TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

BARACK OBAMA CAMPIONUL DREPTURILOR HOMOSEXUALILOR ŞI LESBIENELOR

Asa functioneaza creierul lui Obama

CLICK AICI PENTRU A SEMNA ÎN CARTEA MEA DE OASPEŢI PE NETLOG !

CLICK AICI PENTRU ACCES ÎN CARTEA MEA DE OASPEŢI WORDPRESS !

VIZIONAŢI AICI UN FILM SUPERB : „DRAGOSTEA VINE ÎNCET” !

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM DOCUMENTAR EXCELENT : „UN LUTHER AL ROMÂNIEI” !

Am citit recent în Ziua on-line un material care încă o dată m-a pus pe gânduri şi mi-a schimbat impresia despre Barack Obama preşedintele Statelor Unite ale Americii, cel mai puternic om de pe planetă ! Degeaba este preşedintele Obama cel mai puternic om de pe planetă, dacă nu-l are cu adevărat pe Dumnezeu şi pe Hristos în inima lui ! Barack Obama i-a asigurat luni pe homosexuali şi pe lesbiene că vor avea întotdeauna în el pe „campionul” drepturilor lor şi că ei vor constata la sfârşitul preşedinţiei sale că situaţia li s-a ameliorat semnificativ, relatează AFP, citată de Agerpres.

Preşedintele Barack Obama a convocat la Casa Albă 300 de militanţi pentru drepturile homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor şi trans-sexualilor
şi le-a spus că le înţelege nerăbdarea de a vedea revocate unele dispoziţii discriminatorii la adresa lor. Obama i-a asigurat că va fi „nu doar prietenul”, ci şi „aliatul, campionul drepturilor” acestora şi un „preşedinte care se bate alături” de ei şi pentru ei, când va acţiona pentru schimbarea legii sau a mentalităţilor.

Preşedintele american şi-a reafirmat angajamentul pentru revocarea
Legii de apărare a căsătoriei (1996), care permite Statului federal american şi diferitelor state americane să NU recunoască căsătoriile între homosexuali şi lesbiene, legalizate la ora actuală în doar şase state americane. Această lege interzice ca avantaje ale angajaţilor Statului să fie transmise partenerilor lor homosexuali. Homosexualii ar mai dori să fie abrogată legea din 1993 care nu-i autorizează să servească în Armata Americană, decât dacă nu-şi vor etala preferinţele sexuale.

Până când, Doamne, vei mai răbda păcatul şi neascultarea omului ? Până unde va ajunge necurăţia şi întinăciunea acestei lumi în care trăim ?!? Doamne, ocroteşte-i pe români ca să fie şi să rămână CURAŢI, să se depărteze cu toată fiinţa lor de Rău şi să alerge spre Bine ! Ajută, Doamne Tată Ceresc, acest popor român să nu preia tot ceea ce este rău şi necurat în această lume care zace în orbire şi în întuneric spiritual ! Sfinte Tată Ceresc, păzeşte copiii noştri de homosexuali şi de lesbiene ! Apără-ne, Doamne, şi protejează-ne cu puterea Ta şi cu dragostea Ta nemărginite ! Dă-ne, Doamne, familii sfinte, familii creştine care să te glorifice prin modul în care trăiesc ! Cercetează-ne inimile, Doamne şi ajută-ne să mergem toată viaţa pe Calea Sfântă a Mântuirii !
Păstrează-ne, Doamne, în harul Tău !
Te rugăm toate acestea, în Numele Domnului nostru Iisus Hristos şi prin puterea Sfântului Duh ! Amin !

GĂSIŢI CHIAR AICI SURSA DE INFORMARE PENTRU ACEST MATERIAL

3 răspunsuri to “BARACK OBAMA CAMPIONUL DREPTURILOR HOMOSEXUALILOR ŞI LESBIENELOR”

  1. Eu sunt de acord cu Obama 🙂 Nu văd nimic rău în a susţine drepturile homosexualilor şi al lesbienelor.

    • Misha, zici că nu vezi nimic rău în a susţine drepturile homosexualilor şi lesbienelor ? Păi, după tine, înseamnă că ar trebui să susţinem şi drepturile prostituatelor, şi drepturile proxeneţilor, şi drepturile pedofililor, poate chiar şi pe cele ale zoofililor sau necrofililor, etc, nu-i aşa ?!? „Drepturile omului” sunt fundamentale şi trebuie apărate, corect ??? Ce mai contează dacă mâine-poimâine, copiii noştri vor ajunge homosexuali, lesbiene, prostituate, proxeneţi, pedofili, zoofili, necrofili ? Important e să respectăm „drepturile omului”, nu-i aşa, Misha ? Putem să-L scoatem pe Dumnezeu din ecuaţia existenţei noastre… Nu mai contează că se alege praful de România creştină… (sau mai bine zis, aşa-zis „creştină”)

  2. Imi pare rau, dar tu ai inteles total gresit punctul meu de vedere! Deci, eu am zis ca sunt de acord cu Obama si ca nu vad nimic rau in a sustine drepturile homosexualilor si ale lesbienelor… de unde pana unde pedofili, necrofili, zoofili si asa mai departe… asta e cu totul si cu totul altceva. Si da, drepturile omului sunt fundamentale si trebuie respectate. Homosexualii si lesbienele sunt oameni din toate punctele de vedere si sunt raspunzatori pentru actiunile lor, daca aleg sa intretina relatii sexuale, fac asta de buna voie si pe propria raspundere. In cazul pedofililor e cu totul altceva, ei aleg sa abuzeze un copil nevinovat doar pentru distractie sau din cauza mintii lor bolnave sau eu stiu ce alte motive… Deci, nu mai baga homosexualitatea in aceeasi oala cu celelalte lucruri pentru ca e ceva cu TOTUL diferit si nu are rost… Eu asa vad lucrurile si poti sa ma condamni cat vrei. Stiu ca nu sunt perfect si am o cu totul alta parere despre lume fata de tine dar asta e, cu totii suntem muritori si pacatosi si avem doar o viata pe care fiecare o traieste cum vrea, raspunzator sau nu pentru actiunile sale!


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: