TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

MEMORIALUL DURERII – LUCIA HOSSU LONGIN – UN FILM DOCUMENTAR EXCEPŢIONAL CARE TREBUIE VĂZUT DE TOŢI ROMÂNII

“Într-o ţară în care justiţie nu era, măcar memoria exista” (Lucia Hossu Longin)

LUCIA HOSSU LONGIN - REALIZATOAREA FILMULUI SERIAL DOCUMENTAR MEMORIALUL DURERII

Nu ar trebui să existe vreun român care să nu vizioneze acest excepţional film serial documentar realizat de distinsa doamnă LUCIA HOSSU LONGIN

Spui că-ţi iubeşti ţara ?!? Zici că eşti patriot ? Zici că ştii să apreciezi trecutul şi istoria acestui neam ??? Toate acestea sunt doar vorbe goale dacă nu îţi faci timp să urmăreşti fiecare episod al documentarului MEMORIALUL DURERII

De ce trebuie să vedem acest film ? La ce ne foloseşte ? Vei găsi răspunsurile la aceste întrebări după ce vei urmări toate episoadele-mărturie de mai jos ! Te asigur că nu este vorba de o pierdere de timp ci dimpotrivă, va fi un câştig enorm pentru tine ! Vei demonstra că respecţi memoria şi sacrificiul înaintaşilor noştri şi mai ales vei demonstra că te respecţi pe tine însuţi ! Invită toţi prietenii să vadă aceste episoade care nu trebuie ratate de niciun român cu suflet adevărat !

Acum voi lăsa aceste imagini şi mărturii tulburătoare să ne vorbească şi aştept impresiile voastre, respectiv, gânduri frumoase şi recunoştinţă pentru doamna Lucia Hossu Longin care a avut o contribuţie remarcabilă şi ne-a adus acest film de o valoare deosebită ! Dumnezeu s-o binecuvânteze pe doamna Lucia Hossu Longin cu multă sănătate şi realizări în plan profesional, personal şi spiritual ! Domnul s-o ajute pe doamna Lucia să găsească Calea Mântuirii !

ATENŢIE ! ÎN CAZ CĂ SE BLOCHEAZĂ VIZIONAREA VREUNUI MATERIAL VIDEO, VĂ RECOMAND SĂ APĂSAŢI TASTA F5 ŞI SĂ RELUAŢI VIZIONAREA DE-ACOLO DE UNDE AŢI RĂMAS ! ÎN CAZ CĂ NU PUTEŢI DEBLOCA CU TASTA F5 ÎNSEAMNĂ CĂ A SURVENIT UN SHOCKWAVE FLASH CRASH ŞI TREBUIE RESTARTAT (ÎNCHIS ŞI APOI REPORNIT) BROWSERUL WEB (ADICĂ MOZILLA FIREFOX, INTERNET EXPLORER, SAFARI, OPERA, GOOGLE CHROME, ETC) !!!

ÎN CAZ CĂ FILMUL PORNEŞTE FOARTE GREU ŞI APARE PREA MULT TIMP „BUFFERING” ÎNSEAMNĂ CĂ AVEŢI O CONEXIUNE INTERNET DE VITEZĂ PREA MICĂ, INSUFICIENTĂ !

4 răspunsuri to “MEMORIALUL DURERII – LUCIA HOSSU LONGIN – UN FILM DOCUMENTAR EXCEPŢIONAL CARE TREBUIE VĂZUT DE TOŢI ROMÂNII”

 1. Pentru doamna Lucia Hossu Longin

  Stimată doamnă,

  Cred că sunteţi una din cele mai autorizate personalităţi în domeniu şi aş avea rugămintea de a vă implica şi în ceea ce priveşte legea 221/2009. Legea se referă la condamnările cu caracter politic din perioada comunistă, iar autorităţile române nu o respectă şi nu vor să acorde despăgubiri celor condamnaţi sau urmaşilor lor. Sunt în proces din anul 2010 cu Statul Român, reprezentat de Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi se refuză aplicarea deciziei dată în favoarea mea de către Curtea de Apel Bucureşti.

  Cred că şi această lege (şi aplicarea ei) constituie o pagină, poate ultima…, în Dosarul Comunismului şi intervenţia dumneavoastră ar fi mai mult decât benefică. Ştim cât de mult au fost chinuiţi deţinuţii politici în închisorile comuniste, ştim cât au suferit familiile lor şi acum am dori să se facă lumină şi dreptate în aceste cazuri.

  Tatăl meu, col.(r) Constantin Eftimie a executat 14 ani de detenţie şi a fost eliberat prin decretul din 1964.

  Pentru orice alte amănunte vă stau la dispoziţie cu promptitudine.

  Vă mulţumesc

  • Carmen,

   Din nefericire, nu o cunosc personal pe doamna Lucia Hossu Longin şi nici nu ştiu cum aş putea lua legătura cu dânsa. Din câte am observat eu pe Internet, dânsa nu are nici site, nici blog personal, era foarte bine dacă se exprima public în vreun fel sau ne lăsa şi nouă o portiţă prin care să o putem contacta în situaţii deosebite (îmi dau seama că era foarte important să iei legătura cu doamna Longin).

   Sper din toată inima că vei reuşi să îţi obţii dreptatea în instanţele din România, dar dacă ferească Dumnezeu nu se va întâmpla acest lucru (eu nu am încredere în sistemul juridic din ţara noastră), nu uita că există şi instanţe europene (vezi CEDO) sau chiar internaţionale.

   Îmi cer scuze că îţi răspund cu o întârziere atât de mare, probabil că am citit comentariul pe care mi l-ai trimis în 22 mai 2011 şi am uitat de el, nerevenind decât acum, întâmplător cu ocazia unei revizii a acestei pagini web.
   Dacă insistai şi mai postai încă un comentariu, existau şanse mult mai mari să-ţi răspund. Bless you !

  • Îmi pare foarte rău pentru suferinţele domnului colonel Constantin Eftimie care a executat 14 ani de detenţie şi care acum are probabil o vârstă înaintată. Să dea bunul Dumnezeu să apuce şi dânsul ziua când i se va face dreptate ! Ar fi fost foarte frumos ca dânsul să beneficieze de un interviu din partea unei televiziuni, să povestească românilor din experienţa dumnealui de viaţă.
   Ar fi fost o mărturie zguduitoare în plus care ne-ar fi adus aminte tuturor ce „bun” a fost comunismul pe care unii români îl regeretă în ciuda tuturor atrocităţilor şi nenorocirilor pe care le-a adus în toată lumea.

 2. Aș dori o adresă video cu episodul „Cazul generalului Macici” din Memorialul durerii.

  Mulțumesc


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: