TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

SORIN SĂNDULACHE – MEDIC SPECIALIST NEUROLOG – BISERICA ADVENTISTĂ – INTERVIU REALIZAT DE MARIUS EPURE

Deşi slujesc de peste 20 de ani într-o Biserică Evanghelică, ascult cu atenţie Radio Vocea Speranţei şi urmăresc cu interes orice material folositor de la alte Biserici protestante ! Las orice prejudecată deoparte, încerc să fiu un om cu mintea şi inima deschise, cercetez totul şi păstrez ceea ce este bun !

Creştinii adventişti au multe calităţi, multe lucruri bune iar eu nu mă voi crampona niciodată de faptul că sunt creştin evanghelic, mai ales că am prieteni de cea mai bună calitate în Biserici Baptiste, Biserici Adventiste, Biserici Penticostale, Biserici Evanghelice Tudoriste, etc… Avem ce să învăţăm de la toţi aceşti credincioşi !

Pe de altă parte, nu există pădure fără uscături… Întâlnim uscături nu numai la ortodocşi, catolici, baptişti, adventişti, luterani, penticostali… Există din belşug uscături în toate Bisericile Evanghelice inclusiv în cea în care slujesc de atâţia ani de zile… Nu am încotro şi trebuie să recunosc acest adevăr dureros…

Peste tot există oameni şi oameni… Oameni deosebiţi şi oameni care ne produc suferinţă şi dezamăgire… Dar trebuie să-i iubim pe toţi şi să-i iertăm pe toţi ! Altfel nu vom putea intra în Împărăţia lui Dumnezeu ! Ori facem ce spune Biblia, ori degeaba ne numim creştini !

Vă invit să ascultaţi un interviu acordat de domnul doctor SORIN SĂNDULACHE, medic primar specialist neurolog, doctor în ştiinţe medicale, masterand în psihoterapie, doctor în antropologie medicală şi sănătate publică, un profesionist cu o experienţă clinică de peste 30 de ani, un om credincios (creştin adventist, licenţiat în teologie la Universitatea Bucureşti).

Eu am ascultat tot interviul şi cred că n-ar fi rău deloc să-l ascultaţi şi voi, vizitatorii blogului meu ! Vă asigur că merită şi cred că veţi avea numai de câştigat !

Vă doresc o audiţie plăcută !

SURSA : http://tv.intercer.net/media/7256/Marius_Epure_-_Interviu_cu_Dr._Sandulache_Sorin_-_Medic_Primar_Neurolog/

AUTORUL : MARIUS EPURE (BISERICA ADVENTISTĂ)

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

4 răspunsuri to “SORIN SĂNDULACHE – MEDIC SPECIALIST NEUROLOG – BISERICA ADVENTISTĂ – INTERVIU REALIZAT DE MARIUS EPURE”

 1. Pace, fratilor, va trimit adresa de unde puteti descarca CD-ul „ADEVARURI CRESTINE” CARTI+ , cules de mine in 6 ani.
  Cu acest CD fac lucrarea Domnului de marturisire AZS :

  http://www.megaupload.com/?d=AXMFVP80

  Rog dati adresa la cat mai multa lume ! Daca veti considera oportun, dati adresa si pe Intercer, sau CD-ul la Resurse.
  Se descarca in 3 minute, se poate copia pe CD.

  Despre aceasta lucrare cu CD-ul, puteti lua informatii si de la fratii pastori Memete Pavel, Marius Morar, Lucian Cristescu, sau de la mine, Nelu Bădău, Timisoara, TEL: 0728.987.648, Biserica AZS „Speranta” Timisoara.

  E-mail: nelu_badau@yahoo.com

  Am scris si dat pe gratis aproape 10.000 bucati in tara si strainatate si cred ca e o cale foarte buna pentru a face o lucrare pentru slava lui Dumnezeu !

 2. As vrea să ştiu dacă mă voi însănătoşi vreodată.
  În anul 1995 am avut un accident de maşină, m-a dat cu capul de bordură, acum iau Depakine şi Rivotril.

  • @ Popescu

   Părerea mea este să iei legătura cu domnul doctor Sorin Săndulache, un bun neurolog, profesionist cu experienţă.
   Dânsul te va consulta şi îţi va spune care sunt investigaţiile clinice şi paraclinice necesare pentru a putea stabili un diagnostic corect şi pentru a prescrie tratamentul neurologic eficient de care ai nevoie. Spitalul Clinic Colentina se află pe Şoseaua Ştefan cel Mare nr.19, Sector 2, Bucureşti. Vezi că trebuie să te programezi pentru că e multă lume la domnul doctor Săndulache (aşa se întâmplă atunci când un medic este competent).

   Îmi pare foarte rău pentru accidentul de maşină pe care l-ai avut în 1995 şi doresc ca bunul Dumnezeu să te ocrotească şi să te vindeci complet ! Multă sănătate şi putere !
   Nu întârzia să mergi la specialistul neurolog !

   Uite aici adresa e-mail a spitalului spitalul_colentina@yahoo.com

   Uite şi o carte scrisă de domnul doctor Sorin Săndulache :

 3. Manual Produse Aloe !

  http://gallery.foreverliving.com/gallery/ROM/download/ManualProduse2011.pdf

  Sănătate cu Produse Aloe !!!

  Pot să te ajut să previi, să trăiești mai sănătos !

  Bea Aloe Să Trăiești Sănătos !!!

  Rădăcină Ioan
  Mobil, 0743630402


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: