TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

ŞOCANT ! ACUM VEDEM ADEVĂRATA FAŢĂ A LUI BARACK OBAMA !

CLICK AICI PENTRU A SEMNA ÎN CARTEA MEA DE OASPEŢI PE NETLOG !

VIZIONAŢI AICI UN FILM SUPERB : „DRAGOSTEA VINE ÎNCET” !

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM DOCUMENTAR EXCELENT :
„UN LUTHER AL ROMÂNIEI” !

Asociaţia DUTCH SHEETS MINISTRIES a făcut un anunţ care ar trebui să ne pună pe gânduri pe toţi, mai ales că este vorba de preşedintele unei supraputeri cum este Statele Unite ale Americii, omul „numărul unu” al planetei ! Asociaţia mai sus menţionată, precizează următoarele :
„Noul nostru preşedinte a declarat de două ori că SUA nu mai sunt o ţară creştină. Apoi, la prima sa vizită în străinătate, preşedintele Obama a declarat liderilor musulmani: „Noi nu ne considerăm o naţiune creştină…
noi ne considerăm O NAŢIUNE DE CETĂŢENI care suntem legaţi de idealuri şi de un set de valori. Eu cred că Turcia modernă a fost fondată exact pe nişte principii asemănătoare”. Iată ce distorsionare brutală a adevărului !
Turcia este o ţară care măcelăreşte, asupreşte şi persecută pe cei care nu sunt musulmani. Turcia nu este o ţară cu adevărat democratică, deci este o gafă monumentală şi o eroare foarte gravă că preşedintele Obama şi-a permis să dea ca exemplu Turcia, ca ţară „modernă” care a fost fondată pe bazele unor principii şi a unui set de valori ! Pentru a fi şi mai convingător, preşedintele Obama a refuzat să aprobe ZIUA NAŢIONALĂ DE RUGĂCIUNE
(chiar dacă este vorba NUMAI DE O SINGURĂ ZI !!! ) şi a aprobat printr-un Decret ca luna Iunie (adică O LUNĂ ÎNTREAGĂ !!!) să fie „Luna lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor şi a trans-sexualilor” . Puteţi să citiţi chiar AICI materialul provenit de la Biroul de Presă al Casei Albe, prin care preşedintele Obama dovedeşte cât de „mult” se teme de Dumnezeu ! Începând din acest moment, mi-am schimbat complet impresia despre Obama pe care nu l-am crezut în stare să facă un lucru care n-are nici o legătură cu voia cea sfântă şi desăvârşită a lui Dumnezeu !
Deci rugăciunea nu este un subiect important şi nu merită celebrată prin ZIUA NAŢIONALĂ A RUGĂCIUNII ! În schimb, ALTE LUCRURI sunt mult mai „importante’ decât rugăciunea ! În acest context, să nu ne mai mirăm DE CE Dumnezeu a îngăduit prăbuşirea complexului World Trade Center, să nu ne mai mirăm DE CE a venit uraganul Katrina peste ei, să nu ne mai mirăm că Statele Unite NU mai sunt „ţara binecuvântată de Dumnezeu”, aşa cum au fost odinioară, când preşedinţii americani aveau ca fundament BIBLIA – Cuvântul lui Dumnezeu , care era Autoritatea Supremă în viaţa de zi cu zi, piatra de temelie a vieţii fiecărui om ! Da, într-adevăr, poate nu vă vine să credeţi, dar trebuie să ştiţi că AU EXISTAT şi preşedinţi americani care au avut un dram de teamă de Dumnezeu ! Prin contrast cu actualul preşedinte „creştin”, fostul preşedinte american RONALD REAGAN a decretat anul 1983 ca fiind „ANUL BIBLIEI” . Oare cât de jos ne-am prăbuşit ?!?
Oare UNDE vom ajunge ? Oare aceasta să fie evoluţia „normală” a omenirii ? NU CUMVA TRĂIM VREMURILE DIN URMĂ ?!? Nu cumva ar trebui să ne pregătim aşa cum se cuvine pentru că sunt vremurile din urmă şi se apropie finalul ?!? Un final dramatic, în care oamenii vor fi foarte puţin pregătiţi pentru întâlnirea cu Dumnezeu ! O omenire care continuă să trăiască bazată pe principiul „Să mâncăm, să bem… căci mâine vom muri !”
Iată cum ţări aşa zis „creştine”, popoare aşa zise „creştine de 2000 de ani”, trăiesc DEPARTE DE DUMNEZEU, fără Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, a cărui jertfă supremă rămâne INEFICIENTĂ în viaţa omului care refuză să primească mesajul simplu şi curat al Sfintei Evanghelii !
Dumnezeu să ne cerceteze inimile, să avem mare grijă CUM trăim măcar de-acum înainte, să luăm o atitudine dură faţă de păcatul din viaţa noastră,
să nu ne distrugem viaţa trăind fără Dumnezeu !
Fiţi binecuvântaţi, dragi prieteni !

Obama credinciosul

SURSA DE INFORMARE PENTRU ACEST ARTICOL


2 răspunsuri to “ ŞOCANT ! ACUM VEDEM ADEVĂRATA FAŢĂ A LUI BARACK OBAMA !

  1. Dacă din vina lui Hitler au murit 80.000 de oameni, nu-i Hitler singur vinovat. Vina o poartă şi cei ce l-au ales ! Tot aşa ca şi cu Obama…


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: