TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

MESAJUL LUI WALTER CĂTRE BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ – CE FACEŢI PENTRU TINERETUL ROMÂNIEI ?!?

Doua linii from Ovidiu Gramesc on Vimeo

În ziua de 7 mai 2010 un respectabil domn numit „Walter” (bineînţeles că e vorba de un pseudonim) mi-a trimis un comment la articolul meu „TARE DE TOT ! ROMÂNIA SE AFLĂ PE LOCUL 2 ÎN EUROPA !” Zilele trecute am redescoperit acest comment şi am decis să-l public acum, dându-mi seama că acest om are foarte multă dreptate în ceea ce spune ! Vă rog să citiţi şi voi comentariul domnului Walter iar apoi să-mi scrieţi opiniile voastre legate de starea de degradare morală şi spirituală în care se află românii care se pretind a fi „creştini de 2000 de ani”, eventual aştept răspunsurile voastre legate de întrebarea „cum poate fi convins românul să se întoarcă cu adevărat la Dumnezeu ?”

MESAJUL LUI WALTER CĂTRE BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ (DESPRE STAREA ACTUALĂ A TINERETULUI DIN ROMÂNIA)

Situaţia tinerilor din România se include în tragedia mondială a vremurilor pe care le trăim şi în care a trăi cum te îndeamnă poftele animalice este o virtute care nu le dă nici un fel de durere de cap, responsabililor cu educaţia noastră creştină…
În plus, a susţine că un astfel de popor este “creştin de 2000 de ani” este O MINCIUNĂ SFRUNTATĂ pentru care vor da socoteală TOŢI CEI CARE O SUSŢIN, mai ales cei ce se erijează în “depozitarii Harului Divin”, care nu strigă de pe acoperişuri că a fi COOL, SUPER, OM DE LUME echivalează cu păcatul şi cu moartea veşnică !

E supărător să vezi ce preocupări ale acestor rebeli, fac rating-ul televiziunilor, cât de “la modă” este să ai “prieten” sau “prietenă”, să-i schimbi ca pe nişte pantofi, să faci nunţi în biserică pentru a 2-a sau a 3-a oară, când Dumnezeu numeşte asta UN PĂCAT GRAV şi totuşi un preot să îţi dea binecuvântarea ???????

Tomis the Cat, tu vorbeşti de vinovăţia bărbaţilor dar cred că femeile sunt MAI VINOVATE pentrucă ele deţin cheile decenţei, ale virtuţii dar asta e departe de realitate !!!

Silicoane, manele, vodcă, concubinaje de probă, distracţii super, can-can, VIP-uri, euroi, fiţe, sex protejat, Vama Veche, naşpa, bani fără muncă, mizerie sub deodorant şi multe-multe altele sunt consecinţa propagandei despre “creştinismul nostru de 2000 de ani ” !!! Bine că mai avem strămoşi, moaşte, apă sfinţită la cozi degenerate în bătăi şi înjurături, “slujitori” ai neamului, încurcaţi în cele lumeşti prin colţuri de lăcaş “sfânt” că altfel nu ştiu ce ne făceam !

CHIAR NU AVEŢI NIMIC DE SPUS, STIMAŢI PĂSTORI AI TURMEI ??? CE AR SPUNE SFÂNTUL APOSTOL ANDREI DACĂ V-AR SURPRINDE CĂ “BINECUVÂNTAŢI” CU TELEVIZIUNEA DE FAŢĂ CEA DE A PATRA CĂSĂTORIE A BUNILOR CREŞTINI DE 2000 DE ANI ????????

DOAMNE, AI MILĂ DE NOI !!! DOAMNE, ÎNDURĂ-TE DE ROMÂNIA !!!

https://tomisthecat.wordpress.com/tare-de-tot-romania-se-afla-pe-locul-2-in-europa/comment-page-1/#comment-990

TINERI REBELI CARE ÎŞI FAC DE CAP

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

Niciun răspuns to “MESAJUL LUI WALTER CĂTRE BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ – CE FACEŢI PENTRU TINERETUL ROMÂNIEI ?!?”

Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: