TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

MIRCEA BÂRSAN – PROFESOR UNIVERSITAR DOCTOR CARDIOCHIRURG – UN OM ȘI UN ROMÂN ADEVĂRAT

PROF.DR.MIRCEA BÂRSAN - OMUL CU MÂINI DE AUR

România de astăzi este o țară a corupției, a mizeriei morale și umane, a minciunii și ipocriziei, a „băieților deștepți” și a „fraierilor”… O țară aflată în plin proces de telenovelizare, mitocanizare, ferentarizare și manelizare. Un popor care se pretinde a fi „creștin de 2000 de ani” dar care se prăbușește în hoție, beție, desfrânare și batjocură la adresa lui Dumnezeu. Credința românului este de fapt UN AMESTEC DE NECREDINȚĂ ȘI SUPERSTIȚIE camuflate sub paravanul ortodoxiei care este „legea noastră strămoșească” adică legea bunului plac ! Fiecare cu „credința lui” și cu „legea lui” adică fiecare cu țigările, băutura, femeile, hoțiile, minciunile și manelele lui ! Fiecare cu mersul lui la Biserică atunci când are chef sau atunci când și-aduce aminte, eventual de Paște și de Crăciun !

Atunci când mă refer la „MANELIZAREA ROMÂNIEI” nu mă refer doar la apetitul românilor pentru manele, ci mă refer la toate fenomenele de degradare valorică care afectează în mod grav societatea românească în ansamblul ei…

DOMNUL PROFESOR DOCTOR MIRCEA BÂRSAN – O EXCEPȚIE DE LA REGULĂ ȘI UN DOMN AL MEDICINII ROMÂNEȘTI

Am cunoscut personal în 1997 un om cu totul și cu totul deosebit, O EXCEPȚIE DE LA REGULĂ ÎN ACEASTĂ ROMÂNIE A MINCIUNII, A HOȚIEI ȘI A BANULUI MURDAR !!! Numele dumnealui este MIRCEA BÂRSAN și aș fi curios să fac un sondaj de opinie și să întrebăm oamenii de rând: CINE ESTE MIRCEA BÂRSAN ?!? Sunt convins că pentru foarte mulți români, ACEST DOMN AL MEDICINII ROMÂNEȘTI ESTE UN NECUNOSCUT !!! Cum se explică acest trist paradox ?!? Se explică prin faptul că acest OM ȘI ROMÂN ADEVĂRAT este de-o modestie ieșită din comun deși nu este decât un simplu… profesor universitar doctor… unul dintre cei mai mari specialiști in chirurgie cardiacă pe care i-a avut România vreodată ! Nu a făcut cine știe ce în țara asta… doar a pus la punct PRIMUL CENTRU DE CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ PEDIATRICĂ DIN ROMÂNIA – INSTITUTUL INIMII „NICULAE STĂNCIOIU” – CLUJ NAPOCA. Cu alte cuvinte, profesorul Mircea Bârsan este CEL CARE A PUS BAZELE OPERAȚIILOR PE INIMĂ LA BEBELUȘI ȘI LA COPIII MICI !!! Este bucureșteanul care s-a sacrificat toată viața la sânge și A RENUNȚAT LA TOT pentru a sluji profesiei nobile pe care și-a ales-o ! Deși avea un loc călduț la Spitalul de Cardiologie Fundeni din București, domnia sa a plecat la Cluj în 1991 fiind invitat acolo „doar pentru câteva luni” pentru a ajuta la realizarea primului centru de chirurgie cardiovasculară pentru copii mici și foarte mici din România. Domnul profesor Bârsan A LĂSAT TOTUL ÎN URMA SA: orașul București în care s-a născut, soția sa și cei doi băieți care au crescut și au intrat la facultăți fără ca tatăl lor să poată fi alături de ei…

Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit este că domnul profesor Mircea Bârsan S-A MUTAT DEFINITIV ÎN INCINTA INSTITUTULUI INIMII DIN CLUJ NAPOCA ȘI DE PESTE 15 ANI LOCUIEȘTE ÎNTR-O GARSONIERĂ MODESTĂ AFLATĂ CHIAR ÎN PODUL SPITALULUI !!! O dată la două-trei săptămâni, dânsul pleca acasă la București (doar sămbăta și duminica) unde are un apartament în care locuiesc soția și cei doi băieți. Fiind întrebat cu ocazia diverselor interviuri de ce locuiește chiar în podul Institutului de Chirurgie Cardiovasculară, domnul profesor a răspuns întotdeauna zâmbind:

LOCUIESC ÎN SPITAL PENTRU A FI APROAPE DE BOLNAVII OPERAȚI PE CORD, PENTRU CĂ TREBUIE SĂ AJUNG IMEDIAT LA EI, MAI ALES ÎN REANIMARE, ACOLO UNDE SE DĂ LUPTA PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE PENTRU SALVAREA PACIENȚILOR !!! Nu am cum să-mi îndeplinesc misiunea dacă sunt plecat prea mult din spital și nu sunt acolo!”

Dragi prieteni, vă mărturisesc sincer că este prima oară în viața mea când aud așa ceva !!! Păi, uitați-vă puțin la cât de nobil este domnul profesor doctor Mircea Bârsan și UITAȚI-VĂ ÎN JURUL VOSTRU !!! Vedeți vreo diferență ??? Este pur și simplu vorba de O PRĂPASTIE URIAȘĂ care există între caracterul deosebit al acestui om și român adevărat și caracterele odioase ale multor oameni pe care-i vedem în jurul nostru !!! ESTE INCREDIBIL CĂ MAI EXISTĂ AȘA CEVA ÎN ROMÂNIA ! Domnul profesor doctor Bârsan NU A LUAT ȘPAGĂ NICIODATĂ ÎN VIAȚA LUI ȘI-I DĂ AFARĂ IMEDIAT PE CEI CARE ÎNCEARCĂ SĂ-I DEA BANI !!! Nu vă spun povești de adormit copiii ci este purul adevăr mai ales că am avut onoarea deosebită să-l cunosc personal pentru că a salvat (cu eforturi imense) viața unei persoane foarte dragi mie ! Ca drept recunoștință, eu i-am oferit un tort de ciocolată (făcut de soția mea) pe care dânsul l-a împărțit generos cu ceilalți medici deosebiți din echipa sa (dl.dr. Manuel Chira, dna dr.Natalia Hagău, dl.dr. Andor Aszalos).
Domnul profesor doctor Bârsan nu are vile, nu are terenuri, nu are jeep-uri sau mașini de lux, ci are doar o SKODĂ pe care o tot repară de ani de zile…

PROF.DR.MIRCEA BÂRSAN - EXCELENT SPECIALIST ÎN CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ

TU, PRIETENE, AI PUTEA SĂ-ȚI LAȘI ORAȘUL, SOȚIA ȘI CEI DOI FII, PRECUM ȘI OPORTUNITĂȚILE DE CARIERĂ PROFESIONALĂ EXISTENTE ÎN BUCUREȘTI ?!? AI PUTEA SĂ DAI TOTUL PENTRU BINELE SEMENILOR TĂI ȘI SĂ PLECI ÎNTR-UN ORAȘ MAI MIC PENTRU SALVAREA COPILAȘILOR CARE SE NASC CU MALFORMAȚII CARDIACE FOARTE GRAVE ?!?
AI PUTEA SĂ SACRIFICI TOTUL PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ ?!? AȚI FI ÎN STARE SĂ FACEȚI AȘA CEVA, DRAGI ROMÂNI ???

Deși după Revoluție, domnul profesor doctor Bârsan a fost plecat de multe ori (câte două săptămâni sau chiar o lună-două) la specializări în compania celor mai mari profesori cardiochirurgi din Austria, SUA, Franţa, Scoţia, Italia, Germania, DÂNSUL NU A RĂMAS ACOLO deși la talentul său extraordinar ar fi putut găsi imediat un post foarte bun și ar fi putut câștiga un salariu de zeci de ori mai mare decât în România „țara tuturor posibilităților” !!! Cu toate acestea, S-A ÎNTORS DE FIECARE DATĂ ÎN ROMÂNIA ADICĂ LA INSTITUTUL INIMII – ADEVĂRATA CASĂ A DOMNIEI SALE !!!

În timpul liber, domnul profesor Mircea Bârsan iese o oră la plimbare, alături de câinele său, Merlin. ”Asta se întâmplă seara. La întoarcere mă mai uit puţin la televizor, apoi mă pun şi dorm, deoarece a doua zi o iau de la capăt”, a precizat domnia sa într-un interviu.

În ziua de 1 aprilie 2010, domnul profesor doctor Mircea Bârsan a împlinit 65 DE ANI și peste câteva luni va ieși la pensie. Legea nu permite ca medicii să profeseze după această vârstă… OMUL CU MÂINI DE AUR dorește să se retragă în casa părinților săi din Făgărași… Cu acele mâini de aur, îi place să taie lemne, să meșterească pe-acolo prin ogradă și-i place foarte mult liniștea, „să nu mă bată nimeni la cap”, cum spunea dânsul, zâmbind…

Să ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l țină sănătos pe domnul profesor Bârsan și să nu se retragă definitiv deși este sătul până în gât de sistemul sanitar românesc și de mizeriile cu care s-a confruntat de-a lungul strălucitei sale cariere… În ultimii ani a avut și funcția de președinte al Colegiului Medicilor – Cluj Napoca, un post pe care nu și l-a dorit dar a fost ales prin vot și a considerat că este bine să-l accepte, gândind că ar putea schimba multe lucruri în bine… A făcut tot ce a putut ca lucrurile să meargă bine dar ca de obicei s-a lovit de imixtiunea factorului politic care nu știe altceva decât să calce în picioare demnitatea medicilor și a profesioniștilor în general. Întotdeauna a existat un antagonism între politicieni și profesioniști și din această cauză România a suferit, suferă și va suferi în continuare…

MESAJUL BLOGGERULUI TOMIS THE CAT CĂTRE DOMNUL PROFESOR DOCTOR MIRCEA BÂRSAN :

AVEM NEVOIE DE DVS, DOMNULE PROFESOR DOCTOR MIRCEA BÂRSAN !!!

Studenții de la Facultățile de Medicină au nevoie de experiența și de pilda dvs pentru că sunteți UN PUNCT DE REPER MORAL ȘI PROFESIONAL !!!
Pacienții cardiaci și mai ales copiii mici cu malformații cardiace congenitale au nevoie să fie salvați de dvs…
NU RENUNȚAȚI, DOMNULE PROFESOR DOCTOR BÂRSAN ! Ce bine ar fi ca măcar să asistați la operații pentru că sfaturile și experiența dvs de o viață înseamnă enorm pentru binele și viața românilor !

Pe de altă parte, vă înțeleg perfect și este normal ca după O VIAȚĂ DE SACRIFICIU TOTAL să aveți și dvs parte de bucurie, de relaxare, de liniște… Ați suferit destul, ați muncit enorm, ați fost jignit de tot felul de mizerabili și cred că vă este suficient ! Să vă dea Domnul multă sănătate și să vă bucurați în liniște de cei dragi ! Vă iubim, vă respectăm și veți rămâne în inimile noastre pentru tot ce ați făcut pentru această țară, pentru toți românii pe care i-ați salvat de la moarte !

Nu pot să uit zâmbetul dvs, simțul umorului dar și capacitatea dvs de a încuraja pe cei aflați în situații disperate, am văzut cu ochii mei că sunteți un om extraordinar și vă admir cu adevărat ! Îmi amintesc când m-ați bătut prietenește cu palma pe umăr și mi-ați spus un cuvânt bun într-un moment în care aveam mare nevoie !

Fiți binecuvântat, domnule profesor doctor Mircea Bârsan !

Cu toată dragostea și cu deosebit respect,
Blogger Tomis the Cat

CITEȘTE ÎN ADEVĂRUL.RO – PROF.DR.MIRCEA BÂRSAN ȘI-A MUTAT CASA ÎN INSTITUTUL INIMII „NICULAE STĂNCIOIU” DIN CLUJ

CITEȘTE PE REALITATEA.NET CE SPUNE DOMNUL PROFESOR DOCTOR BÂRSAN : „VIAȚA UNUI OM ȘI MUNCA UNUI DOCTOR NU SE POT CUMPĂRA CU UN PLIC CU BANI”

http://www.ziarulfaclia.ro/20-de-ani-de-chirurgie-cardiovascular%C4%83-la-Cluj-8211-Napoca+52913

CÂTEVA IMAGINI ALE COPILAȘILOR OPERAȚI PE INIMĂ LA INSTITUTUL INIMII „NICULAE STĂNCIOIU” DIN CLUJ NAPOCA :

INSTITUTUL INIMII (CLUJ NAPOCA) - COPIL OPERAT PE CORD

INSTITUTUL INIMII (CLUJ NAPOCA) - BEBELUȘ OPERAT PE CORD

INSTITUTUL INIMII (CLUJ NAPOCA) - COPIL OPERAT LA INIMĂ

DONEAZĂ ȘI TU 2 EURO PRIN SMS – CAMPANIE PENTRU ÎNFIINȚAREA UNEI SECȚII DE CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ ÎN CADRUL SPITALULUI MARIE CURIE (BUDIMEX) DIN BUCUREȘTI :

http://www.inimacopiilor.ro/campanie/departament.php

PROFESOR DOCTOR MIRCEA BÂRSAN ŞI CÂINELE SĂU MERLIN

PROFESOR DOCTOR MIRCEA BÂRSAN PRIMEŞTE UN BUCHET DE MULŢUMIRI

CAMERA MODESTĂ DIN SPITAL ÎN CARE LOCUIEŞTE DL.PROF.DR. MIRCEA BÂRSAN

17 răspunsuri to “MIRCEA BÂRSAN – PROFESOR UNIVERSITAR DOCTOR CARDIOCHIRURG – UN OM ȘI UN ROMÂN ADEVĂRAT”

 1. Ruşinată că până acum n-am făcut-o, operată de două ori (1990 şi 2003), MULŢUMESC din inimă, OMULUI şi CHIRURGULUI prof.dr.Mircea Bârsan !

  DUMNEZEU să vă binecuvânteze !

  Cu respect şi recunoştinţă !

  • Multă sănătate şi multă pace să vă dea bunul Dumnezeu care a îngăduit să-l cunoaşteţi pe profesorul doctor Mircea Bârsan, UN DOMN AL MEDICINII ROMÂNEŞTI pentru care am toată consideraţia ! Fiţi binecuvântată ! 🙂

   P.S. Nu uitaţi că vă mai aştept pe blogul meu unde sunteţi întotdeauna binevenită !

 2. MULŢUMIM CĂ EXISTAȚI, DOMNULE DOCTOR !!!

  UN OM DE O CALITATE FFF BUNĂ !!! MAI RAR AŞA CEVA !!! FELICITĂRI ŞI PENTRU BĂIEŢII DVS !!! PE UNUL AM AVUT ONOAREA SĂ-L CUNOSC…
  VĂ CALCĂ PE URME !

  • Bună, Maria !

   Lavinia mă numesc și te-aș ruga din suflet dacă ai putea cumva să mă ajuți să-l pot contacta pe d-nul Prof. Dr. Mircea Bârsan.
   Chiar dacă dânsul nu mai lucrează, poate ne-ar putea ajuta măcar cu un diagnostic. Dacă ai avea un nr. de telefon, ți-aș rămâne recunoscătoare ! Aș avea mare nevoie pt. mama mea ! Mă simt la capătul puterilor și dacă aș reuși să iau legătura cu dânsul, mi-ar fi de mare ajutor !!!

   Îți mulțumesc

 3. Domnule doctor, mama e bolnavă rău cu inima, suntem din Braşov, a fost de 2 ori operată în 5 luni şi acum ne trebuie 5000 de euro şi nu avem banii ăştia că noi suntem o familie numeroasă. Ce se poate face ? Mama suferă de cardiopatie ischemică, insuficienţă respiratorie şi e şi diabetică. Ce se poate face ?
  Am operat-o la clinica ICCO Braşov cu 2000 euro şi i-au pus stimulator bicameral. După operaţie i s-a deplasat sonda după care a fost iar operată şi acum e mai rău, a avut tensiunea de Sfântul Ion 21 cu 6, îi scade şi-i urcă.

  Vă mulţumesc dacă puteţi să ne ajutaţi

  • Cristina, câţi ani are mama ta ? Are diabet de tip I sau de tip II ?!? Îmi pare foarte rău pentru suferinţa mamei tale şi mă voi ruga pentru dânsa. După cum probabil ştii, intervenţiile chirurgicale la bolnavii de diabet, comportă riscuri ridicate, vindecarea leziunilor, cicatricelor, etc, se face greu. Tocmai de aceea, nu oricine are curajul să opereze un bolnav diabetic. Mama ta are asigurare medicală ? E pensionară ?!? De ce te-ai dus cu dânsa la o clinică privată ca să arunci cu mii de euro când poţi merge la Institutul Inimii din Cluj Napoca ??? Dacă mama ta nu are asigurare medicală, atunci într-adevăr asta este o problemă…

   Eu nu sunt specialist în chirurgie cardiovasculară şi nici măcar nu sunt medic. Sunt blogger evanghelic şi îţi spun BINE AI VENIT pe blogul meu ! Te pot ajuta doar cu câteva informaţii utile, urmând ca tu să iei legătura la Institutul Inimii cu domnul profesor doctor Mircea Bârsan :

   Dacă vei intra pe linkul de mai jos, vei vedea că dânsul face parte din Consiliul de Administraţie al Institutului Inimii “Niculae Stăncioiu” :

   http://www.institutulinimii.ro/comitetul-director-si-consiliul-de-administratie/

   Pe de altă parte, pe linkul următor se observă că Dl.Prof.Dr.Mircea Bârsan este şi acum şeful secţiei de chirurgie cardiovasculară a Institutului Inimii deşi eu am înţeles că s-a pensionat (e posibil ca datele de pe site să nu fie actualizate la zi)

   http://www.institutulinimii.ro/sectia-clinica-de-chirurgie-cardiovasculara/

   Cam acestea sunt datele de contact :

   Catedra de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică a UMF Cluj-Napoca

   Şef Secţie
   Prof. Dr. Mircea Bârsan

   medic primar chirurg
   profesor universitar la Catedra de Chirurgie
   Cardiovasculară şi Toracică, UMF Cluj-Napoca

   Contact:

   tel. 0264-591531
   tel. 0264-591941, 0264-591942 int. 200
   tel. secretariat. 0264-591941,591942 int. 201
   ccvse@institutulinimii.ro
   orar relaţii cu publicul: 17.30-18.30

   Aici ai absolut toate datele de contact :

   http://www.institutulinimii.ro/contact/

   Îţi doresc un An Nou binecuvântat, multă sănătate şi
   LA MULŢI ANI ! Te mai aştept cu drag pe blogul meu !

 4. Vă mulţumesc, domnule doctor !

  Da, mama este asigurată, anul trecut a făcut un infarct foarte mare şi ni s-a recomandat un stimulator bicameral şi au spus că este bolnavă rău şi neapărat trebuie operaţie cu by-pass.

  Vă rugăm să ne comunicaţi cam cât costă by-pass-ul la inimă, are toate cele 3 vene înfundate, aşa ni s-a zis de la dr. Micu Sorin clinica ICCO Braşov, aici ne costă 5000 euro domnule doctor şi nu avem bani. Nu ştiu ce să mai fac dar s-a vindecat destul de repede şi la prima şi la a 2 operaţie s-a închis frumos, are 2 cicatrice dar asta e.

  Vă mulţumesc, domnule doctor, o să sun la cj avem şi neamuri la Cluj şi în Apahida şi vă mulţumesc.

  • Cristina, scumpa mea, eu nu cred că tu ai citit cu atenţie răspunsul pe care ţi l-am dat în ziua de 12 ianuarie 2012. De aceea, m-am gândit să-ţi dau un copy şi un paste ca să mai citeşti o dată :

   „Eu nu sunt specialist în chirurgie cardiovasculară şi nici măcar nu sunt medic. Sunt blogger evanghelic şi îţi spun BINE AI VENIT pe blogul meu ! Te pot ajuta doar cu câteva informaţii utile, urmând ca tu să iei legătura la Institutul Inimii cu domnul profesor doctor Mircea Bârsan.”

   Cu toate că ţi-am spus cum stau lucrurile, tu continui să mi te adresezi cu „domnule doctor” şi apreciez faptul că eşti un om respectuos şi cu bun simţ dar EU NU SUNT DOCTOR şi de asemenea EU NU SUNT DOMNUL PROF.DR.MIRCEA BÂRSAN, ci sunt doar un simplu blogger evanghelic care are un respect cu totul deosebit faţă de domnul profesor doctor Mircea Bârsan, un domn al medicinii româneşti.

   De asemenea, tu îmi spui „Vă rugăm să ne comunicaţi cam cât costă by-pass-ul la inimă” deşi eu nu lucrez în Institutul Inimii din Cluj Napoca, nu sunt cadru medical, nu profesez şi n-am profesat niciodată în acest domeniu !
   Ce fericit aş fi să pot să mă compar cu dl.prof.dr. Mircea Bârsan, să pot salva şi eu mii şi mii de oameni de la moarte, să pot îmbrăţişa şi eu o carieră atât de strălucită ca a domniei sale, un om care a lăsat ceva frumos în urma sa, o personalitate care va rămâne pentru totdeauna în inimile şi conştiinţele tuturor românilor cu bun simţ.

   Sper că de data asta ai înţeles exact cine sunt…

 5. Mama mea are 58 ani şi are diabet tip 2 de vreo 4 ani.

  Domnule doctor, nu noi am dus-o acolo la ICCO ci a dus-o Salvarea de la Braşov că nu aveau aparatură şi mama dacă nu mergea acolo se întâmplau şi altele.

  Vă mulţumesc. Multă sănătate, domnule doctor !

  • Cristina, şi eu îţi doresc multă sănătate, în primul rând mamei tale, Domnul să aibă milă de dânsa şi să o vindece, indiferent pe ce cale (prin credinţă şi / sau prin tratament medicamentos, eventual chirurgical !

   Cu privire la faptul că mă faci să mă simt extrem de neplăcut atunci când îmi spui „domnule doctor”, vezi că tocmai ţi-am explicat mai sus foarte clar că nu sunt medic.

   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi !
   Te mai aştept pe blogul meu unde eşti întotdeauna binevenită ! 🙂

 6. O am pe mama foarte bolnavă, cardiovascular la inimă, aortă şi vreau să vă contactăm 🙂

  • Getta, îmi pare foarte rău pentru sănătatea fragilă a mamei tale şi nu pot decât să-i doresc însănătoşire grabnică !
   Este foarte posibil ca dl.prof.dr.Bârsan să fi ieşit deja la pensie aşa că cel mai bine e să intri pe linkul de mai jos şi să iei legătura telefonic, direct cu cei din Institutul Inimii. Îţi doresc mult succes în tot ceea ce faci pentru binele mamei tale ! Te mai aştept cu drag pe blogul meu. Îţi doresc o noapte bună !

   http://www.institutulinimii.ro/contact/

  • Getta, îţi recomand cu căldură să iei legătura cu domnul doctor MANUEL CHIRA care este un bun cardiochirurg şi un om deosebit (un ardelean sufletist). Dă un telefon la Institutul Inimii din Cluj Napoca şi întreabă-l pe domnul doctor Chira dacă te poate ajuta în legătură cu problemele cardiovasculare ale mamei tale.

 7. Puteţi să-mi răspundeţi dacă aţi ieşit la pensie sau nu ?

  • Getta, draga mea, ţi-aş răspunde imediat dacă am ieşit la pensie sau nu dar problema este că eu NU sunt domnul profesor doctor Mircea Bârsan (ce fericit aş fi fost să am geniul său şi cariera sa strălucită, ce onorat aş fi fost să salvez vieţile a mii de oameni bolnavi aşa cum a reuşit domnia sa). Sunt Tomis the Cat, blogger evanghelic, n-am operat pe cord niciodată în viaţa mea şi nici măcar nu sunt medic. Dacă aveai curiozitatea să vizitezi blogul meu, ţi-ai fi dat seama că eu mă ocup de aspecte teologice, doctrinare, dogmatice dar şi de aspecte practice, moralitate, sfinţire, neprihănire, poporul român „creştin de 2000 de ani”, având nevoie de aceste lucruri ca de oxigen… Prin blogul meu, încerc să contracarez fenomenele de degradare valorică a societăţii româneşti, de manelizare, ferentarizare, secularizare (ateizare) a României şi în schimb, propun ca soluţie unică, întoarcerea sinceră şi profundă la Dumnezeu prin intermediul Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos, respectarea Bibliei – Cuvântul Sfânt – şi aplicarea ei în viaţa de zi cu zi.

   Ca să-ţi faci o idee şi să vezi cu ce mă ocup (printre altele) te invit cu drag să citeşti articolele publicate de mine :

   http://tomisthecat.ro/articole-deosebite-care-merita-atentia-noastra/

   Îţi doresc o lectură plăcută !

   P.S. Îţi recomand să intri pe linkul de mai jos şi să-i rogi pe cei de la Institutul Inimii să te ajute să iei legătura cu domnul prof.dr. Mircea Bârsan dar tare mi-e teamă că dânsul a ieşit la pensie şi că nu mai operează. Este totuşi posibil ca datorită experienţei sale chirurgicale imense, domnia sa să mai asiste la operaţii, eventual să mai ofere consultaţii într-un cabinet privat sau poate chiar în Institutul Inimii.

   Îţi doresc mult succes în tot ceea ce faci pentru binele mamei tale despre care mi-ai spus că este foarte bolnavă !
   Să te ajute bunul Dumnezeu şi să reuşeşti cu bine !

   http://www.institutulinimii.ro/contact/

 8. M-ar putea ajuta cineva vă rog pentru a-l putea contacta pe d-nul Prof.Dr. Mircea Bârsan ?!?
  Vă rog din tot sufletul !!!!!!!!!


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: