TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO
TOMISTHECAT.WORDPRESS.COM S-A MUTAT PE TOMISTHECAT.RO

TOMIS THE CAT VĂ DOREŞTE TUTUROR UN AN NOU 2011 BINECUVÂNTAT ŞI FERICIT ! 

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

,,Nimeni nu rupe dintr-o haină nouă un petec, ca să-l pună la o haină veche; altminteri, rupe şi haina cea nouă, şi nici petecul luat dela ea, nu se potriveşte la cea veche.” (Luca 5:36)

A mai trecut un an… Pentru unii, 2010 a fost un an bun cu multe reuşite şi realizări, cu multă bucurie şi împlinire, atât în plan personal cât şi profesional !

Pentru alţii a fost un an greu, cu multe încercări şi necazuri… Durere, suferinţă şi lacrimi…

Mai există şi oameni pentru care nimic nu contează în această viaţă şi pentru care anul 2010 a fost un an ca toţi anii… un an care nu a însemnat nimic, o pierdere de timp, o concentrare asupra unor nimicuri ale acestei lumi, o irosire a vieţii, lipsa unui sens şi a unei direcţii în existenţa lor, necredinţă şi deznădejde, nepăsare şi apatie, goliciune lăuntrică, vid spiritual…

Celor care au avut un an 2010 fericit, plin de realizări şi împliniri, le aduc aminte să nu uite niciodată să-I mulţumească lui Dumnezeu pentru tot ce au primit ! Domnul v-a dat de toate, v-a binecuvântat atât de mult şi a făcut atâtea minuni pentru voi ! DAR VOI CE FACEŢI PENTRU DUMNEZEU ?!? Cum vă arătaţi recunoştinţa faţă de Cer ? Prin petreceri desfrânate şi manele ??? Prin beţie şi curvie ??? Prin mândrie, aroganţă şi afişarea ostentativă a bogăţiei ??? Printr-o atitudine necreştinească, nerecunoscătoare şi chiar ateistă ? Sper să nu fie cazul vostru ! Să dea Dumnezeu să nu faceţi parte din această categorie de oameni plini de bani dar blasfemiatori, fără Hristos şi fără Dumnezeu în inimile şi în vieţile lor ! Nu trebuie să fim nişte animale raţionale care se îndreaptă spre nicăieri… (vorba marelui filozof şi gânditor Petre Ţuţea). Trebuie să fim oameni înţelepţi ! Este o alternativă bună pe care trebuie să o luăm în considerare. Ar fi foarte bine ca măcar acum la cumpăna dintre ani, să ne oprim din drumul nostru şi să reflectăm… Să începem să trăim o viaţă după voia lui Dumnezeu… Sunteţi de acord cu mine ?

Nu uitaţi că sunteţi trecători pe acest pământ şi nu veţi lua ABSOLUT NIMIC cu voi dincolo când veţi trece în veşnicie ! Fericiţi-i şi pe alţii prin fericirea voastră ! Binecuvântaţi-i şi pe alţii cu binecuvântările pe care le-aţi primit din mâna cea sfântă a lui Dumnezeu !
Uniţi-vă cu Cerul în facerea binelui şi în câştigarea oamenilor pentru Hristos !
Creşteţi în evlavie, sfinţenie, purtare creştinească şi în cunoaşterea Cuvântului lui Dumnezeu ! Nu există altă cale pentru a fi fericit şi cu adevărat binecuvântat !

Să nu uităm să ne rugăm Domnului pentru cei care au avut un an greu, scumpi prieteni sau cunoscuţi de-ai noştri care au pierdut pe cineva drag chiar şi în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului sau chiar şi în aceste ultime zile ale anului ! Acum câteva zile am fost atât la priveghiul cât şi la înmormântarea mamei unui prieten… Dânsa avea doar 55 de ani şi a murit într-un accident rutier stupid… Este foarte greu de înţeles… Dumnezeu să le aline suferinţa şi să le mângâie inimile îndurerate ! Domnul să le dea putere şi răbdare ca să poată să meargă mai departe pe Calea Credinţei şi să nu-şi piardă niciodată nădejdea !

Pentru cei care cred că anul 2010 nu a însemnat nimic, pentru cei care cred că n-are importanţă cum trăim această viaţă, le spun doar atât :

Anul 2010 a însemnat UN AN MAI PUŢIN din viaţa ta, omule !!! Nisipul din clepsidră se scurge încet dar sigur… Ce-ai de gând, prietene ?!? Realizezi că suntem trecători pe acest pământ ? Realizezi că poţi să mori în orice clipă ? Ştim noi ce ne va rezerva anul 2011 ?!? Ştii tu ce va fi cu tine sau ştiu eu ce va fi cu mine ? Nu e periculos să fim atei ? Nu este riscant să trăim fără Hristos şi fără Dumnezeu ? Nu e fatal să ne batem joc de viaţa noastră ?!?
Te rog să te gândeşti măcar acum…

TOMIS THE CAT VĂ DOREŞTE DIN TOATĂ INIMA :
UN AN NOU BINECUVÂNTAT ŞI FERICIT ÎN PREZENŢA ŞI SUB CĂLĂUZIREA LUI DUMNEZEU !

LA MULŢI ANI !!!

11 răspunsuri to “ TOMIS THE CAT VĂ DOREŞTE TUTUROR UN AN NOU 2011 BINECUVÂNTAT ŞI FERICIT ! 

 1. MULȚUMESC, DRAG PRIETEN… ȘI EU ÎȚI DORESC UN AN NOU PLIN DE BINECUVÂNTĂRI CEREŞTI… DOMNUL SĂ FIE CU TINE ȘI CU TOATĂ FAMILIA TA ÎN FIECARE ZI !

  ….LA MULȚI ANI !

 2. MULŢUMESC, DOMNUL SĂ NE FIE CĂLĂUZĂ, SCUT ŞI PAVĂZĂ, ŞI ÎN ACEST NOU AN 2011…
  LA MULŢI ANI CU DOMNUL !

 3. LA MULŢI ANI! ACESTE CUVINTE CRED CĂ MIŞCĂ ŞI CEA MAI ÎMPIETRITĂ INIMĂ! FIE CA ÎN ANUL 2011 TOT MAI MULŢI OAMENI SĂ SE ÎNTOARCĂ LA DUMNEZEU!
  SĂ NU MAI FIE ATÂTA URĂ !

  • Dragă Dana, BINE AI VENIT pe modestul meu site ! Nu uita că te mai aştept cu drag şi întotdeauna eşti binevenită !
   Îţi mulţumesc mult pentru mesajul tău şi m-aş bucura mult ca românii să fie mişcaţi, şi inimile lor împietrite să fie atinse, dar nu de cuvintele mele, ci de CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU care este viu şi lucrător, este o sabie cu două tăişuri, este o oglindă în care ne putem vedea chipul şi adevărata realitate a vieţii noastre ! Când citeşti Sfânta Scriptură, te vezi aşa cum eşti, îţi dai seama de adevărata stare în care te afli şi te raportezi la Dumnezeu (pe verticală) nu la oamenii din jur (pe orizontală). Evanghelia are o putere extraordinară de a schimba profund inimile oamenilor, de a produce o transformare radicală în structura interioară a omului ! Dacă românii ar avea Evanghelia ca fundament al vieţii şi trăirii lor, altfel ar arăta lumea în care trăim !

   Să dea Domnul ca 2011 să fie un an în care poporul român să renunţe la manele, la etnobotanice, la cârciumi, la preacurvie şi desfrânare, etc, şi să se întoarcă CU ADEVĂRAT la Dumnezeu prin Domnul Iisus Hristos, Singurul Mijlocitor, Uşa către Dumnezeu, Calea, Adevărul şi Viaţa ! Domnul să reverse Duhul Său cel Sfânt peste toţi aceia care sunt însetaţi după Cuvântul Său !

   Fie ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze căminul vostru, iar 2011 să fie pentru tine şi soţul tău, un nou început, o rededicare şi o reconsacrare pentru Domnul nostru Iisus Hristos !

   Fie ca Domnul să binecuvânteze şi pe părinţii tăi, să fiţi cu toţii sănătoşi, credincioşi şi slujitori ai lui Dumnezeu, cu inimi curate, jertfite pentru gloria Numelui Său, să străluciţi ca nişte lumini în întunericul acestei lumi pline de întinăciune şi păcat !

   Cu toată dragostea, LA MULŢI ANI !!!

 4. UN AN NOU PLIN DE ÎMPLINIRI SPIRITUALE ŞI MATERIALE! UN AN NOU PLIN DE SĂNĂTATE, FERICIRE ŞI MULTĂ ÎNŢELEPCIUNE!
  LA MULŢI ANI!

  • Any, îţi mulţumesc mult pentru caldele urări pe care mi le faci acum la cumpăna dintre anii 2010 şi 2011 !
   Fie ca bunul Dumnezeu să te asculte şi să-mi dea în primul rând înţelepciune care este mult mai importantă decât lucrurile materiale şi decât orice altceva ! Sunt fericit că am o soţie iubitoare şi credincioasă, sunt fericit că am doi copii buni şi deosebiţi, daruri nespus de mari pe care le-am primit din mâna cea sfântă a lui Dumnezeu !

   LA MULŢI ANI ! DUMNEZEU SĂ TE BINECUVÂNTEZE ŞI SĂ TE PROTEJEZE ÎN PROASPĂTUL AN 2011 ŞI ÎNTOTDEAUNA !

 5. Mulţumesc, Tom, la mulţi ani, sănătate, bucurii şi multe realizări !
  Dumnezeu să ne călăuzească paşii !!!

  • Maria, ca întotdeauna eşti atât de bună să vizitezi blogul meu şi nu ai uitat să mă feliciţi chiar şi acum la cumpăna anilor 2010/2011 pentru că ai un suflet deosebit şi am şi eu un colţişor rezervat acolo în inima ta caldă şi plină de dragoste ! 🙂

   Nu tu trebuie să-mi mulţumeşti ci eu trebuie să-ţi mulţumesc pentru tot, pentru că sunt onorat să te cunosc chiar şi în acest spaţiu virtual şi poate că odată ne vom cunoaşte cândva pe acest pământ sau dacă nu aici, atunci acolo sus în veşnicie, printre îngeri, în prezenţa lui Dumnezeu şi a Domnului Iisus Hristos, singurul Mijlocitor !

   Mă rog ca Domnul să reverse peste tine Duhul Său cel Sfânt, să primeşti Cuvântul lui Dumnezeu aşa cum este scris, fără adăugiri, fără completări, fără învăţături şi doctrine care nu au nicio legătură cu litera şi spiritul Sfintei Evanghelii ! Domnul să-ţi vorbească şi să-ţi deschidă inima pentru Evanghelie ! La mulţi ani !

 6. La mulţi ani, multă sănătate şi fericire în prezenţa lui Dumnezeu să aveţi şi multe realizări în planul spiritual – poate ai să călăuzeşti mai mulţi români spre calea lui Dumnezeu în 2011!

  God Bless You!


Trimite un comentariu dar pentru a fi aprobat, nu uita să respecţi Regulamentul acestui blog !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: