfectă dreptate atunci când explici cam la ce se rezumă „setul de valori” la care se referea Obama ! Tot ce spui tu, Daniel, se aplică cu succes NU NUMAI LA STATELE UNITE, ci şi la restul lumii, ca să nu mai vorbim de Românica noastră, „ţara tuturor posibilităţilor” ! Politicienii sunt diverşi, dar CARACTERUL LOR ESTE ACELAŞI CAM PESTE TOT ÎN LUME ! Există şi excepţii, trebuie să recunoaştem, dar sunt foarte puţini aceia, putem să-i numărăm pe degete ! Stricăciunea, alterarea, degenerarea… sunt semnele CLARE şi EVIDENTE ale vremurilor de pe urmă, semnele depărtării omului de Dumnezeu, semnele rebeliunii şi respingerii Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu !
   Să ne aţintim privirile la Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos ! Fii binecuvântat, împreună cu cei dragi ai tăi !
   Te mai aştept !

 6. Este foarte interesant cum unii îşi bat joc de opinia majorităţii, sfidează şi încalcă voia lui Dumnezeu prin opinii denigratoare şi injuste asupra unui preşedinte ales prin vot liber într-o ţară creştină şi democratică !
  Să fie oare rădăcina acestei uri izvorâtă din curajul lui Obama de a rupe pisica în două şi a spune răspicat şi clar un lucru ştiut de toată lumea şi anume că ISRAELUL este un stat nedrept, terorist şi fascist care nu ţine seama de nici o regulă şi care îşi face politica în Orientul Mijlociu după bunul plac ?!? Un stat care suge bani şi fonduri uriaşe de la poporul american şi pe care-l aruncă în faţă atunci când este vorba despre mârşăviile şi atacurile lui teroriste asupra oricăruia ce îi lezează interesele ?
  E vinovat oare Obama că a avut curajul să spună după 65 de ani : „Fraţilor, ne-am săturat să scoatem cărbunii încinşi de voi în sobă cu mâinile noastre goale !
  Fraţilor, ne-am săturat să vă mai cărăm în cârcă !” ???
  Obama este pe puţin spus unul dintre cei mai buni, corecţi, democratici şi vizionari preşedinţi americani ! Un om drept şi realist care vrea să îşi bazeze politica pe justiţie, Dumnezeu, dreptate, adevăr şi prin optimism ! Spre deosebire de predecesorii săi, Obama vrea să renunţe la doctrine şi la politica fricii şi anxietăţii, a panicii şi a sentimentului de vinovăţie, politica promovată de atâţia zeci de ani, atât de republicani prin aşa zisul război contra terorismului, cât şi de comunişti, fascişti, totalitarişti, etc.
  Voia lui Dumnezeu NU este să ducem o viaţă anxioasă, panicată şi maniaco-depresivă ! Dumnezeu ne-a dat viaţa pe acest pământ pentru a ne bucura de aceasta, pentru a înţelege creaţia sa şi pentru a ne îndeplini misiunea pe acest Pământ ! Republicanii, conspiraţionistii din 11 Septembrie şi grupările masonice ce se folosesc de BIBLIE ca propagandă, dimpotrivă, vor să ne transformăm viaţa într-o viaţă de psihopaţi şi să o trăim în deplinul control şi sub FRICA INDUSĂ DE EI, înţelepţii care vor să profite, să spele bani, să se extindă şi să obţină numai avantaje şi afaceri prospere de pe urma noastră ! În America, lumea a început să se deştepte, teoria conspiraţiei e deja arhicunoscută, iar Obama este primul preşedinte care a avut curajul să deştepte această naţiune, să-i vindece rănile, să cureţe corupţia şi mizeria din WALLSTREET şi să clădească o Americă nouă, bazată nu pe propaganda şi pe minciunile de la Holywood, ci pe concepte sănătoase, ştiinţifice şi reale ! Sper ca Obama să reuşească să cureţe America de toate uscăturile, viermii, lipitorile şi paraziţii ce au provocat criza şi războaiele din ultimii ani !

  ROBIN HOOD

 7. EŞTI BINEVENIT, dragă Robin Hood, pe blogul meu,
  CU O SINGURĂ CONDIŢIE care nu este imposibil de îndeplinit: TE ROG să ai mare grijă, să fii un pic mai temperat, mai atent în exprimare, SĂ NU JIGNEŞTI pe cei credincioşi, pentru că dacă faci acest lucru, devin foarte sensibil şi REACŢIONEZ ! ORICINE SE IA DE VREUN CREDINCIOS indiferent de ce confesiune ar aparţine, SE IA DE MINE şi dacă se ia de mine, a încurcat-o cu mine ! Sunt un tip tolerant şi înţelegător, dar NU sunt de acord cu remarcile răutăcioase şi cu ATACURILE LA ADRESA CREDINCIOŞILOR ! Dacă vrem neapărat să atacăm pe cineva, avem slavă Domnului pe cine să atacăm,
  dar NU PE CEI CREDINCIOŞI, indiferent că ne plac sau nu !
  Îţi dau eu acum câteva idei, dacă vrei să atacăm pe cineva !
  Putem să-l atacăm de exemplu pe Voltaire, părintele ateismului modern, cel care a făurit baza ideologică a sângeroasei Revoluţiei Franceze din 1789 ! Sau putem să-l atacăm pe Nietsche, cel care a pus bazele ideologice ale totalitarismului nazist !
  Sau putem să-l atacăm pe Darwin cu maimuţele lui cu tot !
  Atacă-i pe ei şi vei fi cel mai bun prieten al meu !
  Atacă toate aceste teorii forţate care au dus omenirea ÎN JOS,
  spre deosebire de teoriile adânc înrădăcinate în credinţa creştină care au reprezentat bazele celor mai democratice şi prospere societăţi cum ar fi de exemplu, cea americană !
  Este adevărat şi am recunoscut de multe ori acest lucru,
  America NU MAI ESTE CE A FOST şi nu mai pune la baza societăţii, Cuvântul lui Dumnezeu, ci ALTELE sunt acum „valorile” fundamentale americane ! Tocmai de aceea, SUA nu mai sunt o ţară binecuvântată, cum au fost mult timp, ci o ţară în care majoritatea oamenilor trăiesc FĂRĂ Hristos şi FĂRĂ Dumnezeu !
  Eu mă bucur că tu, Robin Hood, vorbeşti despre „voia lui Dumnezeu”, dar aş vrea să ştiu şi eu CE REPREZINTĂ DIVINITATEA PENTRU TINE ?!? CINE este Dumnezeu pentru tine ?
  Un moş, un bătrân cu barbă albă şi lungă ??? Sau „un câmp electromagnetic” ?!? Sau „o infinitate de atomi şi de molecule” ?!? Sau „o forţă impersonală” ?!? Sau CINE este Domnul Iisus Hristos pentru tine ?!? Cumva a fost „un om bun şi cumsecade” ?!?
  Sau Iisus este un simplu întemeietor de religie sau un guru ?!?
  M-ar interesa să ştiu şi eu cam CUM vezi TU lucrurile !
  Pentru că de modul în care percepi tu Divinitatea, depind foarte mult şi comment-urile pe care le faci şi stilul pe care-l ai de a scrie pe blogul meu !
  Trebuie să recunoşti că este important acest aspect !
  Spui că Obama rupe pisica în două ! CUM rupe pisica în două ? Interzicând aprobarea unei zi de rugăciune ? Ce brânză mare au cerut oamenii ăia ? A fost o solicitare atât de aberantă şi de injustă încât să o respingă ? Au cerut un lucru rău sau nefolositor pentru societatea americană ? Sau te pomeneşti că americanii NU au nevoie de rugăciune ?!? Păi de-aia cad bombele şi avioanele cu terorişti pe ei, pentru că NU SE ROAGĂ şi pentru că NU DAU DOUĂ PARALE CHIOARE PE RUGĂCIUNE ŞI PE CREDINŢĂ ! S-a terminat cu americanii aceia care erau pe vremuri, care puneau la baza existenţei lor, BIBLIA, Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu !
  Acum americanii au ALTE LUCRURI care le conduc viaţa !
  Şi rezultatul se vede şi n-ar trebui să ne mirăm ! Acolo unde este exclus Dumnezeu, pătrund imediat Forţele Întunericului !
  Este inevitabil acest lucru !
  Mă abţin să fac comentarii despre politica actuală a statului Israel, pentru că blogul meu NU SE OCUPĂ CU AŞA CEVA !
  Totuşi, indiferent cum se comportă unii sau alţii, eu voi respecta ÎNTOTDEAUNA ORICE POPOR ŞI ORICE ETNIE, mai ales că prin poporul evreu S-a născut Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos ! Aşa a vrut Dumnezeu în suveranitatea Sa, ca Mântuitorul să se nască în acest popor evreu şi eu nu pot să-L iau pe Domnul la rost şi să-l întreb DE CE a făcut asta ! În nimicnicia mea, ca muritor şi fiinţă trecătoare pe acest pământ, NU POT SĂ-MI PERMIT SĂ JUDEC DE CE a făcut Dumnezeu aşa sau aşa !
  Cred că eşti de acord cu mine ! Sau poate că tu îţi permiţi, ceea ce ar fi o mare greşeală ! Spui că Barack Obama este „un om drept şi realist” ! Păi, măi omule, dacă-i aşa de drept, DE CE frate n-a fost în stare să aprobe o amărâtă de zi de rugăciune ?!?
  Ce se întâmpla, omule, dacă o aproba ? Se prăbuşea America ???
  Sau dimpotrivă ? Nu cumva America are nevoie de rugăciune şi de credinţă ? Sau aceste lucruri sunt pentru moşi şi babe ???
  Sunt cumva lucruri demodate şi nefolositoare ?!? Ia gândeşte-te un pic ! Nu e bine ca oamenii să fie credincioşi ????? E mai bine să fie atei ?!? E mai bine să-i luăm în braţe pe Voltaire, Nietsche sau pe Cioran ?!? Şi dacă-i luăm pe ăştia în braţe UNDE VOM AJUNGE ??? Va fi mai bine pentru omenire ? Vom „evolua” ??? Spre CE anume vom evolua ? Te-ai gândit vreodată, omule ? Sau te doare drept în cot şi nu te preocupă chestiile astea care ţin de „politica fricii şi anxietăţii, a panicii şi a sentimentului de vinovăţie” cum te exprimi tu ?!? E mai bine să stăm „liniştiţi” cu braţele încrucişate şi să asistăm neputincioşi cum mâine-poimâine copiii noştri vor ajunge homosexuali sau lesbiene ? Oare tu ai copii ? Îţi pasă de ei ?
  Te gândeşti la binele lor şi la viitorul lor ? Ţi-ar place ca mâine să auzi că băiatul tău „se căsătoreşte” cu un alt bărbat ?!?
  Sau ai rămâne cumva nepăsător ca o stană de piatră ???
  Nu prea cred că ţi-ar conveni, Robin Hood ! Sau să auzi că fata ta se duce la cine ştie ce orgii sexuale murdare cu nu ştiu câţi grămadă, în cea mai decăzută stare în care poate ajunge omul ?!? Ţi-ar place să arate CAM AŞA societatea de mâine ?!?
  MIE NU MI-AR PLACE şi voi lupta întotdeauna până la ultima suflare împotriva Răului !
  De fapt ai văzut şi tu că în bannerul creat de mine am tocmai această deviză : FIGHT ALWAYS AGAINST THE EVIL !
  Să ştii că n-am pus chestia asta acolo ca să mă aflu în treabă,
  ci chiar încerc să fac acest lucru cu toată fiinţa mea, prin tot ceea ce ce scriu şi prin tot ceea ce public, INDIFERENT dacă unii nu vor suporta sau nu mă vor simpatiza !
  Eu nu am creat acest blog ca să fiu simpatic sau ca să fie LUMEA mulţumită de ceea ce scriu ! Eu am creat acest blog PENTRU A SCHIMBA MENTALITĂTILE şi pentru a ajuta oamenii SĂ SE APROPIE DE DUMNEZEU ! A spus cumva cineva vreodată că voia lui Dumnezeu este „să ducem o viaţă anxioasă, panicată şi maniaco-depresivă” ?!? M-ai văzut pe mine vreodată, scriind aşa ceva ? Noi trebuie să ne întoarcem la Dumnezeu DIN DRAGOSTE PENTRU EL şi DIN RECUNOŞTINŢĂ pentru ceea ce a făcut la Cruce pentru noi, NU din frică, spaimă sau groază !
  Îţi aduc aminte că DUMNEZEU NU ESTE UN BAU-BAU aşa cum cred unii ! Asta nu înseamnă să ne permitem să păcătuim mai departe şi să nu respectăm Numele lui Dumnezeu !
  Spui că „Dumnezeu ne-a dat viaţa pe acest pământ pentru a ne bucura de aceasta, pentru a înţelege creaţia Sa şi pentru a ne îndeplini misiunea pe acest Pământ !” CUM anume să înţelegem Creaţia Sa ?!? Cu ajutorul lui Darwin cumva ? Cum să ne îndeplinim misiunea pe acest Pământ ? Cu ajutorul lui Voltaire, Nietsche sau Cioran ? Vai ce ajutoare de nădejde sunt toţi ăştia, n-am ce spune ! Cât de mult au „ajutat” aceşti indivizi omenirea ! Dacă mai trăiau, mai era un pic şi acum era „o fericire totală”, trăiam cu toţii în „extaz” ! Or exista şi unii care se folosesc de Biblie, nu pot să contest acest lucru şi aici îţi dau dreptate, dar NU GENERALIZA ! Nu TOŢI sunt nişte anatema, aşa cum sugerezi tu ! Nu mai face o ciorbă în care-i amesteci pe toţi ! Ce-ar fi să te amestec şi eu pe tine cu alţii şi să spun: „e clar… Robin Hood e CA TOŢI CEILALŢI !” Ţi-ar conveni ? Nu prea cred, meştere !
  Aşa că ia-o mai uşurel cu generalizările astea ! CUM vrei să vindece Obama rănile Americii ? Împotrivindu-se aprobării unei Zi de Rugăciune ?!? Aşa vindecă Obama rănile Americii ? Cu ATEISM, cu NECREDINŢĂ, cu LIPSA RUGĂCIUNII ??? Păi normal, în capul tău, rugăciunea NU ESTE „un concept sănătos, ştiinţific şi real”,
  aşa cum ţi-ai fi dorit tu, ci probabil că este O PROSTIE !
  Vezi cum te dai foarte uşor de gol că eşti ATEU ??? Degeaba vorbeşti tot timpul despre voia lui Dumnezeu, dar TU NU CREZI ÎN DUMNEZEU ŞI NICI ÎN PUTEREA RUGĂCIUNII ! Tu eşti un om care se bazează pe „concepte sănătoase, ştiinţifice şi reale” nu-i aşa ?!? Iar toţi ceilalţi sunt nişte IDIOŢI nu-i aşa ?!? CUM VREI, OMULE, SĂ CUREŢE OBAMA VIERMII, LIPITORILE ŞI PARAZIŢII
  dacă NU pune la bază Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu ???????? CUM frate vrei să facă Obama chestia asta ???? Cu „concepte sănătoase, ştiinţifice şi reale” ???? Te-ai gândit mult ?!?

 8. Sunt dezamăgit de multe lucruri, situaţii şi fapte.
  Sunt dezamăgit şi de mine, de faptul că nu am reuşit să mă ridic mai sus, profesional, material şi spiritual.
  Sunt dezamăgit de politică şi de politicieni… şi de unii oameni pe care îi ştiam ai lui Dumnezeu şi am cunoscut dedesubturi, detalii din viaţa lor. Sunt, repet încă odată… dezamăgit şi de mine… De aceea, mă uit mai des la caracterul Domnului Iisus Hristos ! Cei aleşi de noi sunt oameni care fac şi ei greşeli (ne)voite, (ne)intenţionate, îşi urmăresc interesele ce trebuie să ţină pasul cu cei ce i-au susţinut să ajungă unde sunt… Noi să facem ce e bine, drept şi demn de urmat… pentru binele nostru, al familiei, al societăţii în care trăim. Ne vom trezi cu copiii noştri că nu urmează Calea perfectă a viselor noastre… dar noi cât de bine călcăm pe urmele înaintaşilor noştri… ce le vom zice ?!? „Faceţi ce vă zic eu… şi nu ce fac eu…?!?” De aceea, să ne luăm modele vrednice de urmat… noi la rândul nostru să fim modele ! America nu mai e ce-a fost odată ! Totul azi este în schimbare şi transformare şi dacă nu e întreţinut, cultivat, arat, greblat, avut grijă, corectat, îndreptat, repus pe traiectorie cu corecţiile de rigoare, atunci merge spre DEGRADARE şi RUINARE.
  Înţeleptul Solomon spunea că: „nimic nu-i nou… sub soare/că nu e taină fără dezlegare şi nici-un început nu-i fără de sfârşit”.
  Când simţi că cel care conduce e înţelept… şi mai ales că este un om al lui Dumnezeu… e super, dar dacă doar înţelepciunea lui e la bază şi e după placul votanţilor… la ce bun să ne mai aşteptăm DACĂ NU ARE LUMINĂ DE SUS ?!? De ce nu ne promovăm şi noi liderii religioşi cum au făcut arădenii şi timişorenii… s-avem pastori primari, senatori şi deputaţi ?!?
  FELICITĂRI, MAESTRE… TOMISTHECAT… pentru că ne oferi sfaturi sănătoase… îţi mulţumim ! Eşti un om înţelept şi luminat de Dumnezeu !

 9. Anticipam că acest Obama nu va fi, decât cel care va deschide drumul Antihristului ! Bun articolul, dar nu poate influenţa prezentul şi viitorul, care sunt deja „făcute”.

 10. Cred că ar fi bine să avem o discuţie în particular. B.V.B.

  • Mă bucur că ne mai „vedem” din când în când şi putem oricând să ne auzim la un telefon fix pe romtelecom sau pe mobil (e greu să ne întâlnim pentru că timpul este limitat şi abia apucăm să mai facem şi noi ce avem de făcut) Multă sănătate şi binecuvântări din partea Aceluia care le poate dărui din belşug ! Toate cele bune soţiei din partea lui Mary !

 11. În 20 de ani şi România o să fie la fel !

  • Să trăieşti, Vik ! BINE AI VENIT pe blogul meu şi te aştept cu drag şi în viitor ! Din cauza unei defecţiuni din serverul Yahoo, nu acest material cu Obama trebuia să-ţi parvină, ci alt URL (deci altă pagină web) respectiv aceea cu articolul EŞTI GATA SĂ MORI PENTRU CREDINŢA TA ?!?
   Îţi trimit acum, aici pe WordPress linkul respectiv şi te rog când ai timp să citeşti articolul scris de mine şi mai ales să vezi acel film excelent de 6 minute după care ai putea să postezi un comment cu concluzia ta !
   Şi nu uita niciodată : FIGHT ALWAYS AGAINST THE EVIL !

   https://tomisthecat.wordpress.com/2009/05/25/esti-gata-sa-mori-pentru-credinta-ta/


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s